m4lusz3k Napisano 3 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Witam , dziś klateczka+tricepsik , wszystko ładnie weszło Wszystko powoli rośnie , mimo że redukcja to jest progres :D Zmęczenie średnie było po treningu , ale ręce już miały dość ;D Powoli trzeba zacząć , biegać a coś mi się nie chce .. Idzie wiosna wieć trzeba rózniez zrobić sobie poręcze na ogródku , czuję że przejdę się na złom :D Jak myślicie ile wyniesie mnie koszt takich rurek ? Szamka jak zawsze ;D Kazdy chyba wie co jadam :D PZODROO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 4 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Biegi, rower, skakanka, basen. Masz wiele możliwości :P A na złomie to się nie martw, grosze za to wyjdą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 No żebyś miała rację , żeby to nie wyniosło mnie dużo :D Dziś trening brzucha , trochę taki zmuszony .. Wstałem o 19;30, nie chciało mi się nic ale jednak zrobiłem trening ;D Brzuch słabo zmęczony , bo robiłem ćwiczenia z głowy , w nie dużych powtórzeniach :D W tygodniu jeszcze coś porobię na brzuch Jutro znów 2 wf w szkole , więc pewnie siłownia zrobię tam coś na plecy+biceps , bo w domu nie zrobię bo mam szczepienie ;D Pewnie zabronią mi ćwiczyć w tym dniu Zapytam się , czy coś:DSiwa, co do tej skakanki to jaką byś mogła polecić , dla nowicjusza ?:D Pamiętaj , tylko żeby koszta nie były wysokie (m4lusz3k , tak bardzo skąpy XDD). POZDRóWKI. ćWICZCIE CAłY CZAS , NIE PODDAWAJCIE SIę !.JAK UPADNIECIE TO WSTA?CIE I D?żCIE DO SWOJEGO CELU MIMO WSZYSTKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 5 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ok, ok nie jesteś Siwą, alee mogę polecić skakankę, którą posiadam, posiada ją również jeden z użytkowników (chyba tedzio12) i jest z niej bardzo zadowolony. Mówię tu o skakance SPOKEY. Wykonana z rzemyka, standardowo łożyska, i drewniane rączki. (rzemyk to skóra, trwałe) 40 zł, moim zdaniem warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 5 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Powiem Ci, że skakanka to obojętnie jaka, byleby była z rzemienia (taka najdłużej wytrzyma) i dobrana do Twojego wzrostu. Musisz też spojrzeć na "rączki", żeby nie były lipne. W sumie Scyther to napisał :P Ja skaczę na skakance mojego ojca, która ma ponad 20 lat bodajże :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 5 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Maluszek miałeś już ferie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Okey , dzięki za odpowiedzi , na pewno skorzystam :DFlash,ja już dawno po feriach :DD Czemu się pytasz ?XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 To mówisz, że się nie opierdzielasz? ;D I prawidłowo, kiedy jakieś zdjęcia dodajesz? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 No staram się nie opierdzielać , nie można nic nie robić ;D Co do zdjęć to nie wiem , ostatnio strasznie mi waga spadła,brak ochoty na jedzenie .. Staram się w siebie wpychać ale nie jem tyle co wcześniej :D Ale nie ma co się załamywać, za jakiś czas może dodam zdjęcia z przody i tyłu Ogólnie spala się powoli brzuch i odsłania lepiej mięśnie , jest plus :D Dziś nadszedł dzie? na nogi , trening z lekkim obciążeniem ~~15kg, ale mimo to ładnie weszło mi na nogi :D Strasznie je teraz odczuwam :> To co będzie jutro ;P Szamka się powoli już robi , ryż,kurczak,warzywa ;D Dzięki SW zacząłem jeść więcej warzyw , następny plus :D Byłem negatywnie nastawiony zawsze do brokuł , tyle dobrego mnie ominęło w życiu .. XD Teraz coś o siłowni szkolnej , nauczyciel gadał ze mną troszkę i on pomyślał żeby kupić coś do tej siłowni , jakąś ławeczkę ,sztangi i maszynę do wiosłowania .. Bo ktoś w ko?cu korzysta z tej siłowni .. :D Spokojnie nie opuszczę grona Street Workout To chyba tyle co miałem do napisania z dzisiejszego dnia :D No to może jeszcze kawałeczek na wieczór :D "Kiedyś dorosnę, popatrz na mnie, łapię rozpęd, lecę, spójrz lecę w dół, wraca monster." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Nutka dobra i nastawienie Twoje również. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Dobre nastawienie , zawsze najważniejsze :D) Dziś trening klatki+triceps , ładnie wszystko weszło zrobione więcej powtórze? dało swoje rezultaty;X Tricepsy , Klatka ładnie poćwiczone ;D Czekałem na ten dzien kiedy będę mógł poćwiczyć , w spodenkach i koszulce na dworze ! :D Wiosna już zbliża się małymi kroczkami :D Szamka taka jak zwykle kurczak,brokuły+inne warzywa na patelnie i oczywiście ryż XD PS:Kurczak w marynacie w sosie sojowym ,taki dobry !! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 11 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Dalej ten kurczak, no nie mogę :P PS wiosna się nie zbliża, tylko już jest! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Ciekaw jestem ile osób przez tą "wiosnę" przeziębi się. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 11 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 NO kilka napewno .. :D No ale cóż warto !! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 11 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Witam :D Brzuszek zrobiony , wszystko ładnie zrobione i dodałem na skośne brzucha :D Trening zrobiony cały w domu , nie chciało mi się iść na dwór :D SZamka trochę inna ;D Zamiast kurczaka zrobiłem sobie rybę ;D Dało się zjeść,ale wolę kurczaka ;D Jutro 2wf no i lecimy na siłownie ;D Ciekawe kto tym razem ze mną tam pójdzie ;D Lepiej we dwóch , się ćwiczy :D POZDRO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Siemanko , dziś robiłem barki+przedramię , wszystko weszło po mojej myśli :D Zrobiłem dodatkowo troszkę pod FL z planu SkyWay'a , zobaczymy jak to będzie szło :D Mam ochotę stosować ćwiczenia po Fl 2-3 razy w tygodniu ;D Dodatkowo coś mi się stało w nogę , a jaśniej coś przy pachwinie .. Jak chodzę po prostej drodze to jest nawet okey , ale najgorzej jak muszę wejść po schodach lub zejść z nich , nawet mam problem ze spaniem .. Jak nie przejdzie to udam się do lekarza , ale myślę że to tylko naciągnięty jakiś mięsie?.Jutro odpuszczam sobie trening nóg , a zrobię sobie jakiś freestyle ;D Szamka standardowa ;D POZDRO XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Dziś sobie zrobiłem troszkę inny trening ;D 5 pompek zwykłych 5 podciągnięć 5 pompek odwrotnych 5 podciągnięć szeroko 5 podciągnięć podchwyt wąsko 5 pompki z nogami na wysokości 5 pompek z rękoma przy biodrach+nogi na podniesieniu 5 podciągnięć nóg do klatki 5 uniesie? nóg do drążka 20 mountain climber Wszystko po 4 razy :S Z nogą już troszkę lepiej ;D PS;Dziś znów poćwiczyłem troszkę na siłowni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 I jak po takim treningu? A co do nogi to pewnie nadciągnąłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 hym po treningu dobrze , ale jednak za słabo :D jakbym chciał tak dalej lecieć w takim stylu to bym musiał dodać parę powtórze? :D Wtedy byłoby chyba dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 A o jakimś filmiku promującym nie myślałeś? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Jeszcze nie jest na to odpowiedni czas , może kiedyś coś dla siebie ;D Nie widzę sensu coś nagrywać :D Robię to dla siebie i niech tak narazie zostanie ;D Jak coś osiągnę to może i coś ponagrywam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Siemanko , wczoraj trening się odbył , ale dziś już nie ... Jestem zmęczony , bo się przeziębiłem .. Poczekam aż wyzdrowieję i dopiero wtedy wezmę się za trening .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Wiosna daje się we znaki :D Lepiej odpuścić kilka treningów niż potem leczyć antybiotykiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 No niestety daje.. Niedługo wrócę do ćwicze? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 21 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ale kurczaka nie zostawisz w tym czasie? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi