Skocz do zawartości
Workout Athletes

Dziennik SkyWay

SkyWay
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 861
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

ABS + HS + skakanka za mną nie miałem dzisiaj siły robić ABS ale trening HS poszedł sprawnie :D 20 minut skakanki na spalenie myślę, że coś da Teraz posiłek potreningowy Mój plan zajęć zmusza mnie do przerabiania planu treningowego ale jeszcze nie mam weny jak to wszystko pozmieniać..

Dzisiaj trening Barki + Nogi:) nie czułem za bardzo pompy i chyba będzie trzeba zmienić ćwiczenia na barki Jakie ćwiczenia polecacie oprócz tych znanych (HSPU, pompki z rekami przy biodrach, pike push up). Teraz posiłek potreningowy i odpoczynek przed jutrzejszym treningiem

Dzisiaj sobie strzeliłem trening ABS+HS+25min skakanki ciężko było z ABSem ale dałem radę HS już mi coraz lepiej wychodzi i niedługo zacznę próbować bez ściany bo teraz to wszystkie próby były z asekuracją za plecami Posiłek potreningowy zjedzony i odpoczywam

Przez ostatnie 2 dni nie było treningu bo wyjazd do Wawy i cały piątek przespałem po powrocie a wczoraj naprawa samochodu i też cały dzie? zleciał Dzisiaj poskakałem 30 min na skakance i 50 powtórze? na brzuch na kółku Teraz idę wszamać wołowinkę i ryż Pozdro!

Wczoraj zrobiłem sobie klatkę -biceps-abs a dzisiaj planuje zrobić skakankę 30 minut i chyba tyle. Przyjechali znajomi i nie mam za bardzo czasu na spanie Wstaje wcześniej, żeby ogarnąć trening a spanie będzie jak już pojadą Teraz chwila przerwy po śniadaniu i niedługo zaczynam trening

Już je?dzi wystarczyło wymienić pasek klinowy. Trochę pierdzielenia było bo nie ma dojścia pod maską ale już opanowane :D Dzisiaj dwa treningi były rano 25 minut skakanki na wysokich obrotach i teraz zrobiłem jeszcze barki, nogi i core Wszystko ładnie poszło i wcinam już kurczaka Wieczorem jeszcze 3 h jazdy na snowboardzie Miał być spokojny dzie? i siedzenie w domu a wyszedł bardzo aktywny dzie? Tylko szamka, odpoczynek, trening, szamka, odpoczynek, trening szamka odpoczynek deska

No to tak wczoraj był trening HS+Planche. HS już dobrze wychodzi ale jeszcze za krótko A z planche to jeszcze długa droga ale planuje zrobić to w tym roku Dzisiaj zrobiłem Plecy+Triceps+ABS:) Trening poszedł sprawnie. Zdziwiłem się bo plecy mi poszły bardzo dobrze a zawsze miałem problem. Zrobiłem sobie dziś też wyzwanie (10 podciągnięć) i filmik już wrzucony Brzucha dalej nie czuje jak zrobię ale może jutro będzie coś czuć Kurczak z ryżem i warzywami zjedzony. Odpoczywam przed jutrzejszym treningiem i niedzielną drogą do Krk.