Marcinv94 Napisano 19 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 haha ja myślałem że 10 kg za 12/13 zł xD ale i tak za kg 12 zl to nie drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 19 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Ano bo napisałeś 10 kg najpierw i kminiłem jak to możliwe. xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 19 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 HAHA mój błąd,po jakimś czasie tez zauważyłem,że tam nie dopisałem myślałem,że będzie jasne XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 19 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Dziś nie ćwiczę nei chce mi się i nie mam siły,zmęczony za bardzo Ale jest nowina udaje mi się już HF,przed chwilą wyszedłem do znajomych przed dom i spróbowałem zrobić flagę i pyyk wyszło!!No i progress w HS jest, lecimy do przodu ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 No to dziś był ciężki dzieñ od 11 do 18 wylewałem cement na taras,kilkanaście betoniarek a póżniej trening a co,kto mi zabroni :D Trening ogólny na siłowni ;D Coraz częściej tam jestem XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 20 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 tylko ja cie z calego serca prosze-nie idz w bodybuilding,rob sile ale nie bb bo to fuuj:)i omijaj maszyny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Raczej nie pójdę w tamtą stronę, chodzę tam po to aby robić klatkę nogi no i trochę barki,aby na tym się skupiam. Do zimy raczej swoje będę robić,póżniej zobaczę jak to będzie przez zimę.Nie odejdę od Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 20 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Haha wkraczasz na ciemna strone mocy coraz glebiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Aby na trochę,wybaczcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedenSzescTrzy Napisano 20 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 ( byles moim malym autorytetem ale teraz jest lipa (((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 No trudno,inaczej klatki i nóg nie zrobię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedenSzescTrzy Napisano 21 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 W street workoit nie zrobisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Gdybyś poczytał to co pisałem to byś się dowiedział..SW ćwiczę ponad rok i klatkę słąbo wyrobiłem..Nie czuję jej wgl,więc postanowiłem robić na siłowni..Podobnie z nogami,tu czuję mięsieñ ale mało rosną. Zobaczę jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Piszę aby napisać,że nie podoba mi się te forum.. Zaraz robić nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 NOGI ZROBIONE!Jest dobrze,znów flagę trzymałem jak i clunch lever(wcześniej jakoś nie szło).Kolacja hyhy inna jak zawsze naleśniki z twarogiem i dzemem XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Wczoraj bez treningu,poszedłem na 18-stke.Raz na jakiś czas można się pobawić,MOJE NOGI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 28 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Powodzenia w treningach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Dzięki! Jutro może uda się zrobić klateczkę+triceps na siłce,no a jak nie to sobie bez tego poradzę jakoś.Pewnie jakieś próby pod flagę i FL/BL wejdą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 28 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Maluszek , wlasnie ja tez zastanawiam sie nad tym zeby ta silke wrzucic do treningow, wyrobi sie slabsze partie dzieki temu napewno . Ale narazie sproboje samo sw trenowac , heh jutro 1 trening . Obserwuj moj dZiennok od jutra bo juz jakies w pisy z treningu beda , a to poczatki wiec moze byc zabawnie .heh :D[small][/small] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 No ja raczej na pewno na klatkę i nogi siłka :D No poćwicz jakiś czas zobaczysz jak to wygląda i wtedy można myśleć :D No zapewne będę zaglądał czasami coś podpowiem i wtrącę swoje kilka groszy,TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 28 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Dzieki , wielkie :D zagladaj i podpowiadaj, przyda sie napewno . :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 28 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Maluszek, też myśle o siłce+ sw Mógłbyś mi plan na klatke podrzucić ? Bo zabardzo nie mam pojęcia o ćwiczeniach na siłowni... Wiem, że ławeczka skośna, prosta , wyciskanie , hantelki , ale nie wiem jak dobrać obciążenie itd :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Co do obciążenia ja też nie wiem co i jak dopierać,robię takim jakim mi dobrze a na następnym treningu staram podnosić ciężar. My zaczynamy od rozgrzewki,pompki,ja pózniej serie na rozgrzewkę na WL, no i dopiero ciężar.Chłopacy mi pomagają też w ciężarze,zaraz poczytam jak dobierać i wgl :D Zapytasz sę na siłce to powinni pomóc,rób tak aby była dobra technika, CZYLI MNIEJSZY CIʯAR A DOBRA TECHNIKA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 28 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Rob progressie czyli powiedzmy najpierw ciezar na 12 powt potem 10 nastepnie 8 i 6 .. tak powinno byc ok ,chyba ze silowo robisz to zrob sobie fbw 5x5 ,najlepszy trening na poprawienie wynikow silowych w wl, przysiad,ohp.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 28 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 dzięki panowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi