m4lusz3k Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Ja myślałem , że ten uchwyt nic nie da , no ale jednak się myliłem XD Warto spróbować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 29 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Jesteśmy na podobnym poziomie co do Backa :P A ten wąski chwyt- większe tarcie ramion o motylki= mniej do wyciskania :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Jak robisz BL czy FL musisz wchodzić z dużą pewnością siebie na drążek powiedz sobie, że zrobisz to zrobisz ja robiłem po może 2 sec ale jak mnie wnerwili i spróbowałem to wytrzymałem ok 10 sec BL wszystko siedzi w głowie teraz miałem cofkę w sile ale dziś bez rozgrzewki pyknąłem 5 MU i jeszcze by kilka było ale stwierdziłem ze starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Ja to zrobię na spokojnie ;D Wolę tak zrobić ;D Nie chce nic sobie tym uszkodzić.. Nic na chama , 2 tyg i raczej to ogarnę :D A teraz idę oglądać serial :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Witam , dziś robiłem brzuch , ćwiczenia pod FL i BL , a no i zrobiłem 2 serie wykroków , tak o by rozgrzać nogi :D No i zaskoczę Was , dziś nie było ryżu i kurczaka , ale był makaron i jajka ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 E to siła nie będzie rosła! x) Twój organizm pobiera jedynie białko z kurczaka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Zmiany są dobre! ja teraz zmieniam wszystko w życiu ! ;D dziewczyny nie mam to stwierdziłem, że jak już jedna zmiana to teraz już lecę wszystko a makaron i jajka są spoko ja dorzucam jeszcze tuñczyka, żeby zwiększyć białko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 2 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Tuñczyk tak od razu z puszki mi nie podchodzi..b( Macie jakieś przepisy :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ScyTher, spokojnie dziś już raczej będzie kurczak :D No ale nie zaprzeczę , że organizm się przyzwyczaił się do kurczaka XD SkyWay, ja też nie mam dziewczyny , ale to chciałbym zmienić :D Makaron z jajkami , zapoczątkował u mnie tata , od dawna jadał takie coś, więc i ja kiedyś zacząłem z nim to jadać , co mi posmakowało , no i teraz czasami z tego skorzystam :Dzelq , no ja Ci nie pomogę , bo nie jadam tuñczyka , poszukaj na necie jakiś przepisów . Napewno coś będzie na forach kulturystycznych , typu : sfd.pl ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Kiedyś się znajdzie ważne, zeby robić to co się kocha a dziewczyna sama się znajdzie masz przykład Pow3ra xD ćwiczy to i mu się dziewczyna trafiła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Może i już się znalazła ale trzeba walczyć o nią ;D Nic o Pow3rze nie wiem XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Też nie mam dziewczyny, ale teraz tylko by sprawiała problemy, czekam na taką, która będzie jak najlepsza przyjaciółka, z którą ma się bliższy kontakt. Po przeanalizowaniu związków moich znajomych, nie chciałbym być na żadnym z ich miejsc, nawet jeżeli dziewczyna ładna :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ja już chyba znalazłem taką "dziewczynę: :D Mimo poważnych kłótni , sprzeczek umiemy się pogodzić i żyć dalej . Mimo , że znam ją 7 miesięcy(w następną środę mija 7 miesięcy) , to jest dla mnie bardzo ważna , zobaczymy co z tego wyjdzie ;D Znam dużo osób które są w związkach po 2-3 tygonie i zaraz następny , jak dla mnie żenada .. :D Ale też znam osoby w moim wieku a są razem 3-4lata . :D Przyjdzie i na nas czas "D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Kolejne dni treningów za mną :D Dziś robiłem barki , było dobrze ;D Znów ten Straddle Back Lever :D http://youtu.be/ucA5jaUj1GU Co do koñców , to nie siedzę na tyłku :D +muszę wyprostować jeszcze nogi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 4 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 dobrze jest widzę że v-sit z łatwością wszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Lipca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 V-Sit bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Dzięki wielkie XD Jeszcze tylko bardziej wyprostować nogi i wyżej je unieść XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Witam , żyję ! ;D Cały czas ćwiczę , przez ponad 2 tyg nie robiłem nic po FL i BL XD No nie ładnie tak z mojej strony XD Dziś porobiłem próby z FL i BL ale straddle . Pojawiła się poprawa z MU , nie macham już tak strasznie kolanami , chcę opanować technicznie , staram się :D Idę robić kurczaka :D yoooo! powodzonka! Dobra tam , macie coś XD http://youtu.be/1KLEpcWhmFo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 21 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Nawet piękne Muscle Upy :D Dobrze, dobrze... jest progres! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Lipca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Ale Ty szybko rośniesz. ;D MU piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 22 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 No wiesz Dominiku , sterydy te sprawy XDDD No , a tak na poważnie , dobry trening i człowiek rośnie XD Cały czas staram się gubić tłuszczyk , tydzieñ temu jak się warzyłem to było 82kg , jest dobrze XD Dziś znów nagrałem sobie BL , już nie Straddle tylko full , no i wyszedł ale to z 4s :D Sobie to nagrałem , kiedyś może złożę z tego co mam jakiś filmik jak dążyłem do BL z kilkanaście sekund XD Dziś zrobiłem brzuch , wątpię że będę go czuł .. XD Nic na niego nie działa XD Gdybym spalił ten cały tłuszcz , ahh ohh , może kiedyś się uda , spalić to co mam. PRZEPRASZAM ZA TE WSZYSTKIE "XD" i ":D" . a;e to jest przyzwyczajenie z FB .. XD Dobra koniec , czas na CS i niedługo spać:D No i jutro plecki <3 , POZDRO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 23 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Noo, myślę, że dasz radę zjechać brzuch. Może coś w tym stylu: -10 wznosów prostych nóg do drążka (jedno powtórzenie 7-8 sekind) -1 minuta mountain climbers (szybko) -20 V-sit ups (najważniejsza technika) -1 minuta mountain climbers (szybko) -50 wznosów prostych nóg na poręczach (dokładnie) -1 minuta mountain climbers (szybko) 3-4 serie ćwiczenie jedno po drugim, odpoczynek między seriami (tak żebyś czuł, że zrobisz, ale nie więcej jak 5 min. Może to się sprawdzi :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 O dzięki :D Na następnym treningu sobie to zrobię :D Zobaczymy jak to będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 No i witam XD Póżno , ale coś napiszę:::D Dziś był trening , pleców i bicepsów , ładnie wszystko weszło, była pompa . Bicepsy wyglądały na takie fajne i duże :DD Dopiero zaczynam jeść mój posiłek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Witajcie , nogi zrobione , na koniec dorzuciłem sobie skakankę , pożyczyłem sobie od siostry :D No i powiem Wam , że 15 minut no i byłem zmęczony XD Ta moja wydolność , od dziś codziennie po treningu z 15minut skakanki . Dzięki czemu szybciej zrzucę ten tłuszczyk XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi