Trip Napisano 5 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Siema jaką sztukę walki chcielibyście trenować? Wiadomo że nie każdy ma czas żeby dodatkowo trenować sztuki walki ale jeżeli już to jaką byście chcieli? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 5 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Hmm, MuayThai mi się najbardziej podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Listopada 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Ja często żałuję że nie zacząłem trenować BJJ. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Taekwondo wywijanie tak tymi kopytkami cos pięknego i ta rywalizacja i cel żeby dążyć do tego czarnego pasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 W taekwondo tez chyba nie ma takkolorowo jak w bjj z czarnym pasem bo trzeba chyba długo trenować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 No wiadomo wszystko z czasem ale to trzeba od najmłodszych lat A dla mnie już chyba za późno i poza tym nie ma gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Mówią że nigdy nie jest za późno No ale załóżmy karate czy podobne sztuki walki to trzy lata i można ogarnąć czarny pas a np bjj to niektórzy całe życie trenują i nie mają czarnego pasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokownik Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 zdecydowanie karate. poki co odkladam to w czasie,ale myśle, że wrzesień 2019 bedzie terminem kiedy się odważę iść na pierwsze zajęcia. zabiorę syna, ze niby ja tylko dla towarzystwa. ot taki przebiegly plan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Na patencie A która odmiana Karate Ci najbardziej pasuje? Kyokushin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokownik Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 3 minuty temu, Quake napisał: Na patencie A która odmiana Karate Ci najbardziej pasuje? Kyokushin? az tak to nie wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Z tego co się orientuję to jest kilka odmian karate ale nie znam się na tyle żeby Ci o nich opowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Grudnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 W jakim wieku syn? Jak mu się nie spodoba karate to polecam BJJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokownik Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 36 minut temu, Dynloth napisał: W jakim wieku syn? Jak mu się nie spodoba karate to polecam BJJ. W lutym kończy dopiero 4 Lata, dlatego czekam aż do września 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Grudnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 No to tak jak moja siostra w wieku 5 lat zaczęła trenować karate tradycyjne Fajnie w takim wieku zacząć trenować jakąś dyscyplinę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Początkujący 1985 Napisano 24 Grudnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Muay thai 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 24 Grudnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Do stojki najlepsza opcja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Początkujący 1985 Napisano 24 Grudnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Zawsze mi się to podobało lecz nigdy nie trenowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Grudnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Ja jakieś pół roku, brutalny sport ale konkretny W celach stójkowych warto trenować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Początkujący 1985 Napisano 24 Grudnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 O proszę fajnie, aż zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Grudnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Nie ma co zazdrościć tylko zastanowić się nad rozpoczęciem treningów Myślę że by Ci się spodobało, pewnie 1 trening za darmo więc można sprawdzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Początkujący 1985 Napisano 24 Grudnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Napewno by mi się spodobało tylko ze tutaj chodzi o to ze z czasem jest ciężko wszystko pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Grudnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Wiem ja mam to samo, 8-16 etat, plus pon-pią prowadzenie treningów do 18/20 w zależności od dnia, a chciałbym jeszcze zacząć trenować BJJ no i nie ma jak sięza to zabrac. Więc łączę się z Tobą w bólu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi