Skocz do zawartości
Workout Athletes

Dziennik SkyWay

SkyWay
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 861
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Dzisiaj trening ogólny Trochę FL, tuck Planche, z BL zrobiłem mało bo nie wychodzi mi nic no i najwięcej męczyłem HS już potrafię złapać równowagę, teraz tylko męczyć HS i zwiększać czas utrzymując tą równowagę idę strzelić sobie 5g Treca no i coś do jedzenia :D

Dzisiaj trening prawie się nie odbył.. Jestem trochę przeziębiony i nie miałem nic siły. Brak motywacji do ćwicze?. Miałem odpuścić trening ale stwierdziłem, że nieudany trening to taki, który się nie odbył więc zrobiłem trening pod FL Planche i próby HS. Dzisiaj to tylko zadowolony jestem ze straddle HF

Dzisiejszy trening tylko 50 minut... w tym 10 minut rozgrzewki i na koniec 10 minut skakanki więc było słabo... nie mam nic siły i choroba daje o sobie znać. Stwierdziłem, że nie mogę tylko leżeć w łóżku i będę skakał na skakancę przynajmniej tyle moge

Dzisiaj dowiedziałem się, żę ostatni egzamin zdany więc powrót do systematycznych treningów do 2 marca wolne od uczelni :d Dzisiaj był trening FL+Klatka+Core :D Dawno nie miałem tak ciężkiego treningu Być może jest to spowodowane, że miałem przerwe na naukę przez tydzie? i nie ćwiczyłem albo dziś się przyłożyłem do treningu Jadę zaraz do sklepu ogarnąć jakieś ciężarki na nogi a teraz idę coś szamac 200 g kurczaka i 100 g ryżu Pozdro! :D

Z tym, że organizm przyswaja 40 g białka w jednym posiłku to nie prawda ludzie masują na 3 posiłkach dziennie Taki Owca z WK je 3 posiłki dziennie a możesz na yt zobaczyć jak wygląda jem 5 posiłków dziennie i wygląda to tak Sniadanie: 22B, 11T, 80W 2 śniadanie: 41B, 13T, 53W Obiad: 40B, 22T, 35W, 2 obiad: 52B, 3T, 77W, Kolacja:46B, 1T, 10W, Tak akurat wyszło z mojej diety bo zależy mi na dużej ilości białka bo teraz redukcja. Nie ważne ile się je w danym posiłku ważne aby zjeść obliczone makroskładniki i kalorie Jakbym chciał tak wszystko pilnować to nie wiem ile bym diete układał :D

...skoro tak;) a co do WK to nie są dla mnie wzorcami do naśladowania i na pewno nie będę sama ich metod stosować, ani ich nikomu polecać. :D Jeżeli jesteś "wielki" to wiadomo, że przyswoisz więcej białka niż osoba 50kg, ale też bez przesady. Bo np. w śniadaniu masz bardzo mało białka w stosunku do drugiego obiadu.

No wzorcami dla mnie też nie są i nie stosuje się do ich metod po prostu chodzi mi o to, że da się przyswoić większą ilość białka w jednym posiłku :D a słyszałem różne wersje co do tego ile można przyswoić Ty mówisz 40g, na forach jak czytałem to ludzie mówili, że 50, 60g a inni, że to nie ma znaczenia No wiem właśnie, ze u mnie to jest różnie rozłożone ale na śniadanie wygodnie mi zjeść płatki owsiane i z nich wychodzi taka ilość i pó?niej muszę uzupełnić do 200 g białka a wielki to nie jestem zaledwie 73 kg może teraz dojść do 75 kg bo dawno się ważyłem Obliczając kalorie tak jak Maddog tłumaczył komuś na forum wyszło mi takie zapotrzebowanie Może ?le troche to podzieliłem te makrosy na posiłki ale długo się męczyłem, żeby dietę ułożyć no i taka już zostanie jak nie będę widział efektów to zmienię na razie przez 2 msc próbuje z tym co mam