fierciu123 Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 witam. Mam 18 lat, 180 cm wzrostu i 72kg wagi, wcześniej ćwiczyłem na siłowni. Chciałbym zacząć trenowac SW i mam pytanie odnośnie treningu czy zastosować FBW, trening z książki "skazany na trening" czy wystarczające były by na początek treningi ze strony 100pompek.pl- brzuszki,pompki,podciąganie,przysiady. Moim głównym celem jest zwiększenie siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Jak każdemu kto zaczyna przygode z SW proponuje Skazany + jeśli ogarniasz pompki i podciągnięcia dołączyć do tego Nagiego Wojownika Skazany naprawde dużo daje i sam się przekonałem o tym jak w sobote na trening przyszedł jeden z znajomych kokosa który jedzie na Skazanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Potwierdzam, skazany na początek przygody z SW jest dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 To masz już odpowied¼, skoro jest kilka ludków wytrenowanych na skazanym, to myślę będzie dobre rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 1 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 No jak będziesz robił pompki i inne ćwiczenia zgodnie z zaleceniami ze Skazanego to gwarantuje morderczy trening. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 1 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ja tez jechalem na tym treningu 3dni w tygodoniu ze skazanego i powiem tylko tyle ze na poczatek super. potem to juz moim zdaniem nie najlepsza opcja. po osiagniecu pewnego levelu wlasny moj plan byl juz lepszy ale na poczatek powtarzam : JEST OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierciu123 Napisano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 dzięki wszystkim za doradzenie, także startuję ze "skazanym" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Marca 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi