FarGoo Napisano 26 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Postanowiłem założyć dziennik ponieważ od niedawna zacząłem lecień nowym treningiem i żeby nie pogubić się w liczbach ? trening wymyśliłem sam i jestem bardzo z niego zadowlony ? Polega na stałej progresji zależnej od organizmu człowieka, na ile mi pozwala organizm Wyjaśnie na podstawie np dipów Ilość dipów robię 4 serie dipów zaczynając od (10/12/14/12) Jeżeli w ostatniej seri uzyskam tyle co w drugiej nie więcej!:D to na następny trening już powtórzenia wyglądać będą tak (12/14/16/max ale nie więcej niż w 2 serii) robie to aż nie dojdę do takiego punktu że nie będę mógł zrobić ? zacząłem nie dawno i własnie od 10 powtórzeń ? Dziś był trening technik + klata Front - 4xmax s MU do front 4xmax (5/5/4/5) MU z l-sit 4xmax (5/5/4/2) Tuck planche 4xmax s prostowanie nóg na stronę w tuck planche 4xmax Trening: Zmęczenie wstępne max dips (37) dipy na klatę (16/18/20/18) - za tydzień od 18 zaczynam:) Dip on streght bar (16/18/20/18) Pompki z nogami na wzniesieniu na butelkach (bardzo ciężkie ćwiczenie jak dla mnie) (10/12/14/11) Pompki diamentowe (18/20/22/18) Pompki z szerokim rozstawem dłoni (20/22/24/21) archer push ups (tyle że na bok opuszczam się i w górę a nie przesówam się z lewej do prawej) (10/12/14/12) Spider man push ups (12/14/12/14) na dobicie mix pompek (2x- diament 2x z wąskim rozstawem dłoni 2x- z normalnym - 2x szerokie - 2x archer) robie to bez przerwy aż nie upadnę i nie robie przerwy dziś dałem radę tylko 3 razy ten krąg zrobić ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Trochę tych ćwiczeń wykonałeś,fajnie!Będe zaglądać pewnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 27 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 No i trochę ten trening zajmuje ale cóż a zapraszam zapraszam Dziś były plecki przed treningiem bawiłem się troche z HF Utrzymanie HF (tu nie liczyłem ile serii )/max wznosy HF 4xmaxBack 4xmax s I standardowo Front 4xmax s Trening: Podciąganie na jednej ręce (1/1/0/0) porażka Podciąganie na jednej ręce z ręcznikiem (6/8/10/6)(each side ) Podciąganie w pozycji tuck front (12/14/16/14)Podciąganie szerokie (16/18/20/18)Pociąganie za kark ( 16/18/20/18) Podciąganie z podklaskiem (10/12/13/10)Typewriter pull ups (6/8/9/6) (each side) Explosive pull ups (6/8/8/6) Miażdżenie ławki w tym przypadku poręczy od dipów hah (nigdy nw jak to się nazywa) (26/28/30/28) Odwrotne miażdżenie? (podobnie jak miażdzenie tylko że zamiast unoszenia tułowia unosze nóg) (26/28/30/28) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 27 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Fajny pomysł na progresje, tym bardziej że sam Wymysliles Ale siły i tak już masz więc jest mic,powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 27 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Puki co treningi idą w miare gładko ale jeszcze tak z 2-3 i już nie będzie miło Dzięki @Trip kminiłem trochę na tym zobaczymy jak będę się rozwijał przez ten trening zresztą wszystko będzie tutaj opisywane Siły mam za mało ogólnie zawsze mam takie wrażenie że jestem za mały i że za mało umiem I nie wiem kiedy będę w końcu zadowolony z wyglądu i z siły xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Wow szykuje się kolejny fajny dziennik. No powiem Ci, że 37 dipów w serii wstępnej to całkiem ładny wynik. Fajny pomysł z planem mi też się podoba, cieszę się, że kombinujesz i szukasz swojego indywidualnego sposobu na plan treningowy jak i schemat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 27 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Wcześniej trenowałem maxami to dużo mi dało Ogólnie mam zamiar dobić do 50 wtedy zacznę bawić się z dokładaniem ciężarów I zapomniałem napisać że nie dopuszczam do przeprostu(czy jak to się zwie) Nie do konca prostuje żeby mięsień cały czas pracował i był napięty ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Ciekawe ile ja zrobię na jedną serię,CZELENDZ AKCEPTET! XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 27 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 @M4lusz3k ooo też jestem ciekaw to zrób jutro czy kiedy i się pochwal Będę miał motywacje żeby cię dogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 29 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Dziś uzupełniam wczorajszy wpis bo zwyczajnie w świecie byłem tak padnięty po pracy i po treningu że głowa mała Wczorajszy trening Triceps Nauka:BL to Korean dips - max/max cały czas to katuje ale nie wychodzi jedną ręke wywinę ale już na 2 sił brakuje ;/ Trening: Zmęczenie wstępne dipy (36) Dipy (16/18/20/18)Russian dips (8/10/12/8)Pompki francuiskie z nogami wyżej niż ręce (24/26/28/26) -- Tu pompa konkret była już Revers t-bar dips (14/16/17/13)Korean Dips (8/10/12/10)podobne pompki do hindu push ups (14/16/18/16)Pompki diamentowe(18/20/22/20)Tiger push ups (10/12/14/11) Pompki z podklaskiem (12/14/16/14)Zakończyłem jeszcze dobiciem tricka na drabinkowych dipach od 1 do 