tomekrm Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Cześć. Mam na imię Tomek. Pochodzę z okolic Rawy Mazowieckiej. Pomimo "podeszłego" wieku zdecydowałem się spróbować sił w SW. Nie wiem co z tego wyjdzie, ale mam nadzieję, że dodacie mi motywacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Siemka , życzę Ci wytrwałości :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Hej Wytrwałości i powodzenia życzę, hm pamiętaj początki najtrudniejsze są ... ale to potem mija ja np. teraz bez treningu żyć nie mogę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 cześć i czołem! Dasz radę! Jest tu mnóstwo osób które Ci pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Hej, tutaj jest tak wiele wspaniałych osób, z którymi się fajnie rozmawia i zawsze chętnie pomagają, że na pewno uzyskasz tu niesamowitą motywację do działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Witam, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Witaj w gronie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Cześć powodzenia ja sam też zaczynam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Wiek tu nie gra roli, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekrm Napisano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 ScyTher napisał(a): Wiek tu nie gra roli, powodzenia! Mam taką nadzieję, chociaż cieñ zwątpienia jest czy to trochę nie za pó¼no na zaczynanie przygody ze sportem a w dodatku z tak bardzo wymagającym sportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Witaj Tomasz Na sport nigdy nie jest za pó¼no jeśli masz tylko troche ducha i chcesz zmienic swoje życie i żeby każdy kolega z pracy zazdrościł Ci siły i sylwetki to nic tylko ćwiczyć ćwiczyć ćwiczyć a efekty prędzej czy pó¼niej się pojawią to zależy ile włożysz w to serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Ja mam znajomego, który ma 60 lat i nie myśli o swoim wieku tylko znalazł sobie znajomych w przedziale 20 - 30 lat mniej więcej (bo osoby w jego wieku nie rozwijają żadnych pasji) i je¼dzi na rolkach, na koniach, zapisał się na break-dance i tam nauczył się stać na głowie jak na razie i trochę na rękach i zaczął również ćwiczyć Street Workout Dodatkowo jeszcze zajął się tworzeniem muzyki, nagrał 1 piosenkę, którą sam zaśpiewał (ale potrafi jeszcze grać perfekcyjnie na gitarze, keyboardzie) Jaki z tego morał? Ta osoba przestała się skupiać na swoim wieku, bać się tego ,,że może już jest za pó¼no'' a za to skupiła się bardzo na tym co chce rozwijać oraz osiągnąć i to robi Także tutaj jest przykład, że: ,,zmieniając sposób myślenia zmienisz swoje życie'' oraz: ,,Możesz mieć wszystko czego zapragniesz jeżeli pozbędziesz się przekonania, że nie możesz tego mieć'' Mam jeszcze drugiego znajomego, który ma mniej więcej 55 lat i bardzo dobrze je¼dzi na rolkach - potrafi je¼dzić między tymi specjalnymi kubkami na jednej nodze i przy tym żonglować (to jeden przykład jego tricku) Ten znajomy dużo czasu poświęca treningom i dzięki temu jest tak dobry, że aż inne miasta zapraszały go na jakieś eventy, żeby zrobił jakiś pokaz i czasem warsztaty wrzucę nawet jeden z jego filmików: http://www.youtube.com/watch?v=HnmurBAJN-M Mam nadzieję, że się przekonałeś do tego, że jeśli ma się jakieś pasje ,,wyczynowe'' i chce się je rozwijać to wiek nie musi być przeszkodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo95 Napisano 13 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 witamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi