Administrator Dynloth Napisano 21 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Masz rację, lepiej odpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Narazie przez ten czas co będę chory , nie będę jadał kurczaka :D Postaram się jeść jak najwięcej , wiadomo że podczas choroby apetyt jest bardzo mały .. ;D Co do kurczaka , postaram się zakupić sobie w hurcie:D Gadałem z mamą to powiedziała że jak załatwię tanio to zakupi 20kg+ja sam 10 :D Więc wyjdzie mnie taniej jak w sklepie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 22 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 O Ale dill. ;D A to gdzie tak można kupić?;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 22 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Wiesz co , mi kiedyś załatwiał znajomy moich rodziców ;D Muszę się go zapytać,czy byłaby jeszcze załatwić trochę :D Jak to nie wypali , to trzeba pochodzić po hurtowniach lub też miejscowych rze?niach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 22 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Albo kupić kuraki i hodować. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 22 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Można i tak :D Ale to nie dla mnie :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 M4lusz3k powrócił do zdrowia Trening dziś ładnie zrobiony klatka+treiceps ładnie spompowany , ładnie to wyglądało w lustrze gdy się napiąłem :D Gdzie nie gdzie ładnie wyszły żyłki. Teraz ładna szamka kurczak,ryż i warzywa :D POZDROO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Następna przerwa w treningach .. :D Znów powrócił boł w łokciu i nadgarstku .. :D Nie wiem co jest nie tak .. Mam nadzieję że ból szybko minie , i wróce do treningów .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 26 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Maluszek, nie wiem ile masz lat, ale nie dawno zostałem uświadomiony o bardzo ważnej sprawie u młodych uprawiających sport. Od chyba 2 lat narzekałem na bóle stawów, i to podczas ćwicze? i wchodzenia po schodach. Okazało się, gdy poszedłem do ortopedy, że nasze kości czasami szybciej rosną od chrząstek, lub odwrotnie. Bóle powinny nam minąć ok 18-21 rok życia, kiedy kości i chrząstki będą na tym samym poziomie. Street Workout pomógł mi wzmocnić stawy, więc też pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 No ja w tym roku dopiero 18 :D Od jakiegoś czasu już mało urosłem .. Możliwe że znów naderwałem sobie coś .. Nie jest fajnie .. Dziś znów pewnie bez treningu , zrobiłem próbne pompki , to po kilku czułem już ból.. Jak jeszcze kilka razy mi się tak stanie to pójdę do specjalisty i zobaczymy co się tam dzieję. Chciałbym sobie poćwiczyć , no ale nie da rady .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Postanowiłem dziś wyjśc sobie poćwiczyc , miałem nadzieję że nic mi nie będzie .. Jednak się myliłem , znów ten łokieć .. Tylko , teraz o wiele gorzej się porobiło .. Ciężko mam ja zginać ;/ Znów kolejna przerwa w treningach .. Ja to mam te szczęście;) Ale trzeba być znów dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 31 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dziś sobie pobiegałem, nie za dużo ale jak na pierwszy raz myślę że jest spoko :D Dokładnie przebiegłem sobie ponad 4km po lesie ;D DObrze się tak biega, częściej tak będę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 31 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Też poruszałem się po lesie, tylko na rowerze, w ogóle inna atmosfera... taka wolność:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 31 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Jak jeszcze nie byłeś to leć czym prędzej do lekarza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 31 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Cichutko wszędzie , widziałem nawet małą sarenkę ;D ¦migała sobie po lesie ;D No jeszcze nie byłem , muszę chyba w ko?cu się przejść .. Dziś jak biegłem sobie przy autostradzie i była fajna rureczka do BL i FL . Postanowiłem zrobić kilka FL i znów ręka ..XD Czas pomyśleć nad tym .. XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 31 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Widać, że rzadko w lesie bywacie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 31 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Bardzo rzadko , za rzadko :D Czas to zmienić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Witam , dobra m4lusz3k wrócił do treningów , po "krótkiej" przerwie , czuję się świetnie ;D Podczas treningu nie czułem wgl tego łokcia , więc jest super. Dziś dałem z siebie bardzo dużo , chciałem zobaczyć czy moge wrócić do treningów, no i wracam:D Musze kupić jakąś maść i będzie dobrze ;X Dziś trening klatki i triceps ;D Weszło wszystko pięęęęknie ;D Szamka kurczak ryż warzywa ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Kurczak, kurczak, wszędzie ten KURCZAAAK! xP Dobrze, że wróciłeś, jak miałeś jakąś przerwę dłuższą to we? sobie 2-3 treningi lekkie zrób, żeby mięśnie nie dostały nagłego kopa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Kurczak zostanie przy mnie do ko?ca :D Dłużej , nie mogłem zwlekać , to zabrałem się do ćwiczenia :D Okey , zrobię tak jak mówisz :D Niedługo może jakieś foty , kto wie .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Siemanko , treningi się odbywają już normalnie. Wczoraj był zrobiony brzuch , dziś natomiast bicki+plecy. Bicki ładnie zrobione , niezła pompa:) Plecy natomiast troszkę słabiej, ale jest dobrze , nie mam na co narzekać ;D Szamka to ryż kurczakiem :D Póżniej makaron z kompotem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Znów się przeziębiłem , ale dziś zrobiłem trening ;D Klate+triceps trzeba było zrobić , siły mi nie brakowało więc na chwile wyszedłem na dwór i porobiłem MU / próby do flagi oraz dodałem sobie ćwiczenie na biceps :D Póżniej może je dodam gdzieś ;D Bo moim zdaniem warto je robić :D Szamka jak zawsze ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Wiesz, że ten kurczak w nadmiarze może też i zaszkodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Czekaj zaraz poczytam , jak to się może sko?czyć. ________________________________________________ Albo podaj mi jakiś link czy coś , nie mogę odszukać tego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 15 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Na zajęciach z fitnessu miałam, że długotrwałe spożywanie drobiu (głównie fileta, bo to właśnie w cycka dostają te zastrzyki z antybiotykami) może powodować zmiany hormonalne, ale to bardziej u kobiet. Nie wiem jak jest w przypadku mężczyzn i jaki %. Małym dzieciom też nie należy za szybko podawać drobiu z tych samych przyczyn, pó?niej dziewczynki np. szybciej dojrzewają. Ale wiesz, przyczyny mogą być różne. Nie mówię, że będziesz jadł pół roku i coś tam zacznie się dziać, bo nie musi. To tak samo jak z papierochami- jeden dostanie raka, drugi nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi