Jump to content
Workout Athletes

Cze¶æ

tomekrm
 Share

Recommended Posts

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Witaj Tomasz Na sport nigdy nie jest za pó¼no jeśli masz tylko troche ducha i chcesz zmienic swoje życie i żeby każdy kolega z pracy zazdrościł Ci siły i sylwetki to nic tylko ćwiczyć ćwiczyć ćwiczyć a efekty prędzej czy pó¼niej się pojawią to zależy ile włożysz w to serca

Ja mam znajomego, który ma 60 lat i nie myśli o swoim wieku tylko znalazł sobie znajomych w przedziale 20 - 30 lat mniej więcej (bo osoby w jego wieku nie rozwijają żadnych pasji) i je¼dzi na rolkach, na koniach, zapisał się na break-dance i tam nauczył się stać na głowie jak na razie i trochę na rękach i zaczął również ćwiczyć Street Workout Dodatkowo jeszcze zajął się tworzeniem muzyki, nagrał 1 piosenkę, którą sam zaśpiewał (ale potrafi jeszcze grać perfekcyjnie na gitarze, keyboardzie) Jaki z tego morał? Ta osoba przestała się skupiać na swoim wieku, bać się tego ,,że może już jest za pó¼no'' a za to skupiła się bardzo na tym co chce rozwijać oraz osiągnąć i to robi Także tutaj jest przykład, że: ,,zmieniając sposób myślenia zmienisz swoje życie'' oraz: ,,Możesz mieć wszystko czego zapragniesz jeżeli pozbędziesz się przekonania, że nie możesz tego mieć'' Mam jeszcze drugiego znajomego, który ma mniej więcej 55 lat i bardzo dobrze je¼dzi na rolkach - potrafi je¼dzić między tymi specjalnymi kubkami na jednej nodze i przy tym żonglować (to jeden przykład jego tricku) Ten znajomy dużo czasu poświęca treningom i dzięki temu jest tak dobry, że aż inne miasta zapraszały go na jakieś eventy, żeby zrobił jakiś pokaz i czasem warsztaty wrzucę nawet jeden z jego filmików: http://www.youtube.com/watch?v=HnmurBAJN-M Mam nadzieję, że się przekonałeś do tego, że jeśli ma się jakieś pasje ,,wyczynowe'' i chce się je rozwijać to wiek nie musi być przeszkodą