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 29 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 no i dzisiejszy trening Biceps + abs Ogólnie nienawidzę wszystkiego co ma w nazwie chin ups - nie wiem czemu zawsze się zmuszam do tego Ogólnie pokatowałem chin up muscle ups - Oczywiscie jak przy tym ćwiczeniu u mnie bywa nadciąga mi bardzo mocno kciuki co przez chwile daje bardzo mocny ból ;/ Wy też tak macie?TreningBicepszmęczneie wstępne controled chin ups (24)Controled chin ups (12/14/14/8) one arm chin ups z ręcznikiem (8/10/12/8)Negative one arm chin ups (4/6/5/4)Młoty (14/16/18/14)Australian chin ups z nogami duzo wyzej niż ręce (10/12/10/8) -- masakra pompa!:DTuck Front chin ups (12/14/16/14) ABSZmęczenie wstępne dociąganie zgiętych nóg do klatki (55)dociąganie zgiętych nóg do klatki (20/24/28/24)L-ki (12/14/16/14) Prostowanie nóg z tuck front do front (8/10/7/5)Wycieraczki (10/12/14/12)Skośne dociąganie zgiętych nóg do klaty (14/16/18/20) Jutrzejszy trening barków musze przenieść na niedzielę ze względu na to że jutro idę na noc horrorów z damą i po zrobionym treningu na pewno bym do końca nie dotrwał Wgl dziś dla odmiany przed treningiem zjadłem sobie zupę bo nie chciało mi się robić przedtreningówki i pierwszy raz od dawna w połowie treningu mi się tak jeść zachciało także porządna przedtreningówka źródło dobrego i długiego treningu (Y) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 (edytowane) Dobre treningi, a powiedz mi co czujesz po rosyjskich dipsach? Wgl dziś dla odmiany przed treningiem zjadłem sobie zupę bo nie chciało mi się robić przedtreningówki i pierwszy raz od dawna w połowie treningu mi się tak jeść zachciało także porządna przedtreningówka źródło dobrego i długiego treningu (Y)Też tak czasami mam, dlatego zawsze białko jest pod ręką. A co to za zupa? :3 Edytowane 29 Października 2015 przez Dynloth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 29 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 w sensie nie rozumiem pytania zbytnio Jeżeli chodzi o partie mięsniowe to triceps barki przedramię minimalnie klatka Inne odczucia zmęczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 29 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Też tak miałem że zupka przed i głód gryzł Nie stosujesz suplementów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Jak treningi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Bardzo dobrze snieg nie snieg deszcz nie deszcz trenuje xd niestety zrypal mi sie komp xd ogolnie 14 lutego skonczyl mi sie cykl kreatynowy.na mono lecialem z vit c i dodatkowo vit E ;) waga skoczyla +6kg ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 NO to ładnie Ci poszło w górę, teraz jakimś jabłczanem popraw bo spadnie kilka kilo. :) I bardzo dobrze, trzeba ćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Mialem bcaa dobic ale nie mialem kiedy spadlem 2kg takze juz wiecej nie spadne teraz 14 kwietnia nastepny cykl xd ogolnoe progresja w planche idzie ale przy moim wzroscie i wadze ciezko bardzo ciezko xd strable trzymam sekundke ale zaraz w dol lece masakra jakas xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Ile wzrostu?? Powodzenia!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 186cm i 88kg xdd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Waga jak moja xD Tyle ze mam 190 cm ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Moj cel 100kg xd ale przy tej wadze.moge zapomniec o planche ;) a jak u cb z planche?;d Zapomnialem dodac ze zaopatrzylem sie w porecze do pompek ;) trening klaty na zupelnie innym levelu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Dokładnie tak jest :) No to mój wzrost, tyle że przy wadze 84kg :) No przy 100kg to planch będzie podwójnie trudny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 No bede probowal az wkoncu sie uda xdd ogolnie zmienilo sie u mnie znowu troche xdd klade nacisk na odstsjace partie bardziej ;) Wiec rozstaw wyglada tak: Poniedziałek : plecy bic Wtorek: klata Środa: nogi Czwrtek: triceps brzuch Piątek: plecy bic Sobota: barki nogi Ogolnie troszke moze was zaskocze ale robie 2,5 min przerwy miedzy seriami a 3 miedzy cwiczeniami ;) a juz tlumacze dlaczego w wielkim skrocie chodzi o fosfokreatyne ktora znajduje sie w miesniach to ona odpowiada za zakwasy ATP czyli nosnik energii a co za tym idzie prace miesnia itp itd. No i o to ze miesien mozna zaatakowac wiekszym ciezarem w moim przypadku wieksza liczba powtorzen. Zawsze przy ostatnich cwiczeniach mialem problem sie dygac teraz robie caly trening jak sie nalezy i na prawde czuje roznice ;) A dieta niestety nadal nie jest dopieta co prawda 5 pisilkow jem i staram sie jesc 4k kcal ale nadal to nie to ;) powoli zaglebiam sie w wiedze diety tluszczowej moze na nia sie przeniose xd zobaczymy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 28 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Znowu jakaś ciekawostka :) więcej takich poprosze wstaw aktualne foto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi