Gość nasu Napisano 27 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Z tego co mi wiadomo każdy z nas ma taką bakterię tylko u niektórych jest aktywna u innych nie na pewno będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 No to jak widać u mnie jest aktywna ... Oby to ch#jostwo już poszło ode mnie.. Nie mam siły na trening,czuję się tak bardzo osłabiony.Niech to wszystko już minie.:@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Dzisiaj poszedłem na placyk,poćwiczyłem z chłopakami. Znajomy,który ćwiczy ponad 3lata,zapodał trening na sety,jak dla mnie całkiem nowy trening,ale nie poddałem się i dałem z siebie tyle ile mogłem. Znaczenie lepiej się ćwiczyło w kilka osób,zostało zrobione zdjęcie,póżniej pewnie wstawię jak je dostanę :D POZDROOO,SPORTOWE ¦WIRY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 8 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Co to za sety były? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Nie powiem Ci,bo wymyślane na miejscu były :D Ale dawały w kość :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Zaczynam nowe treningi. Myślę nad takim,że będę robił dwa ćwiczenia na daną partię,ale dużo więcej serii i powtórzeñ. np Klatka triceps dipsy drabinka 12-11-10-9...3 póżniej to samo ale już na serie np.8 serii i 7powtórzeñ Podciąganie to samo. No i będzie dzieñ na MU itp :D ______________________________________________________ Dzisiaj robiłem kilka serii Muscle Upów Robiłem tak 7-6-5-5-4-7-6-5 może gdzieś pomyliłem się o jedno powtórzenie,przepraszam ! :D Porobiłem tez przeskoki z drążka na drążek jak i MU Z PRZESKOKIEM NAD DR¡¯KIEM,również siadały BackLevery i próby pod FrontLever ! WRACAM ! XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Cele na najbliższy okres: Muscle Up 360 Muscle Up Back Clap Back Lever One Hand Front Lever HandStand(trzymany dość długo) Planche Kolorem będę zaznaczał to co chciałem ogarnąć,dziś już zrobiłem Mu Back Clap :D Bierzemy się do roboty,PRAWDOPODOBNIE NA POCZ¡TKU CZERWCA W MOIM MIE¦CIE BÊD¡ ZAWODY. Trzeba się podszkolić :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 SIEMANKO ! :D CICHO TU JEST! :D ZA TYDZIEÑ TAKI SECIK ROBIÊ Z KOLEG¡ ! Pierwszy. 5 podciagniec, 1 muscle up, 10 bar dip, 5 wymukow, 3 podciagniecia i 10 pompek Drugi Wymyk, muscle up, 3 podciagniecia, muscle up 10 bar dip, 3 wymyki, 5 razy nogi do drążka i 5 podciagniec, i 10 diamentow Trzeci wymyk,15barów,2myscle up,wymyk 5 barow,5podciągnięć,wymyk 3 bary ,4podciagniecia 10 pompek. Czwarty 5 podciagniec, 5 muscle up ,5 bar dipow 5 wymykow i 5 pompek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 9 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 na pakernie chodzisz nadal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Nie.Mam placyk już w mieście to tam chodzę ;D Z czasem będziemy nosić jakiś swój ciężar. Ale miałem zamiar chodzić żeby poćwiczyć z ciężarem. Zobaczymy jak to wszystko się potoczy D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Witam, Jestem M4lusz3k XDDDDDD Wzrost 184-5,waga ostatnio 81 ) Będę tu CZASAMI umieszczał czego się aktualnie uczę i jakie wykonywałem ćwiczenia danego dnia. Nie będę tu pisał często bo i nie mam czasu za dużo,ale postaram się. Aktualnie uczę się FrontLever Straddle Planche Ciekawe ile mi to zajmie Sam sobie życzę powodzenia :D Edit// PLANY NA 2k15 Poprawić klatkę Zacząć biegać Wyciąć bardziej sylwetkę Zacząć znów dietę Systematycznie się rozciągać TECHNIKI 2k15 Straddle Planche Front Lever Hand Stand 60s One Arm Hand Stand Front Lever Back Lever One Hand Muscle Up 360 Hand Stand Push Up's Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 17 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Maluszek, powodzenia! Będe na pewno zaglądać tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 No i trening zakończony. Dzisiaj w domku,nie chciało mi się jechać. Zrobiłem trening pod planche. HS-y/leany/tucki Jeszcze niedawno męczyłem się ze straddle HS :DD Jakoś..Telefon:DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 18 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Czy to z Tobą zrobiłem sobie konkurs kto pierwszy ogarnie FL? Bo jak tak, to jeszcze konkurs trwa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Nawet nie pamiętam :D Za jakiś czas się rozstrzygnie :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Dziś takiego porządnego treningu raczej nie będzie,zmęczony jestem.. Pewnie będą jakieś próby HSPU jak i samego HS :D Próbuję teraz ogarnąć stanie na rękach przy użyciu aby samych palców ;D Nie jak zawsze na płaskich dłoniach ! :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 18 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Proszę Cię tylko nie zaczynaj od razu HS na palcach. Jeżeli wcześniej nie opierałeś masy na palcach na ziemi, zacznij od pompek, zrób L-sita na palcach i dopiero w tedy idź dalej. Chcę, żebyś uniknął kontuzji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Już próbuję stawać i wychodzi nawet Ale wezmę pod uwagę Twoje rady,dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 18 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Chodzi głównie o wytrzymałość stawów, kości. Żeby przypadkiem Ci nie wybiło, ułamało się pod ciężarem, czy tego typu niechciane kontuzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Połamany palec=PRZERWA. Nie chciałbym tego :D Regress i te sprawy XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenujacy Napisano 18 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 MEDRANO ,JAKI MIAŁEŚ NICK NA TYM STARYM FORUM !:D? MALY - BEDE ZAGLĄDAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 18 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Merdano, nie Medrano ;> Medrano to Frank. Mnie zwą Merdano xD Taki jaki mam w tytule dziennika, czyli ScyTher ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenujacy Napisano 18 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 a okej :D:D DZIEKI !:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Maluszek, ale Cię ładnie roz*ebało. ^^ Daję Ci 3 miesiące do tych technik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Tak troszkę ;DD MALUSZEK,tak bardzo do mnie to pasuje ... ^^ Zobaczymy jak to będzie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi