Skocz do zawartości
Workout Athletes

Dietka a szkoła

Gralu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Więc Rodzinko pomocy!!!

Pomóżcie jakoś ułożyć dietkę aby nie kolidowała ze szkołą. 4 tygodnie temu miałem wyliczoną z makrosami, jak wróciłem do polski to troche dietka poleciała, już bez obliczania dokładnego (nie na moją cierpliwość) no a teraz mam rozkmine jak połączyć to ze szkołą, ponieważ na stówę nie mam zamiaru robić omleta o 5 rano :D

Dotąd miałem omlecika rano i chlebek

na drugie był kromki różnie robione

obiad to zalezy czy to co w domu jest mi pasuje, ostatnio nie jadłem ziemniaków do miecha tylko ryż lub kasza, mięso było też smażone ale tarałem się na parze robić.

zwykle tu trening i poo treningu koktajl sb robiłem z ryżem płatkami owsianymi banan jabłko itd.

i to była kolacja lub czasem jeszcze 2 kromeczki z czymś.

Jutro bede miał naleśniki, w czwartek spaghetti a w piatek pierogi na obiad.

Wybaczcie że tak chaotycznie ale to wina szkoły, 1 dzień i już psycha siadła, ale trening na to pomógł.

A nie wierzcie nikomu, że żelki nie idą w boczki xD

• Lubię to 1

Haha no żelki to akurat są straszne xd 

A smakuje Ci omlet na zimno?  :) Ja w takich sytuacjach robiłem omlet wieczorem i albo rano albo w szkole jadłem na zimno i mi taki smakuje równie dobrze jak ciepły. :) 

A na obiad ryż z mięsem w pojemnik plastikowy i tu jako wartościowy obiad później w domu obiad mamy i trening i później normalnie :)

• Lubię to 1

• Administrator

Ja podobnie jak Trip, tyle że brałęm dwa pudełka z jedzeniem. :)

Rano płatki z mlekiem, później omlet i dwa posiłki czyli ryż z mięsem lub sam ryż z jogurtem, później coś w domu, trening, po treningu serek wiejski, na kolacje jajecznica i jest elegancko. :D 

• Lubię to 1

A kto mówi, że omlet do szkoły?? Omlet na pierwsze, do szkoły kanapki tylko nie mam na nie pomysłu, musze ogarnąć jakieś mięsko czy coś.  Dzisiaj na obiadek naleśniki xD

Nie obcinam tłuszczy, w samym koktajlu mam ich troszke : D

A i podajcie pomysł na jedzonko do tych pudełek. Tak!!! Oprócz ryżu i piersi xD