Skocz do zawartości
Workout Athletes

Dziennik - m4lusz3k

m4lusz3k
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Siwa Dziś w ko?cu normalny , cięzki trening Tego brakowało mi mojemu organizmowi ;D TO jest lepsze niż cokolwiek innego ! Fajnie jest tak sobie ciężko poćwiczyć :P Niedługo zrobię sobie worek bułgarski :D Brakowało mi również kurczaczka , warzyw i makaronu(wolę ryż Parboliczny} XD Zaczyna się w ko?cu robić ciepło więc,będzie chciało się wychodzić na dwór poćwiczyć POZDROOO!

Jak już pisałem , dziś był dzie? na brzuch Nie robiłem go według planu od @Dynloth. Tylko według Franka Medrano.Zrobiłem sobie inaczej liczbę powtórze? , ale starałem się robić na maksa wszystko :D ładnie czuje brzuch , ale za mało robiłem na skos;/ No ale za tydzie? będzie lepiej :P Zrobiłem sobie obciążenie, jutro wypróbuję zobaczymy jak się bd spisywało XD Zdam jutro relacje , tak samo jak i dziś. Szamka taka jak wczoraj makaron, kurczak i warzywa na patelnie , BARDZO DOBRE :P Dobrze sobie tak poćwiczyć i się wypocić,brakowało mi tego XD POZDROOO

HAHA powinny być zniżki dla stałych klientów xD Dziś jednak bez właściwego treningu , ale dzie? nie był stracony :D Na wf w szkole zamiast grać w nogę(nienawidzę tego , nigdy nie gram) to nauczyciel zaproponował mi wstęp na siłownie , marna ale wyciąg był , i coś podobnego do sównicy :DD Także trening taki ogólny dało się zrobić ;D Pompa ładna była ;D Poćwiczyłem sobie ponad godzinkę Zawsze coś :D Ale jutro już powinien być normalny trening ;X POZDROO

Czy ja wiem czy taki spoko .. :D Pewnie za jakiś czasz będzie znów chciał żebym pojechał na jakieś zawody .. :D Ale ja tak i tak tego nie zrobię i znów się zacznie grożenie że nie zdam i wgl :D Albo po prostu uświadomił sobie że nie ma co się ze mną kłócić bo tak i tak to mu nic nie da XDD

Więc dziś barki+przedramiona trening robiony z obciążeniem , w trakcie treningu porobiłem troszkę FL BL HS i HF + cwiczenie na blecy i biceps ;D Także ładnie się wymęczyłem , przedramiona spalone ;D Jutro znów wf , może mi pozwoli na siłownię wejść XD Szamka tak samo tylko że ryż :D POZDROO XD

AHHA nie nie ;D To tylko tak za zamianę wf,wolę iść sobie tam poćwiczyć niż siedzieć lekcje lub dwie na ławce i nie mieć nic z tego wf XD Dziś bez treningu nóg , może pózniej porobię sobie ćwiczonka ; D Teraz nie mam na nic ochoty ;p Jakby coś się zmieniło to napiszę póżniej Trzymajcie się !

No siemaneczko :D Wczoraj jednak nie robiłem tych nóg ;D Natomiast dziś ogólnie fajny trening całego ciała z ciężarem , robiłem mniej powtórze? ale miałem te ~15kg. Trening fajnie wyszedł , fajnie się cwiczyło po 19 w ko?cu w krótkich spodenkach :D Dziś brat do mnie wyszedł na chwile na dwór, i się zdziwiłem. Kiedy ja robiłem wykroki to on wskoczył na drążek i zaczął się podciągać:D Gdyby on chciał tylko ćwiczyć, marnuje tylko dobre geny od naszego taty ;D Powiedział gdyby nie jego chory bark to by ze mną mógł ćwiczyć :D PS:Szamka standard ;Kurczak/ryż/warzywa na patelnię/pieczarki:) POZDROO XD