m4lusz3k Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Siemanko, kolejny trening za mną,dziś znów po planche ale na zgięte ręce ;D Pseudo Planche Push Ups HSPU Tuck Planche Push Up No i kolejne ćwiczenie przy ścianie ale twarzą do ściany i robiłem pompki ale ciągnąłem głowię bardziej w przód. No i próby HSPU bez ściany Progresimy ! XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Witam, pojechałem sobie na placyk,coś tam porobiłem i zaczęło padać ,super.. Nie zrobiłem sobie tam treningu.. Wpadłem do domu,posiedziałem i zabrałem się za HS. Jest już lepiej,ale muszę jeszcze troszkę równowagi łapać. No i muszę dać odpocząć dla nadgarstków .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Zamęczę Was Tymi moimi treningami pod planche ;DD No ale to jest już mój priorytet :D Dziś 15-20min HandStand 5max Tuck Planche 3max Lean Planche i ćwiczonko na dół pleców według Maksyma Riznyka 3x30 sec :D Progresujemy ! :D Proszę coś z dziś ;DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 22 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Ty to nic sobie nie łam tylko brnij do przodu chociaż mógłbyś trochę na mnie poczekać bo będę zły! A tak serio to od początku ćwiczeń to niezły progres masz sporo się nauczyłeś no i w wyglądzie skoczyłeś do przodu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Poczekam ale to kiedyś tam ,dobra? :D Jakiś i tam jest,skromny bardzo jestem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 22 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Dobra to ja Cię gonię, żebyś nie musiał czekać muszę ostro cisnąć z ćwiczeniami i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 SkyWay, Ciebie coś dawno nie widziałem. ;p Wy mniej więcej w równym czasie trafiliście na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 23 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 No mnie długo nie było bo coś czasu mało... studia przeszkadzają trochę ale teraz może już będę częściej na forum No chyba równy czas :D tylko maluszek tak przykoksił, że mnie przerósł :D chociaż ja teraz też skoczyłem trochę z masą udało się dojść do 76 kg i lecę jeszcze w górę a niedługo będzie redukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 E tam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 24 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Mały ło ho ho. Propsy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 24 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Pff, wyjebanie po całości... xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 25 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 już się tak nie chwal! :D cisnę za Tobą i Cię jeszcze złapię może przed wakacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 25 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Właśnie kurde tak się chwali tym... taki pyszny z tym swoim wyjebaniem. XP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Będę się chwalił ! Bo mogę ! :D Klatka już trochę lepiej wygląda jak kiedyś.. Ale jeszcze nie to Przepraszam,że zawiodłem XDDDDDw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 25 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Mały do wakacji będzie igła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 25 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Dobre podejście, zdałeś test. :D Klatka już tylko do powiększania. A jak tam nogi? Nie zapominajmy o nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Jakoś się na nich nie skupiam ALE,nie jest tragicznie. Zamierzam dodać bieganie do treningów,także jeszcze się poprawią. Żyły są na nogach :DD Albo i znów dodam porządny trening nóg,zobaczę jak to jeszcze będzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 25 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Ja nogi słabo męczę ale zawsze trening nóg robię a Maluszkowi to trening nóg raczej nie potrzebny :D z tego co widziałem jego nogi na jakimś zdjęciu to jest bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 na starym forum wstawiałem XD Dobra postaram się zacząć robić nogi i wstawię zdjęcie ;DD D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 To nie robiłeś nóg? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Robiłem w piątki :D Ale od jakiego czasu zaprzestałem,nie chce mi się,.. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 25 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 po "ale" zaczyna się konkret :D. Nie no spoko rozumiem, żeby łatwiej fronty robić i w ogóle... nie no żarcik Sam za nie długo wstawię zdjęcie jakiejś pozy z nogami. Słabo u mnie z wyglądem, ale siła mnie zadowala. Kurde przyznam, że jak nie zaplanuję treningu (bo od kilku miesięcy nie planuję w ogóle treningów), to nóg nie zbyt chcę robić (ta partia wymaga ode mnie najwięcej uwagi i energii, głównie przez jakość treningów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Trening nóg jak dla mnie nuda.. :D Czekam na te zdjęcie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 26 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Trening nóg może być ciekawy, tylko trzeba się wysilić, a najlepiej mieć kilka osób ze sobą :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Witam wszystkich! No i skończył się świąteczny regen. Dopiero dziś pojechałem poćwiczyć. Rozgrzałem sobie stawy i zabrałem się za trening. Porobiłem moje kochane Muscle up'y,kilka serii od powtórzenia od 4-6. Potem poszły dipy kilka serii powtórzenia od 10-15,na koniec treningu drabinka 10-1. Podciągnięcia podchwyt 3 serie tu wiem,że słabo :D Podciągnięcia nachwyt 3 serie 8-15 Pompki zwykłe Pompki z rękoma na podwyższeniu Taki trening na dziś,jako wstęp do dalszych treningów ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi