Flash Napisano 11 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Siema chłopaki mam do Was pytanie, jak z waszymi treningami. Ile czasu ćwiczycie i jak często w ciągu tygodnia? Ja ćwiczę 6 razy w tygodniu po 1 godzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 11 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Ja ćwiczę różnie 6 razy w tyg no i robię cały trening od Dynlotha + spontan czyli jakieś próby HF, HS, Front Lever, Back Lever jak nie mam siły na spontan to tylko trening podstawowy Trening podstawowy to jakaś 1-1,2 h no a jak dorzucę jeszcze coś to czasami dojdzie do 2 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 11 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Ja się staram ćwiczyć cały tydzie? a czasowo wychodzi zależnie od ćwicze?. Przeważnie to 1,5h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 11 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Ja ćwiczę 7 razy w tygodniu, czasami odpuszczam niedzielę jedynie. Moje treningi trwają w przedziale czasowym minimum 1h, a max nawet 2,5h. Wchodzi w to około 20 minut rozgrzewki, plan od Dynlotha około 40minut, ćwiczenia na ból pleców co drugi dzie? sobie robię, około 30minut i z 20 minut rozciągania jak mam luźniejszy dzień Dodatkowo czasami dorzucam sobie jakieś ćwiczenia typu ćwiczenie l-shit, frogstand, próby BL czy FL itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Ja również ćwiczę codziennie, czas treningów waha się od 40minut do 1,5h. W te lepsze dni może i pójdzie 2h treningu. Chyba, że wpadnę na spontana, wypompuję się w 30minut i dalej nie daje rady chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi