SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 No czyli dobrze myślę to do tucka to chyba same próby :D jakoś nie znam ćwiczeń do tego chybaże podstawowe na wzmocnienie siły :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ja chcę wzmocnić barki,żeby zacząć coś robić .. :D Tak,wiem,że trzeba robić od razu na proste :D Ale JAK MÓWIŁEM,TO SĄ TYLKO ĆWICZENIA NA WZMOCNIENIE,SAME PRÓBY TUCKA Nie martwcie się,wiem co i jak :D _______________ Nie ogarniasz tucka? Rób Lean Planche,tym wzmocnisz barki,nauczysz się całej postawy ciała pod tą technikę Możesz też coś podobnego do tucka,ale nogi palcami u nóg dotykasz podłogi Róbisz wychylenie i tuck z "podporą",tym dojdziesz to tucka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Czyli wszystko jest jak należy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Witam wszystkich, dziś dało radę zrobić trening na dworze,nie było zimno,ale TROSZKĘ wiał wiatr.. Dziś taki bardziej trening ogólny:D Dipy 1-10 Przysiady 30-35-40 Wznosy kolan do klatki 20-25-30 Podciągnięcia 1-8 Pompki 1-11 Jako tako jestem zadowolony z treningu.. Ale.. No właśnie,czemu nie jestem do końca? W trakcie podciągania zrobiło mi się dość słąbo,ból głowy i dziwne uczucie w gardle,tak jakbym miał wymiotować,ale nie doszło do tego. Musiałem chwilę odpocząć i dokończyłem pompki w domu.. Chciałem zrobić podciągnięcia do 10.. Ale zawsze lepsze to niż nic... W planach jeszcze miałem pompki odwrotne jak i wykroki.. Następnym razem postaram się lepiej to rozegrać .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Dobrze jest, może po prostu coś Ci zaszkodziło? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Maluszek KATABOLIZM Cię dopada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Gdzie tam .. :D Może to przez tą przerwę świąteczną.. :D No i organizm znów musi przyzwyczaić się do wycisku :D Zaczynam znów trening nóg,znaczy dodam wykroki,przysiad 2-3 razy w tyg :D Myślę o dodaniu biegania,aby bardziej się jeszcze dociąć :D Dodaję ćwiczenia na brzuch,dawno nie robiłem,a trzeba coś pokazać .. :D Zacznę może treningi z drobnym ciężarem. Jestem ciekaw z ile KG zrobię Muscle Upy. No i idę zaraz po ciasto :DDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Małego nic nie dopada :D on nie zna czegoś takiego jak katabolizm :D Dawno nogi robił to miał dziś wycisk i wysiadł :D Jak dorzuci nogi do treningu to będzie dobrze ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Ah te nogi ... :D Nie no muszę zacząć robić.. :D Ale to pewnie z jakimś lekkim ciężarem :D Sam sobie życzę powodzenia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Dokładaj ciężar tak jak ja :D 10 kg ciężarek + 3 kg takie na nogi co mam no i jeszcze 5 kg bańkę z wodą i daje rade :D Jak się zrobi troche powtórzeń to nawet coś poczuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Pogadam bardziej z tatą to może kupi mi sztangę i obciążenie :D Miał coś tam kupować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Widzę, że profesjonalnie się do tego zabierasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Inaczej nie mogę do tego podejść :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 jak już robić to wielkie booom :D Dobrze dobrze :D ciężary się przydają na nogi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Jako,że mi się nudzii.. :D Czas dalej pracować nad klatką,bo mała .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 No... słabo, pracuj... xD Diamenty z łokciami w bok na poziomie klatki i na poziomie szyji/ twarzy ;] Zatrzymanie, powolne powtórzenia, klatka będzie rosła ;]] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Dzięki Scy! Dziś wypróbuję te ćwiczonko :D Te geny do klatki eh .... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A mówiłem, że zdjęcie w sam raz na forum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Tym razem miałeś rację :D Czas chyba zaraz zrobić pierwsze rozciąganie,dążenie do szpagatu,uhss.. :D Póżniej trening klatka+triceps i na koniec rozciąganie! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 To ja też dziś zaczynam się rozciągać ale to wszystko po treningu będę robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Powodzenia w rozciąganiu! :D heuhue:DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Dziękuję Endzi ! :D Przyda się napewno,zobaczymy za jakiś czas czy będzie szpagat :D Uda się to będzie pewnie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Szpagacik, też się o niego upraszam, ale nie spieszy mi się z tym :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Mały co do rozciągania to dużo dynamicznych wymachów, to jest klucz do sukcesu gdy chcesz szybko zrobić szpagat lub kopnąć kogoś kogoś w głowę tzw mawashi geri jodan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Nie śpieszy mi się jakoś do szpagatu,rozciągam się ot tak,szpagat to przy okazji :D Zrobię wymach to mi nogę urwie ! :DD D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi