Sobol Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Mi coś tam trybi ale to jeszcze nie to czego chce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Ja muszę się bardziej rozciągnąć i będzie dobrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Ja tam zawsze miałem i mam trudności z V-Sit i to chyba przez brak rozciągania. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Wystarczy, że będziesz rozciągał dwugłowe, tylko to, a V-sit spiczagi i inne takie będą leciał :P. Sam się rozciągam, dążę do szpagatu, ale bardzo leniwie :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Mi już prawie wychodził wykroczny za czasów sztuk walk, ale się odpuściło i jest bidnie. ;D Może pomyślę nad tym xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 U mnie wszystko ładnie rozciągnięte a i tak nie wychodzi za bardzo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Nooo!! Zajebiście!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Czy ja wiem ... Ale dzięki mordo ! :D Niedługo będzie lepiej,aby się jeszcze bardziej porozciągam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 A że tak zapytam robiłeś jakieś konkretne ćwiczenia pod V-sita? :D Nigdy nic nie robiłem :D Tak jakoś wychodzi :D Dopiero zauważyłem to pytanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Czyli po prostu trzeba próbować, dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Chyba tak :D Znaczy mi tak się udało :D Dziś trening był ! :D Pompki 10x10 + 80 Dipy 3x10 Podciągnięcia szeroko 5/8/10/6 Podciągnięcia podchwyt 8/8/8/8 Podciągnięcia Adv Tuck Front Lever 5/5/5/5 Bieg 4.7km Jeszcze rozciąganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Widzę, ze Ty teraz ćwiczysz chyba bez planu? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Dziś tak jakoś .. :D Nie chciało mi się myśleć co na plecy i wgl .. :D Zrobiłem sobie takie coś :D Nie narzekam na ten trening,jutro coś tam innego zrobię,może ;DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 No i prawidłowo :D ważne, zetrening był :D Czasami taki spontaniczny trening lepszy od ułożonego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Witam, na dziś nic nie planowałem i jest REGENEREJSZYN. Jutro trening pod PLANCHE ZGIĘTE RĘCE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ale szalejesz z tymi kolorkami :D Spokojnie Mały :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Jakoś tak według mnie jest bardziej przejrzyście :D Podoba mi się to :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ten zielony to ładnie daje po oczach :D Przynajmniej mi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 I jak nie tęsknisz za treningiem? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 nie ;D Jakoś potrzebowałem tego regenu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Witam :D Tak jak pisałem dzień z PLANCHE ZGIĘTE RĘCE! ĆWICZENIA tuck push up 5x 4-8 pseudo planche push up 4x 15-15 HSPU(wall) 5x 10/10/10/10/7 No i jeszcze jakieś trzymanie tucka Trening fajny,czuję progres w HSPU jak i innych ćwiczeniach do barków ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 lecisz na ostro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Lecieć na "ostro" to ja dopiero będę ;D Dajcie mi trochę czasu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Eh no nie wiem nie wiem :D Przecież Ty już nie masz siły xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi