m4lusz3k Napisano 27 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Witam , Dziś był brzuch , ćwiczenia robiłem spontanicznie , ale ładnie to wyszło :D Po treningu zrobiłem trochę tabaty , serio to jest męczące .. :D Wczoraj napisałem że nie kupie kreatyny , ale dziś o tym pomyślałem i kupię chyba na przetestowanie XD Co mi proponujecie ?:D Taka o , może być http://www.expert-suple.pl/budowa-masy-miesniowej/creatine-100-300-g-detail.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 28 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Możesz kupić, bo to jest dobra. jednak jakbyś kupił jabłczan to być nie nabrał tyle wody. Chyba, że Ci to nie przeszkadza :Dhttp://www.expert-suple.pl/budowa-masy-miesniowej/kreatyny/trec-cm3-detail.html np taki. Chyba najpopularniejszy jabłczan na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 W tym tygodniu nie było treningów każdego dnia , odbyły się chyba 2-3 no i w szkole tam na siłowni coś porobiłem . Wszystko to spowodowane jest zmęczeniem i poprawianiem ocen .. :D Jeszcze tydzien i koniec nauki więc i treningi będą ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owner Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Powiem Ci tak. Kumpel doświadczony na siłowni jadł mono od kfd i chyba coś od treca.(na pewno cos droższego) I mówi, że różnicy mu to nie robi, a jedynie kasa idzie w błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Wszystko zależy od diety jaka się ma .. :D Jak on nie miał dredy to i nie było efektów proste :D Nie wiem czemu ale nie widze całych wiadomości .. wszystko mam przesuniętego to prawej strony monitora , muszę zmniejszyć litery bym widział .. :D Co mamz robić żeby było normalnie ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owner Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Wciśnij kółko w myszcze i przesuñ w lewo czy w prawo :D On diete prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Siemanko , dawno tu mnie nie było .. :D Ale spokojnie , cały czas robiłem treningi , skupiałem się na barkach i core , żeby robić FL , widoczny jest progres , ale to nie wszystko , robiąc ćwiczenia pod FL , pomogło w BL . Wcześniej nie robiłem nawet straddle BL , dziś tak o sobie zrobiłem i wyszło , nie do koñca proste , ale lepiej jak wcześniej , nagrane mam to raczej , jak zjem to wstawię :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 25 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 mam dokładnie to samo :D Æwicząc Fl mam progres w bl i to niezły, 2-3 sek utrzymalem :D Też mam nagrane ale nie ma czasu żeby to wstawiać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Może i to dobrze .. :D Będę ćiwiczył to i to jednym treningiem XD http://youtu.be/l6IU2Xs8LOg nie śmiać się ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owner Napisano 25 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Lecisz koksie :D I tak apropo to strasznie pasują ci dredy! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 25 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Kurde, ja zrobię flage, ale Backa nie potrafię, Ty odwrotnie :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Teraz to już tylko kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Właśnie dlatego ich nie obcinam , bo mi pasują .. :D Ale chciałbym zobaczyć jak to jest bez nich :DScyTher ja zrobiłem BF pierwszy raz od dłuższego czasu .. :D Samo z siebie to wyszło :D Ale mam nadzieję , że ogarnę i flagę ;D @Dynloth, no mam nadzieję , że w najbliższym miesiącu ogarnę tego BF :D Jestem dumny bo z samo z siebie tak wyszło XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Też tak miewałem że mnie natchnęło albo miałem jakiś fajny sen o SW i wychodziło. ;D Jak już tak Ci wychodzi BF, to daję Ci 2 tygodnie maks. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Okey ! Zacznę katować FL/ BL i zobaczymy czy dam rade w 2 tyg; D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Mi tak mniej więcej zeszło z BL. A Tobie jak już wychodzi to tylko czekać na piękny pełny BL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Czekam na to ! :D Ale bardziej chcę ogarnąć FL :D Czuję że to będzie tak u mnie BL->FL->Flaga XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 A teoretycznie powinno być HF>BL>FL ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Zawsze byłem inny ... :D Wszystko się nadrobi XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 27 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Co to było te BF?!?!?! :D chodziło pewnie o backa :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Tak , tak pomyliłem się, chodziło mi o BL XD Fakt , BF to Back Flip XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 No !@Dynloth , miałeś rację z tym uchwytem :D Lepiej się robi na wąskim uchwycie , dzięki za radę ! :D Dziś robiłem nogi , a miedzy ćwiczeniami na nogi robiłem pod FL i BL XD Trzeba katować ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 28 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Tez tak myślę, jak coś się chce nauczyć to trzeba to cisnąc przez cały tydzieñ. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Witam , dziś bardziej był taki trening spontan , no ale nie zabrakło prób i ćwiczeñ pod FL i BL :D Ogólnie trening spoko , braki skatowane XD Ale to dobrze :D Nagrane dwie próby , jest chyba lepiej XD http://youtu.be/bUsyebbZJaI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 28 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 lepiej lepiej:P tez musze sprobowac z waskim nachwytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi