SkyWay Napisano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Teraz czasami próbuje zrobić MU ale już nie ćwiczy nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 ABS + HS + skakanka za mną nie miałem dzisiaj siły robić ABS ale trening HS poszedł sprawnie :D 20 minut skakanki na spalenie myślę, że coś da Teraz posiłek potreningowy Mój plan zajęć zmusza mnie do przerabiania planu treningowego ale jeszcze nie mam weny jak to wszystko pozmieniać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 18 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Najlepiej byłoby 30 min na skakance :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Dojdę do 30 minut ale teraz zaczynam od 20 i pó?niej zwiększę nie chce tak od razu wskoczyć z tą redukcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dzisiaj trening Barki + Nogi:) nie czułem za bardzo pompy i chyba będzie trzeba zmienić ćwiczenia na barki Jakie ćwiczenia polecacie oprócz tych znanych (HSPU, pompki z rekami przy biodrach, pike push up). Teraz posiłek potreningowy i odpoczynek przed jutrzejszym treningiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Dzisiaj sobie strzeliłem trening ABS+HS+25min skakanki ciężko było z ABSem ale dałem radę HS już mi coraz lepiej wychodzi i niedługo zacznę próbować bez ściany bo teraz to wszystkie próby były z asekuracją za plecami Posiłek potreningowy zjedzony i odpoczywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 I tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ostatnio mi się nie chce robić treningów ale się zmuszam i jakoś idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ostatnio dużo osób "ma lenia" i się zmusza :P Dziwne, taka piękna pogoda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Też tak myślę, trzeba zacząć biegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ja nie przepadam za bieganiem :D pobiegam z 2 tyg i pozniej mi sie odechciewa. Do skakanki juz sie przekonalem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mnie ta skakanka dzisiaj wkurzyła, po treningu technik, nie miałem koordynacji i... Nie szło za dobrze :P. Biegi w taką pogodę, jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 A ja chyba znów zacznę biegać HIIT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 A jak biegasz tym HIIT? I długo już biegałeś wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Dzisiaj odpuściłem trening i dietę bo miałem wyprawę do warszawy i byłem całem 30 h bez snu jutro nadrobię dzisiejszy trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Warszawa... i mnie nie odwiedziłeś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Nie miałem zbytnio czasu Cię odwiedzić ale następnym razem dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Przez ostatnie 2 dni nie było treningu bo wyjazd do Wawy i cały piątek przespałem po powrocie a wczoraj naprawa samochodu i też cały dzie? zleciał Dzisiaj poskakałem 30 min na skakance i 50 powtórze? na brzuch na kółku Teraz idę wszamać wołowinkę i ryż Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Wczoraj zrobiłem sobie klatkę -biceps-abs a dzisiaj planuje zrobić skakankę 30 minut i chyba tyle. Przyjechali znajomi i nie mam za bardzo czasu na spanie Wstaje wcześniej, żeby ogarnąć trening a spanie będzie jak już pojadą Teraz chwila przerwy po śniadaniu i niedługo zaczynam trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Czasami balety też są wskazane;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 I jak fura naprawiona? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Już je?dzi wystarczyło wymienić pasek klinowy. Trochę pierdzielenia było bo nie ma dojścia pod maską ale już opanowane :D Dzisiaj dwa treningi były rano 25 minut skakanki na wysokich obrotach i teraz zrobiłem jeszcze barki, nogi i core Wszystko ładnie poszło i wcinam już kurczaka Wieczorem jeszcze 3 h jazdy na snowboardzie Miał być spokojny dzie? i siedzenie w domu a wyszedł bardzo aktywny dzie? Tylko szamka, odpoczynek, trening, szamka, odpoczynek, trening szamka odpoczynek deska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 No to tak wczoraj był trening HS+Planche. HS już dobrze wychodzi ale jeszcze za krótko A z planche to jeszcze długa droga ale planuje zrobić to w tym roku Dzisiaj zrobiłem Plecy+Triceps+ABS:) Trening poszedł sprawnie. Zdziwiłem się bo plecy mi poszły bardzo dobrze a zawsze miałem problem. Zrobiłem sobie dziś też wyzwanie (10 podciągnięć) i filmik już wrzucony Brzucha dalej nie czuje jak zrobię ale może jutro będzie coś czuć Kurczak z ryżem i warzywami zjedzony. Odpoczywam przed jutrzejszym treningiem i niedzielną drogą do Krk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 28 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jak dokładnie wyglądał twój trening pod planche ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 PLANCHE (WTOREK, CZWARTEK) 1. Tuck Planche 8s/10s/12s 2. Lean Planche 10s/15s/20s 3. Pompki Planche 14/16/18 4. Planche wymachy 8/10/12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi