Administrator Dynloth Napisano 3 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Siemanko Rodzino! :) Jakie sztuki walki trenowaliście/trenujecie w swoim życiu? :) Podawajcie ze stażem treningowym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 3 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 No to ja nadal trenuję, (ósmy rok leci) Kempo. Dla laików mogę napisać, że trenuję Kung-fu. Dokładna nazwa to Chan Shaolin Si, Dju Su, Kung-fu, Kempo Naadaa. Walki mam na zasadach kickboxingu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ja tylko dwa lata karate Kyokushin plus pół roku samoobrony połączonej z Judo na uczelni Ale jak tylko będzie okazja to chętnie zapiszę się na treningi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 No to ja tak 7 lat karate tradycyjne, 3 lata samoobrony, 1,5 roku kickboxing, 6 miesięcy MMA, i kilku miesięczne przygody z kiokushin, BJJ i Muaythai No to kolejna dziedzina sportu która nas łączy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 4 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Muay thai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 6 godzin temu, FarGoo napisał: Muay thai Długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 4 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Nie cały rok:d ale wrócę do tego kiedyś xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 No ja też się zastanawiam właśnie czy nie powalczyć jeszcze trochę. :) Na pewno wspomogłoby to redukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 No było kiedyś pełno tematów dotyczących łączenia sztuk walk że Street Workout :) I każdy chwalił to połączenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 3 lata capoeire 2 lata samoobrone i dodatkowo próbowanie kilku innych sztuk walki gdzie treningi trwały max. 3 tygodnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Wow takich rzeczy o Tobie nie wiedziałem I dlaczego przerwałas treningi nie podobało Ci się?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Tak w skrócie to szukałam siebie w różnych sportach i w ten sposób zostałam w końcu przy Street Workout 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 No i super wybór :) Ile to już lat z 6 chyba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 od połowy 2013 roku z przerwami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Masakra zleciało szybko nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Aż za szybko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 A jakąś sztukę walki chciałabyś jeszcze trenować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Obecnie nie ze względu na to, że rozwijam jeszcze inne pasje i chodzę na różne kursy to nie wystarczyło by mi czasu na następne zajawki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Z tych co miałaś przyjemność spróbować to która Ci najbardziej pasowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Capoeira bo tam jest dużo akrobatyki i innych szalonych rzeczy itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Też chciałem kiedyś pójść spróbować chociaż na jeden trening ale nie pykło Tam od razu uczą jak uderzać czy tego tańca/flow w pierwszej kolejności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Z powodu kontuzji się nie udało czy jak? Ja chodziłam na treningi gdzie był nacisk na siłę i kondycję (specjalne ćwiczenia na każdym treningu) i druga część to taka przeplatanka, na jednym treningu akro a na drugim nauka kopnięć i uników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Napięty grafik, trenowałem mma i kcikboxing od poniedziałku do soboty więc już nie było fizycznie jak Brzmi ciekawie I tak się jakieś stopnie zdobywa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 To faktycznie cały grafik zapełniony W mojej sekcji Capoeiry było tak, że co roku można było iść na egzamin na wyższy stopień i dostawało się sznur różnego koloru, w zależności od stopnia. Były wymogi, które trzeba było spełnić i pokazać co się umie dostosowując się do tych wymogów. Egzamin był w jednym z większych miast. I ze względu na to, że zjechał się cały kraj tych ćwiczących Capo większość osób robiło sobie alkoholową integrację a następnego dnia po bezsennej nocy i na kacu szli na egzamin. I ze względu na to, że całe bydło spało w wynajętej szkole na korytarzach w śpiworach na wszystkich piętrach nie szło tego upilnować więc robili co sobie chcieli (moja grupa spała na półpiętrze na schodach , tam było dużo miejsca jak na kilka osób zdających bo tyle nas było dzięki temu miejscu schody były nasze i próbowaliśmy też zjeżdżać na plecaku ze stelażem po schodach) Sznur dzisiaj mi służy jako zabawka treningowa. Zawieszam go na drążek, jedną ręką trzymam się za sznur, drugą za drążek i tak próbuję się podciągać. Ale nie ćwiczę tego często, czasami tylko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Haha no to przygody super, pozostaną na pewno w pamięci Karolina też był z tych pijących? To ile stopni zdążyłaś zaliczyć? wyrobiłaś się na 3? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi