mcfinn Napisano 15 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 prawda.chociaz z drugiej strony jakby pomyslec to kurczaki to jeden wielki steryd(maja urosnac w 6tyg i byc pelnoprawnym filetem reszta mniej wazna,wieprzowina antybiotyk-od poczatku swinki dostaja antybiotyki do paszy zeby nie chorowaly i..mieso sie nie psulo,wolowina droga i tez "uzdatniana".pozostaje dieta wege/jarosz ale wtedy ciezko taka ilosc bialka wprowadzic:) dobrze wiedziec i unikac zasyfiania organizmu , jak by sie zastanowic to nawet energia slonca nie jest juz taka eko jak kiedys:) ciezki wybor:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Hymm myślę że będę nadal kontynuował jedzenie kurczaka , ale będę o tym wszystkim pamiętać , jak coś się zacznie dziać to będę wiedział od czego i wgl , dzięki za bardzo ważne informacje :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Trening całkowicie wykonany , brzuch fajne pracował , wyczuwam zakwasy ;D Jeszcze porobiłem MU , próby flagi jak i próby do FL :D Trzeba się ostro zabrać za to wszystko :Dhttp://youtu.be/fCVUBh7LKYU miałem dodac i dodaje coś na biceps ;D Tam są 3 różne ruchy XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Dziś trening tak o żeby coś sobie porobić , pouczyć się czegoś ;D https://www.youtube.com/watch?v=qZDKFlf8MNAa to jest co sobie nagrałemXD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Dzisiaj fajny trening barków z dodatkami pod FL :D Czas się zabrać za tego FL i pomału ogarniać ;D Dziś sporo siły miałem , miło tego że jestem przeziębiony .. :D Sam się zdziwiłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 17 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Miesiac i bedziesz umial FL :D dobry trening zdziala cuda ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 No mam nadzieję ;D według tego robię , co o tym sądzisz ?XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 17 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Jak dla mnie spoko trening sam miałem tym robić ale stwierdziłem ze porobie to co wymyśliłem sam ale wykonuję ćwiczenia co ten gość pokazuje więc śmiało możesz wedługo tego robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 18 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Pożądne treningi pod FL robią swoje, po 1 już treningu, gdzie skatowałem tylny akton barków, widać było ogromny progres, a i Dragon Flag po tym, praktycznie bez problemów wchodzi . Dużo wzniosów nóg do FL, powolne zejścia do FL, tuck i advance FL i FL jedna noga. Moim zdaniem te ćwiczenia dają naprawde ogromny progres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 No to pięknie , miejmy nadzieję że tak samo i u mnie wszystko ładnie zadziała ;D Będę robić ten trening co wyżej i na każdym treningu będę robił próby pod FL , mam nadzieję że szybko to ogarnę ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Witam , od jakiegoś czasu nie miałem treningu nóg .. :D Dzis musiałem wykonać , zeby nie być bocianem :D Fajnie weszło wszystko , dodałem sobie drobny ciężar , zawsze coś :D Na koniec treningu kilka prób FL , o dziwo lepiej to wychodzi .. :D Także większa nadzieja że ogarnę w najbliższym czasie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Zakwasy trzymają od dnia jak zrobiłem nogi :D No i o to chodzi ! :D Tak samo jest z barkami , od czasu gdy zacząłem robić ćwiczenia pod FL to czuję barki :D Wczoraj zrobiłem sobie trening ogólny i troszkę pod FL , już lepiej mi to idzie ;D Teraz przeczekać cały trening i zobaczymy jakie efekty ! :D Dziś raczej regen , ale zobaczę , pójdę może coś porobić ;D WESOłYCH i SPOKOJNYCH ¦WI?T ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 20 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Wesołych , ładnie nogi robić trzeba! To jak teraz wychodzisz z FL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Siema ;D Dziś był trening klaty+triceps , ale nie tylko tego .. :D W między czasie wykonywałem HS , MU , wznosy do FL , ćwiczenia pod FL . Miałem tyle siły ze tyrałem i tyrałem :D Pod koniec robiłem już ćwiczenia na klatkę i ko?czyłem 3-4 MU i tak co jakiś czas :D Wykonałem jakieś ćwiczenie i znów na drążek ,żeby dobic mieśnie ;D ćwiczyłem dziś koło 2h ;D Jak dla mnie znakomity trening , oby takich więcej . Ten widok ciała kiedy to po treningu ono puchnie , coś wspaniałego ;D Strasznie styrany jestem , tak to jeszcze chyba nie miałem .. :D Właśnie wcinam MAKARON + schabowe :D POZDROO ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Zaraz, zaraz..... Coś mi tu nie pasuje. . . . . . . . . gdzie jest kurczak? xP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Nastraszyłam go chyba za bardzo i przerzucił się na wieprzowinę xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Już wszystko wyjaśniam . Ja mam "schabowe" z piersi kurczaka :D Wyjaśnione ! Kurczak mnie nie opuści ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 To takie oszukane schabowe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 No tak trochę , wieprzowina jakoś mi nie smakuje .. :D Zawsze jak mama robi na obiad z wieprzowego mięsa , to narzekam .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Rozwaliłeś mnie xDDDDDD schabowe z kurczaka xDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 No cicho no :D W domu zwą to schabowe , to i ja też :D Nie czepiaj się ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 No przecież to klasyczne danie xD Schabowe z kurczaka, też jadam hahaha ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Witam wszystkich. Wczoraj robiłem brzuch , ale bardziej się skupiłem na części w której robiłem trening pod FL :D Musze katowac te barki , żeby szybko mi to wyszło :D Dziś nie było treningu , byłem zbyt zmęczony , niewyspany i nie miałem na nic ochoty.. Jutro raczej już powinien odbyć się trening, sie okaże .. :D Pozdro !: D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Witam , dziś był trening barków + ćwiczenia pod FL. Muszę jeszcze więcej robic pod FL , bo chcę szybciej ogarnąć XD Ogólnie trening ładny , ładna pogoda to i bardziej chciało się ćwiczyć. Czas zjeść szamkę i cos porobić ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 24 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 jak Ci wychdozi FL? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi