Banan Napisano 10 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Hejze rodzina Jezdzicie na nartach, jakie stoki zaliczyliscie? Gdzie polecacie? ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 11 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Uwielbiam jeździć na nartach Ja na zbyt wielu stokach nie byłem ale polecić mogę Palenicę w Szczawnicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 A ja już dawno nie jeździłem, nie wiem czy potrafiłbym teraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Stycznia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Ja mam certyfikat umiejętności jazdy na nartach Ja byłem w Bałtowie, Jaworzynie, Krynicy i jeszcze gdzieś ale nie pamiętam Wszystkie polecam, tyle, że bałtów to mały stok. A na nartach kocham jeździć :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Ochoty mi tylko narobiliscie tymi nartami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 14 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Hahah jak sobie przypomne moją ostatnią wycieczke na narty to ciesze sie że żyje Ale później szło mi coraz lepiej i przyznaje że fajna sprawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Stycznia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Nawet mam gdzieś te filmiki to pooglądamy kiedyś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 15 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 3 godzinki dzisiaj dla sprawdzenia kolana Nie ma tragedii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Stycznia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Kurde pochwal się zdjęciami i filmikami ja jeszcze w tym sezonie nie jeździłem to sobie chociaż popatrzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 W weekend pójdę znowu to porobię jakieś zdjęcia i filmiki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Stycznia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Ale Ci zazdroszczę Czekam, zawsze możesz zjeżdżać i w między czasie trzymać książkę w rękach i się edukować D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 19 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 ja tam wole jeździć na czym co ma koła nartą nie wierze haha xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 21 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Ale narty są spoko i tak, ewentualnie dorobić silnik do nart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Tak jak obiecałem łapcie kilka fotek z Palenicy Trochę słaba jakość bo mgła straszna była 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Zajebiście zazdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Stycznia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 @Tiger dlaczego mnie nie zabrałeś?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nela33 Napisano 14 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Ja jeżdżę najczęściej w Polsce i na Słowacji. Z polskich polecam Złoty Groń (jest świetny dla początkujących - http://poradnikowy.net/gdzie-uczyc-sie-jezdzic-na-nartach-popularne-miejsca-w-polsce-gdzie-ucza-jazdy-na-nartach/ ), Wisła- Cieńków oraz nowy ośrodek w Szczyrku. Na Słowacji: Vratna i Jasná Chopok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 14 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Pojechałbym chętnie na Słowację pozjeżdżać, masz jakieś zdjęcia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 28 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Kto planuje w tym roku posmigac na nartach? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 29 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Ja poproszę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 18 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Teraz ciężko niestety z nartami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 20 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Niby da sie gdzieniegdzie bo robią to jako zajęcia edukacyjne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi