Administrator Dynloth Napisano 28 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Siemanko, zapraszam do mojej video relacji z nauką plancha, powiem tyle, że ze straddle planchem jest nawet spoko, czasami walę próby full plancha, ale jeszcze za wcześnie. Dziś dodam filmik z wczorajszej próby i dzisiejszej, myślę, że będę dodawał filmiki co kilka dni w miarę postępu. Zachęcam do obserwowania i zaglądania. Trzymajcie się! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Bede paczał i obserwował! Niech moc bedzie z Tobą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Dzięki Brat! A Ty zakładaj swoją video relację, żebym i ja miał na co popaczeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Haha zrobiłbym ale nie mam czego jak już wszystko umiem a tak serio to nie mam pomysłu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Hefasto, Impossible? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Haha no przydałoby sie naumieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 To ja Cię przypilnuję i zrobisz Video Relacje z któregoś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Czekam na filmiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgadzam się ale poczekajmy aż skończę plac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Dobra, ale potem masz będziesz mnie miał na plecach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Czekam na vid ;D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Września 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 (edytowane) No dobra chłopaki no to tak. 1 próba (27.08.2015r) 2 próba (4.09.2015r.) Mam nadzieję, że progres będzie szybki i bezbolesny. Edytowane 4 Września 2015 przez Dynloth 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 4 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Nooo nieźle ale myślałem że stać Cię na więcej haha Następne proszę z full'em 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 4 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Ale słabo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Mi taka forma się marzy XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Wyczuwam, że to troszkę wina wzrostu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Września 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Podobna mogę nie osiągnąć plancha, bo mam 186cm wzrostu i 82kg wagi, ale udowodnię Wam, że można! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Noo i takie nastawienie mi się podoba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 On jest od nas większy od 10kilo i kilka cm i daje radę,więc i my damy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 To chyba musze przestac rosnąć i robić mase 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Września 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 No to widać że jednak można! To chłopaki bierzemy się do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 ładnie Dominik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Mam nadzieję że będzie jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 ja uważam że wzrost i waga nie uniemożliwiają nam zrobienia jakiejś figury tylko utrudniają nam dojście do niej bo trzeba bardziej trenować potrzebne partie żeby można było bardziej "zakrzywić grawitację" i utrzymać ciało a tak wgl to myślałem że planche masz już dawno opanowane nie wiem czemu ale idzie ładnie trzymaj tak dalej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Września 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 NO niestety Full Planch jeszcze przede mną. Obawiam się, że szybciej nauczę się Plancha niż FL. Dokładnie, tak, kwestia czasu i każdy może wszystko ogarnąć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi