SkyWay Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Ja tylko podrzuciłem to co ja ćwiczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 headbangarez, chin ups, incline chin ups :D Dokładnie tak, ja tylko to używam. Ale wiadomo jest tych ćwiczeń a jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 No jak Mały potwierdził to może skorzysta xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Cholera, mały zmień nazwę na boski malszek i wstaw sobie iluminati na twarzy. . . . XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 lol ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 A propos iluminati, na górze forum pisze Uliczny-Trening.pl > Forum, a co jeśli zrobimy tak?? Uliczny-Trening.p l> Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Wczoraj wolne dziś wolne bo nauka .. :D Matematyka i Biologia jak super ... Jutro raczej już będzie,bo tylko z polskiego mam się nauczyć na piątek Dziś aby rozciąganie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 14 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 uuu opuszczasz się :D jak to mój brat mówi: sprawdzian poprawisz a treningu nie odrobisz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie sprawdziany :D Tylko zaliczenia na semestr,także .. D: Są rzeczy ważne i ważniejsze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 14 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 No są są :D wiadomo, że trening najważniejszy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Sobie trochę poćwiczyłem :D Dziś trening mieszany z planche pod proste i zgięte ręce+prostowniki ĆWICZENIA PPPU 3x10 HSPU 6/7/8 Tuck Planche 3x8-10s Tuck Push Ups 4/5/7 Lean Planche 25s/25s/25s HS WALL 30s/45s/60s Szpiczaga przt ścianie 3/3/3 Mostek 20s/25s/25s Prostowniki 20s/20s/20s (Tu nie znam nazwy) :D Lecimy dalej z planche ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 15 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 widzę, że nie ma opierdalania się :D przepraszam za wyrażenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 15 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Mały widzę na prawdę lecisz do przodu:) Powodzenia Mały Byku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 15 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Ładnie ładnie :D widzę, ze robisz takie ćwiczenia jak ja :D Najlepsze wybrałeś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Dzięki wszystkim :D Na necie włączyłem jakiś trening i wyskoczyło coś ;D Dodałem swoje i jest ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Jako,że coś mi pstryka w łokciu to sobie nie poćwiczę.. Także nudziło mi się trochę .. :D Nogi i Klatka słabo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Mały jest dobrze, nogami i klatką się nie przejmuj , w miarę z upływem czasu i one zaczną rosnąć Mały kozak- naprawdę Propsy Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 ale rośniesz byku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Dobre łapy :d Też bym takie chciał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Mały pochwal się wymiarami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Mały wymiatasz na tym forum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Dobre łapy :d Też bym takie chciał :D No to podciągnięcia podchwytem i lecisz z tematem,dodawałem jeszcze ciężaru. Dawno nie przykładałem się do treningu łap #spadki :D ale rośniesz byku :D Dopiero zaczynam,na "redukcji" :DDD Mały pochwal się wymiarami:) Nie ma się czym chwalić tak naprawdę.. :D Specjalnie dla Ciebie to zrobiłem :D Łapa 39 Przedramie 34 Pas 83 Udo 56 (tak bardzo mało!!!!) Łydka 37 Klatka ok 110 Mały jest dobrze, nogami i klatką się nie przejmuj , w miarę z upływem czasu i one zaczną rosnąć Mały kozak- naprawdę Propsy Byku Ta nie przejmuj się najsłabszymi partiami ... :D Dzięki Wielkie ! Wszystkim Dziękuję !:D Dla Was zrobię dobrą formę !: D Mały wymiatasz na tym forum :D Są lepsi,wiem to :D Ale miło,że tak uważasz ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Ta lepsi ciekawe gdzie :D Znajdź mi tutaj lepszego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Endzi ? Tak,Endzi jest lepsza ! :D No i ludziska z Radomia i inni :D Ty też niczego sobie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 A o Radomiu to nie rozmawiamy :D Oni są nad nami :D Znajdź mi kogoś normalnego a nie tych Pro z Radomia xDDD Jaaa??? nic nie mów!! Barków... nie ma! Brzucha... nie ma! Nie wspomnę już o bicku i nogach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi