Son#Aest Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Hej hej wszystkim . Mam 17 lat i po lo chcialem isc do wojska ! Czy jest to mozliwe jesli bede zdrowy ? Czy musze jakies warunki spelniac zeby sie dostac ? Jakies swiadectwo czy cos takiego czy po prostu wybieram sie do wojska i odbywam iles tam lat w wojsku .Ktos cos ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Ok Przede wszystkim musisz mieć kat. A na komisji wojskowej potem jezeli chcesz iść do wojska to się dostaniesz na kontrakt 3 miesięczny i tu się zaczynają schody bo nie wszyscy dostają przedłużenie kontraktu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son#Aest Napisano 24 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 a najlepsi przechodza tak ? jak sie wykazac ? a tak kat.A co to wql? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Będziesz miał komisję wojskową i tak będą cię badać i na podstawie wyników przydzielą Ci kategorię Kat A oznacza,że jesteś zdolny do służby.Musisz przejść testy sprawnościowe i psychologiczne,może się wydawać,że co to jest..Jednak z 80% oblewa psychologiczne,bo są tak ciężkie.. XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son#Aest Napisano 24 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 no dobra a jesli chodzi o policje ? latwiej sie dostac niz do wojska czy ? Jaaram sie tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 A ogladałeś SA Wardęge?? xDDo Policji masz test sprawnościowy i teoretyczny i nie możesz być karany czyli 0 mandatów itp.Też mam zamiar iść w strone woja. Od małego xD Albo do ateków albo do woja, ale patrząc na nasze realia do atecy odpadają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Do policji trudniej musisz przejść rekrutacje musisz mieć min średnie potem masz spotkanie pierwsze gdzie podaja ci termin testów sprawnościowyhc potem jedziesz do miasta gdzie masz mieć testy i je wykonujesz później jak zdasz testy sprawności fizycznej dają cię na psycho testy później jeżeli je przejdziesz bo jest to bardzo ciężkie udajesz się na rozmowe kwalifikacyjną później policja wysyła do twojej miejscowości patrol który chodzi po sąsiadach i wypytuje się o opinie na twój temat później masz już szkołe ale tam też jest bardzo ciężko o 5 rano wstajesz 7km bieganie i potem na wykłady a po wykładach non stop nauka żeby zdać 3 pierwsze egzaminy najtrudniejsza najgorszy jest z kiedy możesz użyć broni palnej no i na końcu i tak nie wiadomo czy prace dostaniesz łącznie okres kwalifikacyjny może trwać półtora roku a okres aby dostać się na służbę to też nawet do roku bo zanim przydzielą cię do jakieś jednostki to troche czasu minie i oczywiście pierwsze 3 czy tam 5 lat w prewencji jeżlei nie masz wyższych studniów policyjnych nie dostaniesz wyższego stopnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son#Aest Napisano 24 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 TO juz wole do woja ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Ja mu tak łagodnie, żeby nie zniechęcić a tu od razu petarda xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 i jakby co mandaty nie wliczają się, chodzi o to że nie możesz mieć żadnego wyroku sądowego ani przebywać w areszcie, kiedyś o tym czytałem też bo mnie korciło teraz po tym jak się wczytałem trochę mniej myślałem też nad snajperem albo coś w lotnictwie ale to jeszcze trochę mi zajmie pewnie a tak poza tym do policji nie może być aż tak ciężko się dostać popatrzcie na naszych funkcjonariuszy co drugi to bęben wielkości koła od traktora a połowa dostała się po znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 niech wie że łatwo nie jest do woja też nie ma lekko żeby większe stopnie mieć musisz mieć szkołe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Pytanie z testu na policjanta: Z kim by Pan wolał pracować alkoholikiem czy gejem?"Czekam na wasze odpowiedzi,a ja wam podam prawidłową jak coś ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 (edytowane) Gejem zapewne będzie tolerancyjnie, alkocholikiem to, żeby dać komuś szanse albo odpowiedzieć, że z policjantem xD@Maverick Mandaty się wliczają lecz kasują po okresie 2 lat xD Edytowane 24 Października 2015 przez Gralu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 25 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Maluszek nie ma tam na testach czegoś takiego tego pytają się na rozmowie kwalifikacyjnej na psycho chyba 300 coś pytań i typu "czy kochasz swoją mame" O swoją osobowość największe wady zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 No to mój błąd,tak mi kolega mówił,także miałem nadzieję,że ma racje XD Ale pytanie to pytanie XDD Odpowiedz to: Nie ma to dla mnie znaczenia z kim będę pracować. Gdybyś odpowiedział,że np:Z alkoholikiem to byś pokazał,że dyskryminujesz geja...Ciężkie niektóre ... XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 25 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Czyli moja odpowiedź także prawidłową xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 25 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 W wojsku się przygotowujesz do wojny, a w policji masz wojnę cały czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Ja miałem ostatnio możliwość porozmawiać z policjantem i powiedział, że gdyby mógł cofnąć czas to poszedłby do wojska, bo tam jest dużo lepiej, lepsze bonusy i większe płace za nad godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi