Seweryn Workout Napisano 13 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 (edytowane) Siema. Mam na imię Seweryn. Treningi Street Workout zaczynałem jakieś 2,5 roku temu z dość poważną kontuzją stawu łokciowego. Od samych początków byłem nieco ograniczony do trudniejszych elementów, starałem się robić podstawowe ćwiczenia aby wzmocnić łokieć. Rok później do swoich treningów dodałem Parkour/Freerun w celu wzmocnieniu nóg i zdobyciu nieco zwinności. Chętnych zapraszam na mój filmik nagrany z ubiegłych wakacji właśnie z SW połączonego z Freerun.Pozdrawiam wszystkich i życzę wytrwałości w swoich celach! Wzrost: 187 Waga: 80 https://www.youtube.com/watch?v=YybYMZOmErE Edytowane 13 Października 2015 przez Seweryn Workout 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 13 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 No no nieźle hs i free run bardzo dobrze znam paru free runerów 2.5 roku szmat czasu szkoda że nie pokazałeś żadnego front back planche itp I witamy witamy w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 13 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Siemanko, jest moc witamy Co zrobiłeś z łokciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 13 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Siema 2,5 roku to sporo Wytrwałości i zdrowia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Siemanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 13 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Yooł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 13 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Siema widzę mamy nowego w szeregach na dobrym poziomie! powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Siemanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 14 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 hejooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 14 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Siemka xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi