Sławek Napisano 14 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 To jesteś kozak;) Mi jeszcze dużo brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 15 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Wow to super :D I to po takim ciężkim treningu Ci się udało :P Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 15 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Super, jakieś foto? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 15 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Maluszek wymiatasz! ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 E tam wymiatam .. :D Robię to co do mnie należy ! :D Tą flagę robiłem hmm może w połowie treningu :D Troszkę byłem zmęczony ale warto było spróbować :Dslawek48 kiedyś i Tobie się uda zrobić taką flagę ;DD Co do fotek to narazie nic chyba nie bd wstawiać :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Zobacz, jak niewiele trzeba było, żeby dojść do takiego poziomu. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 E tam jaki tam poziom ;D Jeszcze długa droga przede mną :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Siema ;D Czas uzupełnić dzienniczek :D No więc dziś nogi :D Było spoko, ale przy przysiadaj na jednej nodze zaczęły mnie boleć troszkę kolana ;D Więć postanowiłem odpuścić sobie 3 serię :D Ale za to przysiady zrobiłem z obciążeniem hmm 10kg ?:D Mało no ale zawsze coś ;D Po tym treningu nóg wyszedłem na drążek trochę sobie poświrować :D Porobiłem sobie pare MU , taboretów i wymyków :D Z tych poważniejszych ćwicze? to Flaga(znów kolana zgięte) trochę i tak utrzymałem , oraz FL na jedną nogę :D Szamka ryz+kurczak+cebulka ;DD pozdroo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 15 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ładnie ładnie :D Widać że jest siła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 16 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 To przez tego kurczaka xD :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Jak się wyrobiłeś szybko. Pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Ryż na masę , a kurczak na siłę hmm ? ;D Hymm ćwiczę już jakieś 5 miesięcy :D Efekty widzę , wcześniej o FL nawet na jedną nogę mogłem tylko pomarzyć , albo o HF ze zgiętymi kolanami ;D Także warto uwierzyć w swoje możliwości i działać ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 SIemanko ;D Wczoraj nic nie pisałem bo , byłem na połowinkach ^^ Tak jak pisałem już że będzie spokojnie no i tak , też było :D Wypiłem kieliszek wódki i może połowę piwa ;D Jakoś mi się nawet nie chciało pić ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 17 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 No i bardzo dobrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Jestem z siebie dumny , teraz ja pomagałem innym w potrzebie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Siemanko ;D No więc wczoraj nic tu nie pisałem bo po prostu nie miałem treningu upsss ;D Nie miałem siły .. Tak , więc jak to u mnie bywa bo odpuszczonym treningu na następny dzie? go odrabiam :DD Było też , tak i tego dnia :D Skupiłem się bardziej na klatce+tricepsie , niż na brzuchu . Ponieważ staram się przybrać na masie to brzuch trochę sobie odpuściłem , bo po co robić go jak masuje .. :D Jak będzie redukcja to wtedy zrobie spory nacisk na brzuch , ale jak i na wszystkie partie ciała:D Tak , więc trening zakonczony powodzeniem :D Zrobiłem wszystkie ćwieczenia i powtórzenia :D na brzuch zrobiłem sobie 4 ćwiczona , nie zbyt ciężkie , tylko tak żeby rozruszać mięśnie brzucha :D Na koniec treningu ręce bolały , muszę sobie dodać jakieś ćwiczenie na klatkę bo coś nie zbyt ją czuję :DJakie byście polecili ? Dziś sobie zrobiłem zakupy kurczak,ryż,sos,papryka no i postanowiłem zakupić tego MINTAJA z Biedronki :DD Rybka już jest zrobiona teraz czekam aby na ryż i zobaczymy jak to będzie smakować ;D Zdam relacje jak zjem i odpocznę ;D POZDROO Co do rybki to można ją smacznie zjeść, mi smakowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Mintaj jest dobry Panga jest niedobra xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Siemankoo :DD Dziś dzie? męczący , z samego dnia 2 wf :D Wszyscy grali w nogę , a ja sobie robiłem flagi +MU :D Ich mina była bezcenna ;DD Dzis plecy+biceps :D Trenng fajny , była ostra pompa ;D Na podciąganie podchwytem zamkniętym dołożyłem sobie 5kg ;DD żeby dać wycisk na bicki ^^ Póżniej czułem zmęczenie ale dokączyłem wszystkie ćwiczenia :D) Szamka ryz+kurczak+sos+papryka :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ja dzisiaj na W-f trenowałem flagę i pompki na HS, i koledzy grający w ręczną, do mnie podeszli i zaczęli próbować ze mną, oczywiście byłem pokojowo nastawiony, a oni zanim podeszli, mądrzyli się "jakie to proste i wgl.", po czym... komenty się urwały xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 HAA u mnie też tak już było :D To się z nich pośmiałem jak nie mogli nic zrobić ;DD Wtedy zrozumieli że potrzebowałem trochę czasu żeby to opanować ;DD No cóż może zrozumieją że to jest bardzo ciężki sport ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ja tylko pokazałem im jak to się robi, też chciałbym zobaczyć pokorę na ich twarzy, ale nie trenujemy dla pokazu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 20 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ale napewno fajne uczucie jak robisz HF i wiesz że oprócz ciebie nikt tego nie zrobi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Niestety, mi też nie wychodzi, nie zostali do ko?ca zniszczeni xD Ale już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Taka zwykła podstawowa technika w SW, a czyni Nas lepszym od innych. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 hmm czy czyni lepszym? nie powiedziałbym, ale wiem że potrafię coś, o czym większość może pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi