Miki Napisano 1 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Dzięki za opinię, bo chciałbym ćwiczyć samo SW tylko niewiem jak z tym będzie na dłuższą metę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 1 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 grunt to systematyczność i nie patrz na innych (np w moim przypadku miejsce do treningów jest w miejscu uczęszczanym przez wielu ludzi i wiem że wiele z nich śmieje się za plecami - szczególnie Ci którzy chleją w każdy wolny dzie?). Ale opinia takich ludzi mnie nie interesuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReggaeMan Napisano 1 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Odnosnie innych: http://www.obrazki.jeja.pl/55202,nie-przejmuj-sie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 1 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Ale na silce to katujesz jedną partię mięśniową dużym ciężarem, a w SW Masz jeden ciężar jakim jest Twoje ciało i każde ćwiczenie angażuje kilka partii mięśniowych. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 1 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Flash napisał(a): I co teraz, praca? Tak, jako DJ w weekendy więc w tygodniu jestem wolny jak ptak. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 3 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ja to. Już chcę wakacji. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 3 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Kurde ja też. Jak z waszymi planami szkolnymi? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 3 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 od pazdziernika zaczynam studia dzienne, w miedzyczasie szukam jakiegos zajecia, chodzi o prace ;p studia mam malo wymagajace wiec kilka dni w tygodniu xD mozna odpuscic :D i tak do wakacji ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 To masz dobrze, że studia mało wymagające ja to mam bardzo wymagające i będę chyba musiał zmniejszyć z 6 dni treningowych do 3-4.. Jeszcze jakis plac muszę znale?ć do ćwicze? ale z tym to chyba szybko się ogarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReggaeMan Napisano 3 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ja chodzę na rano(7.30), więc mam wolne popołudnia (od 16.00) W poniedziałek wychodzę nawet 12.55, więc mam więcej czasu na ćwiczenie podciągnięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Września 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ja średnio wracam między 14, a 15. Na treningi zawsze znajdzie się czas. Będę pisał maturkę z rosyjskiego, więc jazda. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 3 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Czemu z rosyjskiego?;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 3 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Maddog pochwal się swoimi mixami. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 3 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 rosyjskiii:D ja tez od pazdziernika dzienne do tego pracuje, ale czas na SW i siłke musi byc (chodzbym o 24 miał chodzic :P). Mad to musisz jakiegos mixa na treningi wypuscic ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 4 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 No jak ja bym posłuchał. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 5 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 A co powiecie o snach?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Września 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Przed chwilą przeglądałem na YT filmiki dotyczące metod podciągania i niestety zabłądziłem trafiając na ten filmik: A i ta grupa nazywa się: Polskie Stowarzyszenie Podciągania. Jazda.. Co o tym myślicie? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReggaeMan Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Każdy orze jak może :DTeż chcę robić MU, ale to jeszcze nie ten poziom :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Nie kminie tego filiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Nie kminie tego filiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 19 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Wariat. ;d Co on w ogóle tworzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Września 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Chłopak się wczuwa. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Napisano 19 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Nie za dobrze to wygląda ale co prawda liczą się chęci huehue :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 To jak sylwester w domu z jedynką, czy uderzacie gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 31 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 ja uderzam do kumpla nawet przyszlego szwagra haha i to jest moje ostatnie picie mysle ze nawet w 2014 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi