Bezprecedensowy Napisano 16 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Dobrze jest! Oby tak dalej! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro400 Napisano 16 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 nic tylko pozazdrościć. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 17 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Dobrze jest ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 17 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ładnie, widze że też używasz tej techniki co ja do FL.Bo wchodzisz z bicepsów a nie z pleców i to zbytniego sensu nie ma do takiego doszedłem wniosku..Pokaż jakieś próby planche bo ciekaw jestem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 łatwiej mi tak wychodzi tą techniką a jak wychodzi to po co zmieniać próby Planche nagram może niedługo to wrzucę ale jeszcze daleko mi do zrobienia chociaż straddle planche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Troche mnie tutaj nie bylo bo swieta i mala przerwa w treningach ale juz dzisiaj bedzie trening :D dzisiaj interwal krotki i HS :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Dzisiaj trening planche i interwały 12 minut Skakanka jest mało męcząca a po takich 12 minutach już nie mam siły nawet skakać Myślę, że na redukcje będą lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 27 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 To szacun, ja po moich interwałach (bodajże 8 min) myślałam, że się porzygam i nie miałam siły nawet wrócić do domu xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Męczące są strasznie na początku robiłem 8 minut ale stwierdziłem, że jeszcze trochę siły mam więc teraz robię po 12 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Dzisiaj trening klatki abs i core no i powiem Wam, że po takiej przerwie to ciężko idzie odpuściłem jedną serie na klatkę a reszta jakoś poszła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Maja 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Gratuluję 2 miejsca w konkursie na najlepszy Dziennik Treningowy. Wracaj do treningów z pełną parą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 12 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Długo mnie tu nie było bo miałem problemy z dziewczyną no i już ich nie mam... schudłem z 72 do 65 przez stres... teraz juwenalia a po juwenaliach postaram się ogarnąć i wrócić do treningów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 12 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Jest jakaś strata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 13 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Jest strata w osobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 13 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Rozumiem, przykro mi. Wróć do treningów kiedy będziesz gotowy. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 13 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezprecedensowy Napisano 13 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Znam to aż za dobrze stary... Ja przez zerwanie z dziewczyną nie byłem w ogóle zdolny do treningów, bo nie potrafiłem się skupić... Do teraz czasem tęsknie i boli, ale trzeba być twardy :D Dlatego też w dużym stopniu tak bardzo oddaję się treningom Alle głowa do góry będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 14 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ja nie jestem zdolny do niczego... nie jem, nie spie, nie cwicze, mam nadzieje ze uczelni nie zawale bo szkoda jak niedlugo inzyniera bronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 23 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Od poniedzialku do Was wracam i do treninow :D lacze teraz SW i silwnie :D wrzuce pozniejej moj plan jak go przetestuje bo teraz jest wersja beta i nie wiem w jakiej formie jestem :D Dzisiaj jeszcze musze troche sie wyszalec na motorku i treningi od pon :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 23 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 To świetnie! Dobrze, że wracasz . Trenuj systematycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 25 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Wracam wracam i będą treningi systematyczne od jutra dieta i lecę z treningami do przodu trzeba się ogarnąć i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 26 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 No i wróciłem!! skróciłem trochę trening bo ciężko było zrobić całość po przerwie ale udało się wrócić teraz szamka kurczak ryż i warzywa :D Pozdro! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 26 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Zrób sobie codzienny trening przez tydzie?, który rozrusza te mięśnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 26 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 No mam codziennie trening tylko ze zmniejszam onjedna albo o dwie serie :D przez tydzien wroce do siebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 26 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Nawet szybciej:D Szybkiego powrotu do formy:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi