Trip Napisano 25 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Kaczy chód to kucasz lapiesz za stopy i tak sobie dreptasz A trening ładnie wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 26 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 No więc dziś Sobota, ostatni dzień w Tym Tygodniu, Jutro zamierzam zrobić przerwę by się w pełni zregenerować, Także Dziś Kosa Fakt No Po wczorajszym Treningu Nóg, dziś nie dałem rady wykonać Przysiadów z Wykrokiem, połowę dnia przeleżałem bo ledwo co chodzę Zakwasy lekkie także zostały na plecach, Ale nie przerywamy i Katujemy Dziś Najgorsze, a zarazem najlepsze było to, że paść na glebę do pompek, wstać Czy jaki kolwiek ruch, Udowadniał że Wczoraj był Dzień Nóg Dzisiejszy Trening: SOBOTA(OGOLNY)Pompki Szerokie14/16/18 - ( 14/16/18 ) - ZaliczoneBrzuszki do pozycji V16/18/20 - ( 16/18/16 ) Podciąganie nachwytem szeroko5/6/max - ( 5/6/9 ) - Ostatnia seria była zaskakująca, Czułem że jest ciężko, ale jednak leciałem dalej Pompki Wojskowe10/12/14 - ( 10/7/8 )Przysiady z wykrokiem20/22/22 - Tu niestety Wczorajszy Trening nie pozwolił chodzić, a co dopiero ćwiczyć Nogi Nie narzekam kompletnie, Bark przy podciąganiu dawał znaki, ale mniejsze na szczęście, Wszystko ładnie, Czuje się o wiele lepiej, a Podsumowanie Tygodnia z Treningami jest wspaniałe, Już Chce poniedziałek i ciąg Dalszy Treningów Pozdrowienia Rodzinko .! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 27 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Super Ci idzie, nie poddawaj się i cały czas do przodu! Zajawka na SW nigdy nie mija więc to jest piękne, a jak później sam będziesz widział po sobie progres to jeszcze bardziej się Zmotywujesz i zakochasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 27 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Mam zamiar mknąć na przód i nie poddawać się wielkie Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 27 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 To jak robisz to aero, czy będziesz się obijal? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 27 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Odpowiedz jest prosta, Robię Tabate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 27 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 No i super Lubię to a tabate z jakim cwiczeniem?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 27 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Właśnie tylko raz Ją w życiu zrobiłem, a tak to z jakimi ćwiczeniami to coś będę musiał wykombinować ; D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 27 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 No to widzę że tak samo jak ja umierasz po dniu nóg trzeba wracać do formy bo w poniedziałek kolejna dawka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Właśnie tylko raz Ją w życiu zrobiłem, a tak to z jakimi ćwiczeniami to coś będę musiał wykombinować ; DI co wykombinowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 27 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Umieram, ale Żyje Dziś byłem pewny że zrobię dzień regeneracji, Myślałem że tego potrzebuje, a nic Mi się nie chciało, przyznam, Lecz wystarczyła jedna wiadomość na czacie która Mnie zmotywowała by ruszyć tyłek i wykonać pompeczki Pompki Szerokie: 20/18/12 - Tu myślałem że to będzie koniec, ale mięśnie chciały więcej Pompki Diamentowe: 12/10/8 - Delikatnie nie zaszkodzi ;pJedno Wejście Siłowe + Dipy na Drążku: 10/8/6 - Tyle Delikatnie i Krótko, Zawsze to coś. Czuje się o Wiele lepiej.Wielkie Dzięki Chłopaki ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 No i właśnie oto chodzi, jeżeli się nie ma siły na trening to takie coś jest najlepszym rozwiązaniem. Siła! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 28 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Cały Dzień Ledwo żyje, Bóle Brzucha Miejscowe, Skurcze co chwilę, Czyściło Mnie, Ale mimo wszystko Trening pod lekami odbyty ;3Dziś Trening Wyglądał następująco : PONIEDZIAŁEK:(KLATKA + TRICEPS)Pompki z rękoma szeroko na podwyższeniu14/16/16 - ( 14/16/16 ) - ZaliczonePompki diamentowe12/14/16 - ( 12/14/12 )Pompki z nogami napodwyższeniu16/18/18 - ( 14/8/8 ) - Kocham uczucie kiedy nie jestem w stanie zrobić powtórzenia więcej Dipsy4/6/max - ( 4/6/10 ) - Tutaj Wejście Siłowe + Dipy Pompki z klaśnięciem10/12/12 - Zastępstwo Pompki Klasyczne na poręczach ze względu na nadgarstek - ( 10/8/6 )Nie było idealnie ze względu na Stan Zdrowia, Ale mimo To, Czuje że Trening dał w kość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Wszystko pięknie tylko dipsy zmień na 8/8/max Mimo trudności zrobiłeś porządny trening. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 28 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Tak właśnie myślałem nad zmianą by więcej poszło Dzięki, Też myślę że było ładnie, chociaż Zawsze mogło być lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Bardzo dobre podejście, poczekaj troszkę i potem będziemy wspominać jak było na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 28 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Ooo Dokładnie tak jak napisałeś, Postanowiłem Sobie Że Gdy progres zacznie być taki wyraźny, będe chciał wejść w Dziennik od samego początku i czytać stronę po stronię jak zaczynałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Poczytaj moje ponad 50 stron i zobaczy czy dasz rade przeczytać póżniej swoje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Będzie trochę czytania ale będzie warto, na pewno Cie zmotywuje jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 stare zapiski z treningów są zajebiste do przeglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 29 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 A Wiesz Maluszek? Wrócę i poczytam Twoje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 No to masz dużo do czytania Ale przynajmniej dużo się dowiesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 No ja też czytałem swój dziennik i to ze 2 razy i jestem dumny Trening na pełnym propsie robisz:D tak trzymaj ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 A ja nie mam co czytać bo przerwałem prowadzenie. Dlatego Wy nie przerywajcie super pamiątka i sposób na motywację samego siebie - samym sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 29 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Nie wolno przerywać, a Przy okazji znalazłem naszego insta i niestety mało tam postów a dobrze by było rozruszać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi