SkyWay Napisano 3 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Pochwal się tymi zestawami to może i ja z nich skorzystam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 PAAAAAADAAAAAM! Trening trwał niecałą godzinę. W 4 zestawie schodziłem z drążka bo mi padały przedramiona .. :D A tak to aby na zmianę poręczy/drążka/podniesienia pod nogi. 1. 5 pull up wymyk 5 bar dip 3 pull up 5 nogi drążek 2 pull up 2. muscle up 10 bar dip 5 pull up wymyk 5 bar dip 10 kolana do klatki 10 push up 3. 7 pull up wymyk 7 bar dip muscle up 5 bar dip 5 pull up 3 bar dip 3 pull up 15 push up 4. 5 wide pul up 5 wznosy nóg do drążka wymyk 5 bar dip 5 chin up 5 kolana do klatki 4 nogi o drążka 4 kolana do klatki 4 chin up 3 kolana do klatki 3 wznosy nóg do drążka 3 chin up 2 kolana do klatki 2 wznosy nóg do drążka 2 chin up 5. 5 dips 5 push up 5 incline pull up 4 dips 4 push up 4 incline pull up 3 dips 3 push up 3 incline pull up 2 dips 2 push up 2 incline pull up 1 dips 1 push up 1 incline pull up 6. 6 pull up 6 kolana do klatki 6 decline push up 5 pull up 5 kolana do klatki 5 decline push up 4 pull up 4 kolana do klatki 4 decline push up 3 pull up 3 kolana do klatki 3 decline push up 2 pull up 2 kolana do klatki 2 decline push up 1 pull up 1 kolana do klatki 1 decline push up 7. 10 incline push up 10 kolana do klatki 9 incline push up 9 kolana do klatki 8 incline push up 8 kolana do klatki 7 incline push up 7 kolana do klatki 6 incline push up 6 kolana do klatki 5 incline push up 5 kolana do klatki 4 incline push up 4 kolana do klatki 3 incline push up 3 kolana do klatki 2 incline push up 2 kolana do klatki 1 incline push up 1 kolana do klatki 8. MAX PULL UP 17 9. MAX DIP 24 No to tyle na dziś.. :DD Jak oceniacie ? :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Jaka przerwa pomiędzy setem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Napewno między 3 a 4 był najdłuższy tak około 6minut,bo nie czułem ciała :DDD 1-3 to tak 3-4minutki(za długo,z czasem będe skracał) Reszta to tyle,że zapisałem na kartce co będę robić. Także stawiam,że przerwy trwały hmm 3-6min(mówię tu o tej wspomnianej wyżej) Musiałem dawać odpocząć na łokci bo nie jest z nimi za dobrze przy większych wysiłkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Okej wszystko juz wiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Maluszek Ty świrze! :D Ale się rozwinąłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 SPORTOWE ŚWIRY ! :D No tak troszkę,ale jeszcze nie to co chcę. Nie zaprzestanę dopóki czegoś nie osiągnę. Mam propozycję. Składajcie mi propozycje na zestawy ćwiczeń,a ja będę starał się je wykonywać Taka zabawa i wyzwanie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 SPORTOWE ŚWIRY ! :D No tak troszkę,ale jeszcze nie to co chcę. Nie zaprzestanę dopóki czegoś nie osiągnę. Mam propozycję. Składajcie mi propozycje na zestawy ćwiczeń,a ja będę starał się je wykonywać Taka zabawa i wyzwanie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 20 Diamond Pusch Ups 22 Wide Pusch Ups 10 Side to Side PuchUps 20 Pseudo Planch PuchUps 10 Clap Pusch Ups Proszę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Trochę tego dużo,ale będzie do zrobienia . Czekam na kolejne :D Dzięki Dominiku ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Jesteś już zaawansowany, więc nie ma lekko! :D Ja mam jeszcze taki pomysł: 5 podciągnięc z klaśnieciem nad drążkiem 5 podciągniec do klatki 5 podciągnięc nachwytem zamkniętym 6 side to side pull ups 5 wide pull ups A co tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 OKey zrobię te dwa,znaczy postaram się. Czuję,że będe musiał robić sobie przerwy z 10sec :D Za dużo podciągnięć jak na mnie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Już nei chciałem Cię tak bardzo zajeżdżać. :D Mówię, kurde Święta są, pewnie ograniczasz zajadanie i tu jeszcze taka rutyna, to nic jak tylko spadki. xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Ta ... Zajedziesz mnie ! :D Nie jadam mięsa od wczoraj.. Dopiero jutro będę mógł zjeść,na śniadanko ... :D Dziś poszły : omlet z 3 jajek+trochę owsianych+dzem ok 330 GRAMÓW CIEMNEGO CHLEBA+dzem 5 jajek+reszta bochenka chleba Łącznie chleba poszło 400gramów ;D Nie jadam dziś tak dużo.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 4 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Oo a chleb negatywnie wpływa na sylwetkę. :D W wakacjepewnie wszyscy będziemy jeść połowę mniej posiłków. Moja propozycja rutyny 20 Przysiadow z wykrokiem 20 szerokich pompek 10 podciągnąć nachwytem 30 brzuszków 20 dipow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Ja tam jadam i nie pływa żle ;D Okey,przyjmuję rutynkę :D Dziękuję ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 To teraz musisz zdac z nich recenzje. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Dziś pewnie zdam relacje Jeszcze muszę ułożyć sobie 1 secik. Reszta będzie wymyślana na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Zimno dziś,nie miałem ochoty ćwiczyć,brak sił .. Ale musiałem zrobić wsze rutynki. nie wykonałęm do końca side to side pull ups-nie lubię tego. brzuszki zamieniłem na 25x kolana do brzucha. PROGRESIMY W PRESS HANDSTAND ! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Czyli zjadłeś na miękko nasze rutynki? :C Press Hand Stand <3 Dużo Ci jeszcze brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Postaram się jakoś to nagrać :D Nie wygląda to chyba tak zle. Może nie nie na miękko,miałem 2-5 sekundowe przerwy aby zobaczyć ćwiczenie :D Najgorzej pociągnięcia .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 No podciągnięcia są najgorsze chyba, ale kto by nie dał rady, jak nie Ty. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Musiałem dać radę,bo przecież starliście się o dobrą rutynę. CHCECIE ŻEBYM BYŁ DUŻY i dlatego pewnie te ciężkie ćwiczenia ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Ty musisz być duży!!! :D Super, że wykorzystałeś odpowiednio nasze rutynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Niektórzy mówią,że jestem już za duży,nie znają się,prawda ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi