Administrator Dynloth Napisano 21 Września 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 No to znów kłania się to, że na każdego inaczej działają suple :) Beta na mnie działała spoko ale przez chwilę bo wcześniej nie stosowałem a później też już nie czułem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 21 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 A no ;) niedługo dojdzie recenzja Redweilera! :) bądźcie cierpliwi :) Sleep-er też niedlugo zostanie przetestowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Września 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Czekam na Twoje opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Dziś recenzja Sleep-era. Niedługo będzie recenzja Redweilera (olimp) oraz Intra Workout od Trec. Najpierw zamówilem do testów dwie.próbki za darmo.ze strony treca. Czulem lekka poprawe ale po dwoch razsch bylo dla mnie za malo zeby cos o nim napisac. Postanowilem dokupic puszke sleepera. Tak. Poswiecilem sie dla was i wydalem.ponad 60 zl xD No i bralem i porownojac do.tego jak zrobilem dzien prxerwy to cxuc roznice. Jak wzialem sleepera to w poduche wgniata a jak nie wezme to ciezko zasnac. Sen glebszy i lepiej sie wysypiam, smak jest calkiem spoko. Rozpuszczalnosc tez. Dla mnie takie mocne 8.5 /10. Nie ma 9 za smak bo.moglby byc nieco bardziej wyrazisty Pod wzgledem.dzialania jest ekstra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Grudnia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Kurde, no to zaraz zamawiam Dzięki za info i nie wiedziałem, że da się zamówić próbki za free w Tecu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 15 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Juz nie ma tej promocji chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Grudnia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Smuteczek :C Patrzyłem właśnie z ciekawości czy jakieś firmy dają darmowe próbki i no niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 19 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To jedziemy dalej. Cm3 omawiac nie bede bo Ty juz w tym temacie sie wypowiadales Dynloth wiec ja sb daruje. Dalej mamy tak. Monohydrant z tauryna od Treca Creatine Micronized 200 mesh + Taurine. Produkt jak dla mnie super, mocno suszy po nim co znaczy ze dobrze ciagnie wode ;p jak dla mnie jeden z lepszych mono. Dalej mamy Dextrose Powder od treca. Coż moge powiedziec. Zwykla glukoza, smak nawet nawet, ale nie jest to jakis boski produkt zwykla dekstroza, narazie nie porownam bo nie mam do czego ;D. Ashwagandy narazie nie przyjdzie mi oceniac, za krotko stosowalem. Ale jest tam 800 mg tego ziolka ;p wiec dosc sporo xd No i najnowszy spalacz od treca ktory udalo mj sie wygrac w ich konkursie Red Exx. Powiem tak. Spalacz z naturalnych skladnikow , jest kofeina ktora pobudza (wiec radze na noc nie brac ;D) . Spalacz dziala dobrze, dobrze pobudza, i szybciej i mocniej zaczynam sie pocic. Efekt przyzwoity 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Grudnia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 No i bajeczka, ja też się przyłącze do opinii na temat Ashwagandy jak zjem całą O tych Twoich suplach nawet nie słyszałem (Dextrose Powder, Creatine Micronized 200 mesh + Taurin i Red Exx) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Kreatyna i dextroza juz jakis czas na rynku Treca sa, ale red exx to nowosc i o tym miales prawo nie slyszec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 1 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Ile Ty miesięcznie przeznaczasz na zakup supli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 5 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Z tyle supli co mam to ja wydałem max 100 zl ????? Część dostałem a część wygrałem, albo podostawałem ;p ja mam spalacz tluszczu jeden na zbyciu jak cos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Haha, taki to pozyje Jeszcze nie sprzedałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 5 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Nie probowalem nawet, mialem rozkmine czy sprzedawax czy nie ale mowie. Hajs pitrzebny to sprzedam xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Haha, a z drugiej strony może być jeszcze potrzebny Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 5 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 3 opakowania mam.. 2 mi starcza, u mnie za duzo nie ma do spalania wiec sie nie przyda xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 A haha no to chyba że tak Najwyżej za rok po masowaniu może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Kupiłem sobie ashwagande I jak na razie z obserwacji to poprawił mi się sen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Z Treca? U mnie ze spaniem to nie wiem, ale lepiej w dzień się czuje i testosteron większy Na spanie to zma sobie jeszcze muszę kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Jakbys blisko mieszkal dal bym ci sleepera na przetestowanie ale no lipa xD za daleko mam do cb xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Ale i tak dzięki, liczą się chęci Az sobie go zafunduje chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Ja mam ash z KFD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 I też Ci się odbija później nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Ja mam ash ale narazie stoi bo wpierw sprawdzam sleep well od Realpharm. Muszę sobie jakoś radzić pracując na nocki bo w dzień ten sen to nie bardzo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Znam to, też tak miałem. Daj znać czy dobrze działa i o ile działa oczywiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi