Kiepski Napisano 19 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Siema panie i panowie . Jestem nowy , podoba mi sie street workout , chyba odpuszcze siłkę i połącze jedno z drugim albo będe robił trening z dodatkowym obciążeniem . Pompki ,podciąganie itp ! TO moje dwa zdjęcia .. Jedno z przed dodaniem diety do codzienności a drugie już po dodaniu diety , to zdjęcie przed to jest robione jak jeszcze jadlem co chcialem , a to zdjęcie jest z teraz jak diete trzymam tydzień . zdjęcia są robione na przestrzeni miesiąca ! Pozdro byki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiepski Napisano 19 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Jeszcze przedemną bardzo dużo czasu żeby osiągnąć wymarzoną sylwetkę ale ... No kocham trenować no to mam czas ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiepski Napisano 19 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 A jeszcze ! Gdzieś o 22:00 zapraszam do mojego tematu z zapytaniem o trening . Szukam pomocy od osób doświadczonych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiepski Napisano 19 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Macie tutaj jeszcze dwa zdjęcia ,,formy'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiepski Napisano 19 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Komentujcie , opisujcie ,dajcie porady :D Która partia lepsza ,nad którą bardziej popracować .. Tak wiem że to nie jest mega forma czy coś no bo ćwicze roczek no ale chyba coś już sie udało zbudować i teraz chce to ogarnąć , z Waszą pomoca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiepski Napisano 19 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Aha ! I od teraz bede edytował posty ! :D aaaa.. waga 80,5 wzrost 178 wiek 17 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 19 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Witaj. na pewno znajdziesz pomoc na forum. Dobrze trafiłeś! wrzuc bardziej wyraźne zdjęcie pleców, bo to wygląda jakby było przerabiane w PS :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiepski Napisano 19 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 nie było przerabiane XD Serio :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 19 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Siema panowie . Jestem nowy , podoba mi sie street workout , chyba odpuszcze siłkę i połącze jedno z drugim albo będe robił trening z dodatkowym obciążeniem . Pompki ,podciąganie itp ! TO moje dwa zdjęcia .. Jedno z przed dodaniem diety do codzienności a drugie już po dodaniu diety , to zdjęcie przed to jest robione jak jeszcze jadlem co chcialem , a to zdjęcie jest z teraz jak diete trzymam tydzień . zdjęcia są robione na przestrzeni miesiąca ! Pozdro byki ! http://speedy.sh/9p9jf/Zdjecie0556.jpg http://speedy.sh/AZAb7/DSCN0214.JPG Panie też są!!!! :D Powodzonka w dążeniu do celu i samych progresów na przyszłość. :D Pjooon! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiepski Napisano 19 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Przepraszam ! :D Siemanko :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 19 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Cześć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 20 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Witamy witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Maja 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Witaj w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 21 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 siemaneczko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 21 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Siema ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi