m4lusz3k Napisano 12 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Siemanko, Większość pewnie mnie zna. Piszę to dla nowych osób. Jestem Krystian lat 18 , stuknie mi niedługo dwa lata z Street Workout. Staram ćwiczyć się systematycznie,diety nie trzymam. Staram się aby jeść dość zdrowo. Aktualnie 184-5cm i waga 81kg. Jest dobrze,bardzo dobrze. Ćwiczę tylko na na drązku itp. Nie uczęszczam na siłownie. Czasami dodam aby do ćwiczeń ciężar. Aktualnie skupiam się bardziej na technikach. Między innymi na planche i FrontLever. W razie jakiś pytań śmiało piszcie na PW. Odpowiem i pomogę jak tylko mogę. POZDRAWIAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 No to w takim razie witam Cię na nowym forum! ;D Prawie jak dwa lata temu, gdy pierwszy raz zawitałeś u Nas. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Pamiętam swoje początki. Mój pierwszy dziennik... :D Nie wiedziałem co pisać ! A teraz? Doświadczony ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Doświadczony ze sporymi umiejętnościami i posadą Moderatora. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 12 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 M4lusz3k budzi podziw u wielu użytkowników forum, w tym u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 A tam zaraz podziw ;D Miło mi strasznie. Nie spodziewałem się tego Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Maluszek zrobił ogromny progres od czasu gdy dołączył do naszej rodzinki. Dlatego życzę Ci kolejnych sukcesów i osiągnięć wszystkich celów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Nie zawstydzaj :D Zarumieniłem się ;DDD Dziękuję Ci bardzo,ja tobie również ! :D Trochę tych celów jest ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Dzięki. ;D Wiadomo, widząc Twoje osiągnięcia daję Ci rok czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Postaram się. Zwłaszcza z Planche ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Witaj, plancha musi osiągnąć każdy z nas. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Siemanko m4lusz3k:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi