Quake Napisano 11 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Heh no to, to raczej podstawa. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 No siemka wróciłem do Was ahha :D biwak zako?czony pozytywnie ;D Zmęczony dziś też nie zrobię treningu bo za mocno mi się spać się chce :D) Pograłem sobie w ping-pong (kiedyś grałem kilka lat:D) i w billard ,fajna sprawa :D Była siłownia , więc czasami sobie pochodziłem sobie i poćwiczyłem , dipsy , pompeczki , brzuszka i czasami z kumplami na ciężarach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 13 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Dobrze, że nie miałeś kompletnego przestoju. :D To jutro musisz poćwiczyć. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Witaj ponownie. Bierz się za treningi, FrontLever sam się nie zrobi. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Dziś już ogarnę trening , ale odstawię ćwiczenia na nogi bo starsznie przy chodzeniu boli mnie pod lewą łydką .. Dokładnie sam się nie zrobi FL trzeba mu w tym pomóc ;DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Może lekko nadciągnąłeś uda? Jak ich męczyłeś? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Właśnie przed chwilą pomyślałem że naciągnąłem łydki ;D jakoś to będzie ;d Nie męczyłem ich tak :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 No to jak nogi nie możesz ćwiczyć, to pozostaje góra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 dokładnie ;D trzeba coś zjeść zaraz : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Dobra pierwszy trening po 4dniach przerwy zako?czony :D) Było dobrze . Szamka zjedzona , dziś wyjątkowo makaron:P z kurczarkiem i warzywami Kolacja to jakieś jajka lub serek wiejski :D Zapomniałem wcześniej napisać że zrobiłem swoje życiówki w dipsach i pompkach :D Dipsy 23 ,a pompeczki 50 :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 15 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 ładne wyniki. :D Widziałem foto dobrze rosniesz , efekty siłowe i wizualne są. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 To kiedy masz zamiar pobić swoje wyniki? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 no jak narazie to tak pompki pobiłem o 14 dipsy 7, a podciągnięcia o 4 :D nie podoba mi się wynik z podciągnięciami :D no ale wiem że to będzie najtrudniej mi zrobić :D Myślę tak że co 2 miesiące będe próbował pobić wyniki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 15 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 W sumie bardzo fajny pomysł co jakiś czas regularnie próbować bić swoje rekordy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Sprawdzanie swoich umiejętności. Każdy pobity rekord będzie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Będzie wieksza motywacja do dalszych ćwicze? , bo będzie się widziało efekty; )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 A Ty efekty widzisz i w sile i w mięśniach. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 dokładnie ;D dobra dziś był ten dzie? którego wszyscy prawie nie lubią, czyli poniedziałek , a ja na ten dzie? czekałem aż 7dni :D Chest Day <3 Trening ogólnie w domku , pogoda mi nie pozwoliła żeby wyjśc na dwór sobie poćwiczyć a szkoda ;D Dipsy robiłem na krzesełkach ;D Nie miałem problemów z ćwiczeniami :)Była pompa :D Szamka to jakieś 250g kuraka+100ryzu ;D Na kolacje zjem sobie serek wiejski i może duży jogurt ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 16 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Ja tam bardzo lubię poniedziałkowe treningi, bo po nich jestem wyko?czony i nie mam siły na nic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 17 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Serek wiejski się nie nudzi? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 17 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ja jem od kilku tygodni (tylko :D) codziennie i smak jest idealny ;p i zawsze jest to dżem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodking Napisano 17 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Heh ja nie mam diety i jakoś efekty widziałem :D i to dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Serek pychotka z dżemem mrrr ;D Własnie przed chwilą zjadłem :D wiesz ja jestem ektomorfikiem także mam szybką przemianę materii XDD także taka jakby dieta mi się przydaje :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 17 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ja mam podobnie :D dlatego uwazam na to co jem i staram sie uzupelniac w dobry sposob bialko i tez sa efekty. Poki mam prace nie moge zapewnic sobie optymalnej diety :D za malo czasu i pieniedzy haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Jak tak zachwalacie, to może i ja spróbuję. ;p Ile taki kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi