Gralu Napisano 1 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Więc Rodzinko pomocy!!!Pomóżcie jakoś ułożyć dietkę aby nie kolidowała ze szkołą. 4 tygodnie temu miałem wyliczoną z makrosami, jak wróciłem do polski to troche dietka poleciała, już bez obliczania dokładnego (nie na moją cierpliwość) no a teraz mam rozkmine jak połączyć to ze szkołą, ponieważ na stówę nie mam zamiaru robić omleta o 5 rano Dotąd miałem omlecika rano i chlebekna drugie był kromki różnie robioneobiad to zalezy czy to co w domu jest mi pasuje, ostatnio nie jadłem ziemniaków do miecha tylko ryż lub kasza, mięso było też smażone ale tarałem się na parze robić.zwykle tu trening i poo treningu koktajl sb robiłem z ryżem płatkami owsianymi banan jabłko itd.i to była kolacja lub czasem jeszcze 2 kromeczki z czymś.Jutro bede miał naleśniki, w czwartek spaghetti a w piatek pierogi na obiad.Wybaczcie że tak chaotycznie ale to wina szkoły, 1 dzień i już psycha siadła, ale trening na to pomógł.A nie wierzcie nikomu, że żelki nie idą w boczki xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 1 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Haha no żelki to akurat są straszne xd A smakuje Ci omlet na zimno? Ja w takich sytuacjach robiłem omlet wieczorem i albo rano albo w szkole jadłem na zimno i mi taki smakuje równie dobrze jak ciepły. A na obiad ryż z mięsem w pojemnik plastikowy i tu jako wartościowy obiad później w domu obiad mamy i trening i później normalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 1 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 No nie jadłem jeszcze omleta na zimno XD nad drugim pomysłem sie zastanawialem ale tak kurczaka z pary na zimno to nie wiem czy znacznie będzie ; DNo to pojutrze pierwszy omlecik na zimno xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 1 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 A masujesz czy redukujesz? Bo jeśli to drugie to polecam Ci IF - ustalasz okno żywieniowe jak Ci się podoba i w szkole nie trzeba nic jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 1 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Bez jedzenia bym nie wytrwał, lekką redukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 1 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 omlet na śniadanie do szkoły a gdzie pierwsze śniadanie ? na śniadanie płatki owsiane które długo się trawią potem drugie śniadanko w szkole jakiś chlebek razowy a jak masz po południu to weź sobie kurczaka usmaż / ugotuj i w pojemniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Ja zaraz robię omlecika 5jajek-szklanka owsianych,albo rano owsianka Do szkoły kanapki(to się zmieni,kupię aby pojemnik na posiłek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 1 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Gralu koniecznie musi być z pary? Np jak usmazysz na patelce z przyprawa do kurczaka to na zimno też dobre:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Dieta na niskich tłuszczach?Tylko nie obcinaj ich za dużo,no i zawsze możesz pakowc jedzenie w pudełka.Ja tak robiłem przez pewien czas,czułem wzrok innych ludzi na sobie XDNauczyciele wiedzieli,że COŚ tam ćwiczę,więc czasami się podpytali co tam jem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 1 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Ja się przyzwyczaiłem do lekkiej głodówki i mi odpowiada, ale wiadomo każdy jest inny Kanapki z dobrą ilością mięsa + jakieś warzywka w pudełko i gitara A ludzie najpierw się śmieją, lecz później będą Ci wyjadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Dokładnie, a potem nawet może ktoś pójdzie w Twoje ślady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Ja podobnie jak Trip, tyle że brałęm dwa pudełka z jedzeniem. Rano płatki z mlekiem, później omlet i dwa posiłki czyli ryż z mięsem lub sam ryż z jogurtem, później coś w domu, trening, po treningu serek wiejski, na kolacje jajecznica i jest elegancko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 2 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 A kto mówi, że omlet do szkoły?? Omlet na pierwsze, do szkoły kanapki tylko nie mam na nie pomysłu, musze ogarnąć jakieś mięsko czy coś. Dzisiaj na obiadek naleśniki xDNie obcinam tłuszczy, w samym koktajlu mam ich troszke : DA i podajcie pomysł na jedzonko do tych pudełek. Tak!!! Oprócz ryżu i piersi xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Mi natomiast wystarcza zabijanie białka tylko po treningu. Przed treningiem który jest np późnym wieczorem jej jakoś w miarę bez nacisku, dopiero po trenie jem dużo białka, także do szkoły wystarczy mi zabicie głodu ww z jakąś szynką lub innym serem :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi