Skocz do zawartości
Workout Athletes

Dziennik - m4lusz3k

m4lusz3k
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak robisz BL czy FL musisz wchodzić z dużą pewnością siebie na drążek powiedz sobie, że zrobisz to zrobisz ja robiłem po może 2 sec ale jak mnie wnerwili i spróbowałem to wytrzymałem ok 10 sec BL wszystko siedzi w głowie teraz miałem cofkę w sile ale dziś bez rozgrzewki pyknąłem 5 MU i jeszcze by kilka było ale stwierdziłem ze starczy

ScyTher, spokojnie dziś już raczej będzie kurczak :D No ale nie zaprzeczę , że organizm się przyzwyczaił się do kurczaka XD SkyWay, ja też nie mam dziewczyny , ale to chciałbym zmienić :D Makaron z jajkami , zapoczątkował u mnie tata , od dawna jadał takie coś, więc i ja kiedyś zacząłem z nim to jadać , co mi posmakowało , no i teraz czasami z tego skorzystam :Dzelq , no ja Ci nie pomogę , bo nie jadam tuñczyka , poszukaj na necie jakiś przepisów . Napewno coś będzie na forach kulturystycznych , typu : sfd.pl ;D

Ja już chyba znalazłem taką "dziewczynę: :D Mimo poważnych kłótni , sprzeczek umiemy się pogodzić i żyć dalej . Mimo , że znam ją 7 miesięcy(w następną środę mija 7 miesięcy) , to jest dla mnie bardzo ważna , zobaczymy co z tego wyjdzie ;D Znam dużo osób które są w związkach po 2-3 tygonie i zaraz następny , jak dla mnie żenada .. :D Ale też znam osoby w moim wieku a są razem 3-4lata . :D Przyjdzie i na nas czas "D

• 3 tygodnie później...

Witam , żyję ! ;D Cały czas ćwiczę , przez ponad 2 tyg nie robiłem nic po FL i BL XD No nie ładnie tak z mojej strony XD Dziś porobiłem próby z FL i BL ale straddle . Pojawiła się poprawa z MU , nie macham już tak strasznie kolanami , chcę opanować technicznie , staram się :D Idę robić kurczaka :D yoooo! powodzonka! Dobra tam , macie coś XD http://youtu.be/1KLEpcWhmFo

No wiesz Dominiku , sterydy te sprawy XDDD No , a tak na poważnie , dobry trening i człowiek rośnie XD Cały czas staram się gubić tłuszczyk , tydzieñ temu jak się warzyłem to było 82kg , jest dobrze XD Dziś znów nagrałem sobie BL , już nie Straddle tylko full , no i wyszedł ale to z 4s :D Sobie to nagrałem , kiedyś może złożę z tego co mam jakiś filmik jak dążyłem do BL z kilkanaście sekund XD Dziś zrobiłem brzuch , wątpię że będę go czuł .. XD Nic na niego nie działa XD Gdybym spalił ten cały tłuszcz , ahh ohh , może kiedyś się uda , spalić to co mam. PRZEPRASZAM ZA TE WSZYSTKIE "XD" i ":D" . a;e to jest przyzwyczajenie z FB .. XD Dobra koniec , czas na CS i niedługo spać:D No i jutro plecki <3 , POZDRO !

Noo, myślę, że dasz radę zjechać brzuch. Może coś w tym stylu: -10 wznosów prostych nóg do drążka (jedno powtórzenie 7-8 sekind) -1 minuta mountain climbers (szybko) -20 V-sit ups (najważniejsza technika) -1 minuta mountain climbers (szybko) -50 wznosów prostych nóg na poręczach (dokładnie) -1 minuta mountain climbers (szybko) 3-4 serie ćwiczenie jedno po drugim, odpoczynek między seriami (tak żebyś czuł, że zrobisz, ale nie więcej jak 5 min. Może to się sprawdzi :>

Witajcie , nogi zrobione , na koniec dorzuciłem sobie skakankę , pożyczyłem sobie od siostry :D No i powiem Wam , że 15 minut no i byłem zmęczony XD Ta moja wydolność , od dziś codziennie po treningu z 15minut skakanki . Dzięki czemu szybciej zrzucę ten tłuszczyk XD