Skocz do zawartości
Workout Athletes

Dziennik - m4lusz3k

m4lusz3k
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Dzisiaj poszedłem na placyk,poćwiczyłem z chłopakami. Znajomy,który ćwiczy ponad 3lata,zapodał trening na sety,jak dla mnie całkiem nowy trening,ale nie poddałem się i dałem z siebie tyle ile mogłem. Znaczenie lepiej się ćwiczyło w kilka osób,zostało zrobione zdjęcie,póżniej pewnie wstawię jak je dostanę :D POZDROOO,SPORTOWE ¦WIRY !

Zaczynam nowe treningi. Myślę nad takim,że będę robił dwa ćwiczenia na daną partię,ale dużo więcej serii i powtórzeñ. np Klatka triceps dipsy drabinka 12-11-10-9...3 póżniej to samo ale już na serie np.8 serii i 7powtórzeñ Podciąganie to samo. No i będzie dzieñ na MU itp :D ______________________________________________________ Dzisiaj robiłem kilka serii Muscle Upów Robiłem tak 7-6-5-5-4-7-6-5 może gdzieś pomyliłem się o jedno powtórzenie,przepraszam ! :D Porobiłem tez przeskoki z drążka na drążek jak i MU Z PRZESKOKIEM NAD DR¡¯KIEM,również siadały BackLevery i próby pod FrontLever ! WRACAM ! XDD

Cele na najbliższy okres: Muscle Up 360 Muscle Up Back Clap Back Lever One Hand Front Lever HandStand(trzymany dość długo) Planche Kolorem będę zaznaczał to co chciałem ogarnąć,dziś już zrobiłem Mu Back Clap :D Bierzemy się do roboty,PRAWDOPODOBNIE NA POCZ¡TKU CZERWCA W MOIM MIE¦CIE BÊD¡ ZAWODY. Trzeba się podszkolić :DD

• 3 tygodnie później...

SIEMANKO ! :D CICHO TU JEST! :D ZA TYDZIEÑ TAKI SECIK ROBIÊ Z KOLEG¡ ! Pierwszy. 5 podciagniec, 1 muscle up, 10 bar dip, 5 wymukow, 3 podciagniecia i 10 pompek Drugi Wymyk, muscle up, 3 podciagniecia, muscle up 10 bar dip, 3 wymyki, 5 razy nogi do drążka i 5 podciagniec, i 10 diamentow Trzeci wymyk,15barów,2myscle up,wymyk 5 barow,5podciągnięć,wymyk 3 bary ,4podciagniecia 10 pompek. Czwarty 5 podciagniec, 5 muscle up ,5 bar dipow 5 wymykow i 5 pompek.

• 2 tygodnie później...

Witam,

Jestem M4lusz3k XDDDDDD

Wzrost 184-5,waga ostatnio 81 )

Będę tu CZASAMI umieszczał czego się aktualnie uczę i jakie wykonywałem ćwiczenia danego dnia.

Nie będę tu pisał często bo i nie mam czasu za dużo,ale postaram się.

Aktualnie uczę się

FrontLever

Straddle Planche

Ciekawe ile mi to zajmie

Sam sobie życzę powodzenia :D

Edit//

PLANY NA 2k15

Poprawić klatkę

Zacząć biegać

Wyciąć bardziej sylwetkę

Zacząć znów dietę

Systematycznie się rozciągać