Gralu Napisano 14 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Ano trzeba, ale poczekaj na zime, wtedy się dopiero nie chce, ale tylko póki nie wyjdziesz i nie zrobisz pierwszej seryjki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 17 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 No Chłopaki, Musicie mi wybaczyć, Co prawda wyzdrowiałem, Kaszel wieczorami tylko daje w kość i katar, ale daje radę, Praca w tym tygodniu była na Drugie zmiany gdzie ledwo wstałem i do pracy do 22, Dziś wykonuje pierwszy Trening po tej chorobowej przerwie, Dzień Pompeczek widziałem że jest, To wykonuje się tak ze liczy się ilość z całego dnia czy z jednej sesji treningowej ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 17 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Na początek po takiej przerwie wykonałem Same Pompki w różnych ustawieniach rąk:( 30/25/20/20/20/15/20/10/20/20 )Wejścia Siłowe:( 5/4/3/3/5 )Dipy:( 10/8/6/6 )Leciutko nie było po przerwie, a to robi Swoje Ale zaliczone, Także Powolutku Wracamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Eno widzę, że ładnie u Ciebie z MU. Ale dipów troszkę mało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Eno widzę, że ładnie u Ciebie z MU. Dzięki,że mi przypomniałeś..Muszę iśc kiedyś na plac i porobić trochę tego.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 18 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 No ostatnia seria ledwo wchodziła i tak bardziej Sobie pomagałem, ale dało radę No Dipy będę zwiększał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 18 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 MU na dwie ręce Ci tak wchodzą?:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 18 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Na jedną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Myślałem że na dwie. Ale i tak dobrze. @m4lusz3k no ja też często nie ćwiczę MU a potem są spadki w powtórzeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 18 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Na Dwie jeszcze nie próbowałem Panowie jakie dawkowanie kreatyny mono polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 18 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 a po co Ci ta kreatyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 18 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Pierwszy raz spróbować tym bardziej że brat ruszył jakiś czas temu i teraz leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 18 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Miarka z rana i miarka po treningu, lub okołotreningowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 5-7g codziennie przez całe życie XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 19 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 i będziesz większy od Maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 19 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Z Kreatyną mimo że mam Ją pod ręką poczekam Sobie tak za miesiąc czy Dwa spróbuje pierwszy cykl Od Dziś mam pracować na Nocki Także Kawka i na Trening Ze względu że dwa dni pod rząd robiłem Pompki dziś postanowiłem Coś zrobić na Plecka Także spontanicznie Trening:Na początek Pompki Szerokie z Nakładem na Plecy bardziej: ( 20/20/20 )Podciągane Nachwytem: ( 12/8/4 )Podciąganie Podchwytem Wąsko: ( 8/6/6 )Podciąganie Szerokie: ( 8/6/5 )Brakowało Uczucia Pompy Teraz myk ogarnąć się zjeść i ogólnie do pracy, Także Moc z Wami i Dobrej Regeneracji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 20 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 nie probowałeś zwiększać powtórze od pierwszej serii w górę? Może bardziej wtedy poczujesz pompe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 20 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Nie wiem czy dam radę, ale dziś spróbuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Próbuj próbuj, wymagaj od siebie więcej, to więcej dostaniesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 21 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Jeśli chodzi o tą metodę tak spróbuję jutro, w pracy dają w kość i dziś nie mam siły nawet utrzymać chwytu na drążku taki zapierdziel mamy, Ledwo dziś wstałem i juz zaraz szykować się trzeba, Jutro wykonam Trening z dociskiem na FBW by lekko nadrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Dobry pomysł, a męczącą masz pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 22 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Ogólnie polega na Produkowaniu grzałek dla Firm, przenosić cztero metrowe pręty do maszyny która to wygina w kształt zaprogramowany, następnie dogiąć na trzech innych maszynach to co się wygieło i stawić na stan gotowy, na godzinę praca dobra, ale przez 8 godzin stać i tak w kółko to ręce wysiadają, praca z opisu wydaje się łatwa, ale wyprodukować 1300 sztuk w osiem godzin to duży wyczyn mimo że dopiero zaczynam + Tempo pracy musi być na Max czyli mam CardioKrótka drzemka i na Trening 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 No to faktycznie 1300 sztuk w 8h wydaje się niemożliwe xdO no to mam pytanie do Ciebie bo sam jeszcze tego nie praktykowałem ale się zastanawiałem, po takiej drzemce , nie czujesz się zaspany na treningu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 23 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Robiąc drzemkę na godzinę czy dwie, Gdy wstaje to fakt, czuje się zaspany, ale wtedy dwie szklanki zimnej wody, 30 pompek i pobudka jest, chociaż czasami po drzemce nawet wstawać się nie chce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 No właśnie tego się obawiam, bo też często przychodzę zmęczony z pracy i chce mi się spać, ale jak się prześpię, to nie dam rady zrobić wartościowego treningu ;d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi