Skocz do zawartości
Workout Athletes

Dziennik - m4lusz3k

m4lusz3k
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Narazie przez ten czas co będę chory , nie będę jadał kurczaka :D Postaram się jeść jak najwięcej , wiadomo że podczas choroby apetyt jest bardzo mały .. ;D Co do kurczaka , postaram się zakupić sobie w hurcie:D Gadałem z mamą to powiedziała że jak załatwię tanio to zakupi 20kg+ja sam 10 :D Więc wyjdzie mnie taniej jak w sklepie :D

Maluszek, nie wiem ile masz lat, ale nie dawno zostałem uświadomiony o bardzo ważnej sprawie u młodych uprawiających sport. Od chyba 2 lat narzekałem na bóle stawów, i to podczas ćwicze? i wchodzenia po schodach. Okazało się, gdy poszedłem do ortopedy, że nasze kości czasami szybciej rosną od chrząstek, lub odwrotnie. Bóle powinny nam minąć ok 18-21 rok życia, kiedy kości i chrząstki będą na tym samym poziomie. Street Workout pomógł mi wzmocnić stawy, więc też pomaga.

No ja w tym roku dopiero 18 :D Od jakiegoś czasu już mało urosłem .. Możliwe że znów naderwałem sobie coś .. Nie jest fajnie .. Dziś znów pewnie bez treningu , zrobiłem próbne pompki , to po kilku czułem już ból.. Jak jeszcze kilka razy mi się tak stanie to pójdę do specjalisty i zobaczymy co się tam dzieję. Chciałbym sobie poćwiczyć , no ale nie da rady ..

Postanowiłem dziś wyjśc sobie poćwiczyc , miałem nadzieję że nic mi nie będzie .. Jednak się myliłem , znów ten łokieć .. Tylko , teraz o wiele gorzej się porobiło .. Ciężko mam ja zginać ;/ Znów kolejna przerwa w treningach .. Ja to mam te szczęście;) Ale trzeba być znów dobrej myśli

Cichutko wszędzie , widziałem nawet małą sarenkę ;D ¦migała sobie po lesie ;D No jeszcze nie byłem , muszę chyba w ko?cu się przejść .. Dziś jak biegłem sobie przy autostradzie i była fajna rureczka do BL i FL . Postanowiłem zrobić kilka FL i znów ręka ..XD Czas pomyśleć nad tym .. XD

Witam , dobra m4lusz3k wrócił do treningów , po "krótkiej" przerwie , czuję się świetnie ;D Podczas treningu nie czułem wgl tego łokcia , więc jest super. Dziś dałem z siebie bardzo dużo , chciałem zobaczyć czy moge wrócić do treningów, no i wracam:D Musze kupić jakąś maść i będzie dobrze ;X Dziś trening klatki i triceps ;D Weszło wszystko pięęęęknie ;D Szamka kurczak ryż warzywa ;D

Siemanko , treningi się odbywają już normalnie. Wczoraj był zrobiony brzuch , dziś natomiast bicki+plecy. Bicki ładnie zrobione , niezła pompa:) Plecy natomiast troszkę słabiej, ale jest dobrze , nie mam na co narzekać ;D Szamka to ryż kurczakiem :D Póżniej makaron z kompotem :D

Znów się przeziębiłem , ale dziś zrobiłem trening ;D Klate+triceps trzeba było zrobić , siły mi nie brakowało więc na chwile wyszedłem na dwór i porobiłem MU / próby do flagi oraz dodałem sobie ćwiczenie na biceps :D Póżniej może je dodam gdzieś ;D Bo moim zdaniem warto je robić :D Szamka jak zawsze ;D

Na zajęciach z fitnessu miałam, że długotrwałe spożywanie drobiu (głównie fileta, bo to właśnie w cycka dostają te zastrzyki z antybiotykami) może powodować zmiany hormonalne, ale to bardziej u kobiet. Nie wiem jak jest w przypadku mężczyzn i jaki %. Małym dzieciom też nie należy za szybko podawać drobiu z tych samych przyczyn, pó?niej dziewczynki np. szybciej dojrzewają. Ale wiesz, przyczyny mogą być różne. Nie mówię, że będziesz jadł pół roku i coś tam zacznie się dziać, bo nie musi. To tak samo jak z papierochami- jeden dostanie raka, drugi nie :D