SkyWay Napisano 27 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Widzę, że Ty się tutaj rozpisujesz więc pora na założenie dziennika i napisanie coś czasami A Ty wracaj do konkretnych treningów :D i nie szalej tak z MU bo naprawdę Cię nie dogonie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Zakładaj! Już od poniedziałku będzie nowy plan no i od tego dnia zacznę szaleć z MU,wiesz o co chodzi :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 27 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Maluszek coraz bardziej się rozkręca, ładnie ładnie aż strach co z niego wyrośnie za niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 "maluszek" coraz bardziej zaczyna mnie to bawić ;DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 27 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Jeżeli Ci to nie odpowiada to ukaż nam/mi jak mam/y się do Ciebie zwracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Heh Bykozela : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 27 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Ty to z tymi Mu nie szalej bo ja też zaczynam :D już w planie są więc zobaczymy kto z nas lepiej poszaleje :D Dziennik założony zobaczysz co się będzie działo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 27 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Maluszek już zostanie, nie ma bata. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Normalnie się do mnie zwracajcie,czyli"Mistrzu" :DDD A tak na poważnie to tak jak zawsze"mały","maluszek" :D Śmieszy mnie to aby dlatego,że już taki MAŁY to ja nie jestem,chyba XD Co do MU. Mam chyba 2-3 razy w tygodniu 30xMu podczas treningu :D Jest gooood :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 27 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Ja tam wolę Wodzu :D :D a to ja mam trochę mniej tych MU :D ja zaczynam od 15 :D i tylko raz w tygodniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Oj szalejecie szalejecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Trzeba gonić Wodza nie może tak nam odskoczyć już Pow3r uciekł i nie mogę go dogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Pow3r to już inna liga XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Doszedł do Planche i ciężko teraz się do niego równać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Hah Kapitan jak się rozpędził, to nawet sztorm nie przeszkodził : D A właśnie, jego nie ma tu na forum chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 No nie ma i raczej nie będzie :D Pisałem z nim troszkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Powoli wszyscy którzy chcą i mają zapał dojdą do planche:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 No wieeeem :D Jeszcze troche :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 U Ciebie już bliżej jak dalej, ja się wciąż katuje aby zrobić tuck planche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jak mi będzie jakoś wychodziło to pewnie wrzucę zdjęcie czy vid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Coś czuję, że za dwa tygodnie będzie nowe video w wykonaniu Maluszka. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Mi się wydaje, że szybciej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jutro XD Tak serio to ja już to umiem dawno XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Haha no tak właśnie myślałem. ;D Jaki podstępny nygus. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Chciałbym :D Nie no,postaram się ogarnąć i pokaże Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi