Siwa Napisano 22 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Nie pij tego świ?stwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Nie piłem tego tak o dużo .. zawsze tam łyk dwa .. Jakoś tego nie potrzebowałem , teraz sobie kupiłem i żałuję .. NEVER NEVER tego nie kupie .. Każdy się czegoś uczy w danych sytuacjach , tak było i ze mną wczoraj .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 22 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 energetyki nie sa dobre,lepiej spiruline albo inna kawe wrzucic i juz;)ale dobrze ze wszystko ok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Dziś troszkę sobie poćwiczyłem ;D wszystko ładnie i wgl :D Szamka rybka ziemniaczki i surówka :D Od poniedziałku zaczynam znów porządnie ćwiczyć Co do energetyków to wątpie żebym sobie je kupił .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 22 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Uwierz, że woda jest lepsza I powodzenia w treningach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dzięki Siwa Dziś w ko?cu normalny , cięzki trening Tego brakowało mi mojemu organizmowi ;D TO jest lepsze niż cokolwiek innego ! Fajnie jest tak sobie ciężko poćwiczyć :P Niedługo zrobię sobie worek bułgarski :D Brakowało mi również kurczaczka , warzyw i makaronu(wolę ryż Parboliczny} XD Zaczyna się w ko?cu robić ciepło więc,będzie chciało się wychodzić na dwór poćwiczyć POZDROOO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 24 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Miło słyszeć takie słowa Pozdrawiam również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 24 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Widzę, że nie tylko mi odbija przez wiosenne dni :P Od samych słonecznych dni, jest +10 do motywacji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Zgadzam się z tym XD Jest ciepełko to lepiej się ćwiczy , czekać aby na pełną wiosnę !:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Po co czekać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Maluszek wraca do formy, super. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Kiedyś trzeba było się wziąć za siebie :D Wiosna czyli chce się wyjść na ciepełko :D Zjem coś zaraz i idę zrobić ten worek bułgarski , i trening brzucha :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Jak już pisałem , dziś był dzie? na brzuch Nie robiłem go według planu od @Dynloth. Tylko według Franka Medrano.Zrobiłem sobie inaczej liczbę powtórze? , ale starałem się robić na maksa wszystko :D ładnie czuje brzuch , ale za mało robiłem na skos;/ No ale za tydzie? będzie lepiej :P Zrobiłem sobie obciążenie, jutro wypróbuję zobaczymy jak się bd spisywało XD Zdam jutro relacje , tak samo jak i dziś. Szamka taka jak wczoraj makaron, kurczak i warzywa na patelnie , BARDZO DOBRE :P Dobrze sobie tak poćwiczyć i się wypocić,brakowało mi tego XD POZDROOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 26 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Chyba masz już zniżki na tego kurczaka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Jak jest hajs, to i lepszy progres. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 HAHA powinny być zniżki dla stałych klientów xD Dziś jednak bez właściwego treningu , ale dzie? nie był stracony :D Na wf w szkole zamiast grać w nogę(nienawidzę tego , nigdy nie gram) to nauczyciel zaproponował mi wstęp na siłownie , marna ale wyciąg był , i coś podobnego do sównicy :DD Także trening taki ogólny dało się zrobić ;D Pompa ładna była ;D Poćwiczyłem sobie ponad godzinkę Zawsze coś :D Ale jutro już powinien być normalny trening ;X POZDROO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 26 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 U mnie nawet siłowni nie ma ale za to jest coś lepszego jak dla mnie, drążek i mnóstwo drabinek tak że można katować SW :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 27 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 To spoko masz nauczyciela, że Ci zaproponował alternatywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Czy ja wiem czy taki spoko .. :D Pewnie za jakiś czasz będzie znów chciał żebym pojechał na jakieś zawody .. :D Ale ja tak i tak tego nie zrobię i znów się zacznie grożenie że nie zdam i wgl :D Albo po prostu uświadomił sobie że nie ma co się ze mną kłócić bo tak i tak to mu nic nie da XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Więc dziś barki+przedramiona trening robiony z obciążeniem , w trakcie treningu porobiłem troszkę FL BL HS i HF + cwiczenie na blecy i biceps ;D Także ładnie się wymęczyłem , przedramiona spalone ;D Jutro znów wf , może mi pozwoli na siłownię wejść XD Szamka tak samo tylko że ryż :D POZDROO XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 I jak Ci wychodzą te techniki? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Hym szału nie ma , ale staram się iść do przodu .. :D Musze się bardziej do nich przyłożyć .. :D Dzisiaj znów mi zaproponował siłownie , oczywiście że skorzystałem ;D TO zabrałem ze sobą kolegę , powiedział że mu się spodobało XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 To nie zdradzaj Nas z kulturystyką. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 AHHA nie nie ;D To tylko tak za zamianę wf,wolę iść sobie tam poćwiczyć niż siedzieć lekcje lub dwie na ławce i nie mieć nic z tego wf XD Dziś bez treningu nóg , może pózniej porobię sobie ćwiczonka ; D Teraz nie mam na nic ochoty ;p Jakby coś się zmieniło to napiszę póżniej Trzymajcie się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 No siemaneczko :D Wczoraj jednak nie robiłem tych nóg ;D Natomiast dziś ogólnie fajny trening całego ciała z ciężarem , robiłem mniej powtórze? ale miałem te ~15kg. Trening fajnie wyszedł , fajnie się cwiczyło po 19 w ko?cu w krótkich spodenkach :D Dziś brat do mnie wyszedł na chwile na dwór, i się zdziwiłem. Kiedy ja robiłem wykroki to on wskoczył na drążek i zaczął się podciągać:D Gdyby on chciał tylko ćwiczyć, marnuje tylko dobre geny od naszego taty ;D Powiedział gdyby nie jego chory bark to by ze mną mógł ćwiczyć :D PS:Szamka standard ;Kurczak/ryż/warzywa na patelnię/pieczarki:) POZDROO XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi