SkyWay Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Mały ostro lecisz zabawa na treningach! dobra sprawa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Wszystko przez nich,myśleli,że nie dam rady pf... :D Kto jak kto,ale Mały nie da rady ? :D Oby więcej takich treningów mi dawali :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 No i prawidłowo :D Mały zawsze da radę :D A jak z Twoją redukcją? Ile już masz kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 A nie wiem .. :D O mam pomysł jutro pójdę oddać krew to się zważę :D Czuję,że mało co tam waga spadła,albo wgl nie spadała :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Ej ale jak oddasz krew to też Ci waga poleci a później i tak wyprodukujesz sobie tą krew :D Cwaniak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Ważenie jest przed oddaniem krwi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 aaaaaaaa w sumie nigdy nie byłem :D igły to nie dla mnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 No nie dziwię się, bo takim dzikiem się zrobiłeś, że oj! Też lubię oddawać krew. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 No i nie oddałem tej krwi,dziś było nieczynne.. Muszę trochę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 6 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 No to nie dowiem się ile ważysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 byk się nie chce przyznać do wagi swojej :D tak go rozrosło! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 6 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Coś w tym pewnie jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Nie,nie ;DD Kiedyś tam się dowiecie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 w końcu się sam przez przypadek wygadasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Dokładnie tak :D Jakoś nie zwracam uwagi na wagę.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 hej,hejo,cześć,czołem ! :D Dziś doś długi trening.. :D Klatka+tric+abs+front.. :D Front: 3x max Tuck FrontLever 3x max FrontLever Raises 3x L-Sit Pull Up's (tylko,że plecami do dołu) Klatka+tric Dipsy 14-13-12...1-2-3...9 Pompki zwykłe 15-14-13...1 Pompki diamentowe-->pompki z klaśnięciem 3x -10-->10 Ćwiczonko na brzuch 4x 30 Tyle mi na dziś starczyło Pozdrawiam Was Wszystkich ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Mocno i konkretnie, tak ma być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Siemanko,nie może być inaczej ! :D Piątek=nogi. Poszedłem sobie na siłownie,lepiej mi się tam robiło nogi. Mogłem bardziej zmęczyć mięśnie. Suwnica Wykroki Przysiady(maszyna Smitha) Łydki Przysiady jedna noga Jak to ja,zawsze muszę coś dodać ;DD Zrobiłem brzuch,potrzebowałem tego,no i zacząłem go bardziej robić :D NIE KONIEC XDD Również zrobiłem siłowo na dipach. Chciałem sprawdzić jak wyjdzie.. :D Zacząłem od 30x7 a skończyłem na 55x2 :D) Jak dla mnie okey ;DD Zobaczymy jutro http://youtu.be/U1nveuleRAc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 13 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Jest moc :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zapomniałem dodać. Waga 82kg. Ważyłem się na siłowni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Witam,mało kto tu do mnie zagląda ;D Dzisiaj dipy/podciągnięcia siłowo. Zacząłem od : Podciągnięcia 16kg 3serie x 5-8 powtórzeń 18kg 3serie x 5-7 powtórzeń 20kg 3serie x 5-6 powtórzeń Dipy: 16kg x 10 powtórzeń 18kg x 10 powtórzeń 20kg x 10 powtórzeń 36kg x 8 powtórzeń 14kg x 8 powtórzeń 16kg x 6 powtórzeń 10kg x 10 powtórzeń Moja pamięć nie jest dobra,także mogłem pomylić się o +-1 jedno powtórzenie ;D Na koniec jeszcze roweryk 10km,fajnie dało na nogi! :D Wiem już co będę robił po każdy treningu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Widzę, że zacząłeś chodzić na siłkę i ciężary dokładasz :D Ładnie ładnie :D też muszę zacząć z ciężarami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 A no zacząłem :D Ze względu na nogi jak i ciężar jaki mogę sobie dodać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 No ja też ze względu na nogi będę chodził jeżeli będzie czas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 No no chłopaki tylko żeby was siłownia nie odciągnęła od SW :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi