m4lusz3k Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 No nie mam ;DD Trzeba Was oszukiwać... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 No i macie tajemnicę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Hahaha padłem :D Mały ale dzik :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Witam, światowy dzień klatki! CHEST DAY! Zagościł i u mnie wraz z tricem :D ĆWICZENIA Dipy 4x10 Bench DIP 3x15-17 Pull Up's 10-1-2-3-6 Push Up's 4x10 Push Up's szeroko 3x15 Dipy 10-1 Triceps 4x12 No i tak czuję klatkę.. :D Dipsy dwa razy bo 4x10 za mało,a przy tym czuję najlepiej klatkę :D No i jeszcze bieganie było :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Tak trzymaj Mały!! :D Ostro dzisiaj klatkę pocisneliśmy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Tak pięknie mi dipy szły,tak pięknie klatka piekła ... D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Ale wycisk. ;D Pewnie po takim treningu zjadłem z pół kilo ryżu? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Na obiad był ryż,a po treningu makaron ! :D Nie za dużo,ale zaraz coś na kolację zjem i będzie gitolo! Takie treningi to ja rozumiem ! :D Lecimy pod planczaka,prawda ?: D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Ej Mały weź ogarnij, klatka Ci wystarczy , po co Ci planche? no po co? weź sobie odpocznij , zostaw , i daj w spokoju innym Cie dogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 No oczywiście, że tak. No to jak Ty możesz nie urosnąć? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Ej Mały weź ogarnij, klatka Ci wystarczy , po co Ci planche? no po co? weź sobie odpocznij , zostaw , i daj w spokoju innym Cie dogonić Nie,nie.Nie ma tak łatwo! Gońcie mnie cały czas.Planche najważniejsze jak dla mnie :D No oczywiście, że tak. No to jak Ty możesz nie urosnąć? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Jaki poziom przy planche? jesteś już przy straddle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Nie .. dążę do straddle.. :D Dopiero próbuję straddle ;D Ćwicze tucka :D No i trochę wyrzucam nogi do tyłu ;D Prosimy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Powodzenia Maluszek powodzenia:) Chetnie bym obejrzał twoje zmagania ze straddle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Co jakiś czas będę nagrywał moje próby tuck planche czy ADV planche :D Mam 2 miesiące na to ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Eno, kolega, w dwa miesiące, to na jednej ręce ogarniesz. ;D Nie ułatwiaj sobie sprawy, dawaj w miesiąc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Nie szalejmy,aż tak bardzo :D Postaram się jak tylko mogę! 1-3miesiące tyle mam czasu :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Nie było mnie za długo na forum wczoraj a tu widzę już Planche się szykuje :D Nie szalej tak :D bo Cię nie dogonie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Bo mogę ;D No to trudno,postarasz się bardziej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Wszyscy damy radę. Muszę wymyślić jakiś sposób motywacyjny dla Nas wszystkich i jedziemy z tym! ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 HMm jakaś nagroda XDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Maluszek potrzebuje dwa ćwiczenia na biceps :D podeślij jakieś pomysły :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 headbangarez, chin ups, incline chin ups :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 To od innych nie przyjmiesz zajebistej opcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 przyjmuje od wszystkich Merdano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi