Skocz do zawartości
Workout Athletes

Dziennik - m4lusz3k

m4lusz3k
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

E tam wymiatam .. :D Robię to co do mnie należy ! :D Tą flagę robiłem hmm może w połowie treningu :D Troszkę byłem zmęczony ale warto było spróbować :Dslawek48 kiedyś i Tobie się uda zrobić taką flagę ;DD Co do fotek to narazie nic chyba nie bd wstawiać :D)

Siema ;D Czas uzupełnić dzienniczek :D No więc dziś nogi :D Było spoko, ale przy przysiadaj na jednej nodze zaczęły mnie boleć troszkę kolana ;D Więć postanowiłem odpuścić sobie 3 serię :D Ale za to przysiady zrobiłem z obciążeniem hmm 10kg ?:D Mało no ale zawsze coś ;D Po tym treningu nóg wyszedłem na drążek trochę sobie poświrować :D Porobiłem sobie pare MU , taboretów i wymyków :D Z tych poważniejszych ćwicze? to Flaga(znów kolana zgięte) trochę i tak utrzymałem , oraz FL na jedną nogę :D Szamka ryz+kurczak+cebulka ;DD pozdroo :D

Siemanko ;D No więc wczoraj nic tu nie pisałem bo po prostu nie miałem treningu upsss ;D Nie miałem siły .. Tak , więc jak to u mnie bywa bo odpuszczonym treningu na następny dzie? go odrabiam :DD Było też , tak i tego dnia :D Skupiłem się bardziej na klatce+tricepsie , niż na brzuchu . Ponieważ staram się przybrać na masie to brzuch trochę sobie odpuściłem , bo po co robić go jak masuje .. :D Jak będzie redukcja to wtedy zrobie spory nacisk na brzuch , ale jak i na wszystkie partie ciała:D Tak , więc trening zakonczony powodzeniem :D Zrobiłem wszystkie ćwieczenia i powtórzenia :D na brzuch zrobiłem sobie 4 ćwiczona , nie zbyt ciężkie , tylko tak żeby rozruszać mięśnie brzucha :D Na koniec treningu ręce bolały , muszę sobie dodać jakieś ćwiczenie na klatkę bo coś nie zbyt ją czuję :DJakie byście polecili ? Dziś sobie zrobiłem zakupy kurczak,ryż,sos,papryka no i postanowiłem zakupić tego MINTAJA z Biedronki :DD Rybka już jest zrobiona teraz czekam aby na ryż i zobaczymy jak to będzie smakować ;D Zdam relacje jak zjem i odpocznę ;D POZDROO Co do rybki to można ją smacznie zjeść, mi smakowała

Siemankoo :DD Dziś dzie? męczący , z samego dnia 2 wf :D Wszyscy grali w nogę , a ja sobie robiłem flagi +MU :D Ich mina była bezcenna ;DD Dzis plecy+biceps :D Trenng fajny , była ostra pompa ;D Na podciąganie podchwytem zamkniętym dołożyłem sobie 5kg ;DD żeby dać wycisk na bicki ^^ Póżniej czułem zmęczenie ale dokączyłem wszystkie ćwiczenia :D) Szamka ryz+kurczak+sos+papryka :D)