Administrator Dynloth Napisano 28 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 A spróbuj się nie wyrobić w miesiącu. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 hahahaha :D widzę, że będzie jakaś kara :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Zgadza się. ;D Będzie Ban na HandStanda. ; DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 uuuuuuu no to niezła kara :D chociaż jak dostanie bana na HS to będzie męczył to planche ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Ej,ej proszę bez kar ! Postaram się coś ogarnąć:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Siemanko, lecimy dalej z planche :D Dziś trening pod zgięte ręce :D Tuck Planche Push Up 5x 4-8 Pseudo Planche Push Up 4x 10-15 HSPU(przy ścianie) 6x 4-6 Ćwiczenie na dół pleców jeszcze zrobiłem Ciekawe za ile siądzie Straddle Planche .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ładnie ładnie :D Oby tak dalej :D nie przestawaj ćwiczyć i motywacja niech rośnie :D I z tego co mi Dominik mówił to lepiej uczyć się od razu z prostymi rękami bo później łatwiej zrobić planche ;D No ale to tylko taka moja rada :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 No tak wiem,ale to są aby ćwiczenia na wzmocnienie. Z tego co wiesz to mam trening też pod proste ręce. Dopiero tam mam odpowiednie próby pod Planche,m.in: stanie na rękach,tuck planche,Lean Planche czy też próby straddle planche Te rady dał mi Pow3r,posłucham się lepszych :D Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 no wiem wiem mówiłeś mi, że masz i pod proste ale jak to Dominik mi mówił, że lepiej od razu z prostymi bo później się złych nawyków nauczysz i będzie Ci ciężej dojść do planche na prostych :D A Dominik też już ogarnia Straddle Planche :D To tak ja się uczę Dominika sposobem a Ty Pow3ra :D zobaczymy jak pójdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Oj pany pany, wy już tak daleko a ja dopiero na początku przygody ..... Zwolnijcie trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Nie można zwalniać! :D trzeba lecieć do przodu :D masa masa i jeszcze raz masa :D a razem z masą przychodzą techniki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Trzeba zapierdzielać bo konkurencja nie śpi. Co do plancha na prostych łokciach jest moim zdaniem lepiej. Sam po sobie widziałem - proste ręce ciało dosyć równolegle do ziemi, ręce zgięte, automatycznie ciało idzie do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 A widzisz Mały! Mówiłem Ci, że Domin się zna :D i w pełni się zgodzę z tym co pisze :D jak zginam ręce to tyłek mi do góry leci i nie wychodzi planche :D ale rób tak jak Ci lepiej ;D i tak dojdziesz do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 SkyWay ty już planche robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 zwariowałeś? :D ucze się dopiero :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ja do planche mam jeszcze jakies dwa lata :D haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 "jak zginam ręce to tyłek mi do góry leci i nie wychodzi planche" wywnioskowałem z tego zdania że już potrafisz. hahahhaha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Oj czepiam się czepiam. Nie dobry ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 no że wtedy mi wcale nie wyjdzie bo na jakieś ułamki sekundy coś utrzymam ale wiesz to nie planche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 SkyWay powoli dojdziesz do planche. Gdzie teraz jesteś? Tuck planche? Straddle planche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 teraz męcze straddle tuck mi wychodzi ale to początki więc przeskoczyłem do straddle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ja na razie muszę do tucka dojść, masz jakieś rady może? albo Maly? albo Dynloth? Rady przyjmuję garściami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 no ale tuck to jest ten sam początek że nogi pod klatką tak? Bo już się pogubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Tak. Próbuj cały czas i dodatkowo powolne opuszczanie ciała w HS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Chodźcie do mnie bo Maluchowi nabijemy postów a ja potrzebuje rad, hahaha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi