Administrator Dynloth Napisano 29 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Jeżeli jesteś chętny do pomocy to damy Ci dane do Insta, co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 29 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Niestety dziś bez treningu, brzuch zaczął wariować a już nawet leki nie pomogły..Jeśli chodzi o insta to chętnie pomogę rozbudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 30 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 No to Dziś Zaczynamy Trening Rozplanowany Typowo na Dzień Chłopaka Samopoczucie przed Treningiem kiepskie co prawda, ciągłe bóle brzucha czy uczucie jakbym miał zaraz zwymiotować dawało w kość, ale no jak trzeba to trzeba ;pTrening: ŚRODA (Dzień Chłopaka)MuscleUps 2/3/3 - ( 2/3/3 ) - ZaliczoneDipsy 16/16/18 - ( 16/16/10 )Pompki diamentowe 20/20/20 - ( 20/10/10 ) - Oj załamuje się wynikami ..Korean Dips 8/8/8 - Nie dało rady to wziąłem się za Pompki Tyłem na Triceps - ( 16/18/20 )Incline Pull Up 20/22/22 - Brak warunków to zastąpiłem Pompkami Szerokimi - ( 16/14/12 )Podciąganie nachwytem szeroko 8/8/8 - ( 8/8/0 ) - Ostatnia Seria, Bark znów nawala, Także Koniec na dziś.Jestem pod Wrażeniem, co prawda gdyby wszystkie ćwiczenia były by wykonane byłoby super, Ale nie było Tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 30 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 dobrze jest! nie załamuj się wynikami wszystko przed Tobą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Liczy się to,że coś robisz.Czasami wyniki nie są ważne,na to jeszcze przyjdzie czas abyś rozpierdolił ilościowo i siłowo.Bądz z nami cały czas,nie poddawaj się NIGDY w każdej dziedzinie życia,nie tylko w SW TO ILOŚĆ BLIZN NA CIELE WOJOWNIKA WSKAZUJE NA JAKIEJ WALCE BYŁ I ILE Z SIEBIE DAŁ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 1 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Dziś Niestety Bez Treningu co sprowadziło Mi dość dziwne uczucie, Czuje się tak dziwnie bez tego..Cały dzień byłem poza domem, Od 18 jestem i zostaje na Noc w Szpitalu u Dziadka, Jutro To Jakoś odrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Zdrówka dla dziadka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 1 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Jak Najbardziej Jednak zmieniłem plany, zacząłem robić pompki a Dziadzia silnie dopingował mimo stanu Zdrowia Pompki z naprawdę Różnymi wariantami: - ( 35/30/20/25/20/20 ) - Zadowoliło Mnie to, chociaż dziwnie Gdy pielęgniarka wchodzi a Ty tu pompki robisz Po wyjściu pielęgniarki z myślą że nie wejdzie już, zabrałem łóżka obok Siebie i szybkie Dipy, Mina Dziadka z tekstem " Ale tak chyba nie można " rozbawiła Mnie, ale i tak Cieszyło Go Że postawiłem na sport Dipy: ( 12/10/8 ) Tyle starczy a trzeba się wykapać na szybko i Dalej Czuwać Dziadek był Dumny a Ja zadowolony, Nic tak nie daje silnej motywacji jak Słowa Dziadka Pchające do przodu Dobrej Regeneracji Rodzinko .! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 No tak już jest ze nawet jak ktoś patrzy jak cwiczysz to +20 do siły No i całkiem fajny trening Szpital Workout 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 2 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Dziś juz wykonam trening normalnie, ale jak się chce to można wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Dokładnie To czekam na opis treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 I gdzie ten trening? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 2 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 No to dziś Dzień Nóg, Powiem że Ten Tydzień strasznie szybko leci, Wczorajsze Pompeczki weszły bo dziś czuje delikatne zakwasy, Dziś poza Nogami chciałem delikatnie zmęczyć plecy ze względu że Wczoraj nie było drążka i Tak właśnie zrobię A więc: PIATEK:(UDA+ŁYDKI)Przysiady z wykrokiem20/20/22 - ( 20/22/22 )Wspiecia na palce30/32/34 - ( 30/32/34 ) - Ostatnia seria to aż piekły łydki Przysiady na jednej nodze6/8/8 - ( 6/8/8 )- Jest Super, Na poprzednim Treningu dałem radę wykonać 3 serię po 5 powtórzeń każda, dziś jest Kosa Kaczy Chód40s/40s/40s - ( 30s/40s/30s )Przysiad z wyskokiem12/14/16 - ( 12/14/14 )Tu czas na Drążek:Podciąganie Szerokim Nachwytem: - ( 8/10 )Podciąganie Wąskim Podchwytem: ( 6/6 )Malutko, ale ważne że coś jest Odczucia po Treningu: Jest Dobrze, lekkie nudności, Ale żyje, Zadowalający Trening Dla Mego Ciała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Widzisz jaki szybki progress! Oto chodzi tak trzymaj! I za tydzień zwiększymy powtórzenia w pierwszych 3 ćwiczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 do przodu aby cierpliwość i systematycznosc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 2 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Dzięki Chłopaki Jeśli się uda zwiększyć powtórzenia tak będzie pięknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Uda na pewno, za tydzień dodamy +2 do powtózeń i za 2 tygodnie będziesz już robił całość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 3 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Zakwasy co prawda są, Ale jednak to już co innego jak Tydzień temu Zaraz robię trening, Także postaram się zrobić z większą dawką na 110% Do Za niedługo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 3 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Także Rozpoczęty Trening Nogi odmawiają nadal posłuszeństwa, Ale jakoś Damy radę na Dzisiejszy Piękny Wieczór Trening: SOBOTA(OGOLNY)Pompki Szerokie14/16/18 - ( 16/18/20 ) - Jest ! Udało się zwiększyć powtórzenia " Ty Mówisz że to mało, a Dla Mnie to tak Wiele ! "Brzuszki do pozycji V16/18/20 - ( 16/18/20 ) - Ładnie weszło.Podciąganie nachwytem szeroko5/6/max - ( 8/7/6 ) - Cudownie, Kolejne powtórzenia więcej Pompki Wojskowe10/12/14 - ( 12/12/12 )Przysiady z wykrokiem20/22/22 - ( No tak jak Tydzień Temu dzień po robieniu Nóg, Nie dało rady ;p )Więc po Treningu idealnej pompy nie było, to prawda, Ale ilość powtórzeń Wzrosła, To Mnie Bardzo Cieszy, Myślę że od Poniedziałku podniosę powtórzenia w każdym ćwiczeniu by mięśnie nie przyzwyczaiły się od jednej ilości powtórzeń.Czuje satysfakcję.Siła ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 No ładnie idziesz już tymi powtórzeniami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 jest progress widoczny powodzenia dalej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Progresujesz szybciej niż myślałem, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 4 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Jestem Zadowolony bardzo, ale dziś niestety muszę zrobić rest Day, Czuje że tego potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Jak to mówię,czasami lepiej odpuścić niż póżniej cierpieć i męczyć się z kontuzjami..Szkoda,że zrozumiałem to niedawno ... Człowiek uczy się na błędach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi