Administrator Dynloth Napisano 6 Listopada 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 *MOCNY TRENING NA WIELKĄ KLATKĘ PIERSIOWĄ* Głębokie pompki np na krzesłach 10 powtórzeń /60s przerwy Głębokie pompki np na krzesłach 10 powtórzeń /60s przerwy Głębokie pompki np na krzesłach 10 powtórzeń /60s przerwy Dipsy 20 powtórzeń /60s przerwy Pompki szwedki wąskim chwytem 10 powtórzeń /30s przerwy Pompki szwedki normalnym chwytem 10 powtórzeń /30s przerwy Pompki Szwedki szerokim chwytem 10 powtórzeń /30s przerwy Przytrzymanie pozycji końcowej w dipsie na poręczach 20 sekund /30s przerwy Pompki Szerokie 10 powtórzeń /30s przerwy Pompki Tradycyjne ups 10 powtórzeń /30s przerwy Pompki Diamentowe 10 powtórzeń /30s przerwy Pompki Diamentowe 10 powtórzeń /30s przerwy Pompki Tradycyjne 10 powtórzeń /30s przerwy Pompki Szerokie 10 powtórzeń /30s przerwy Trening jest morderczy, ale ładnie angażuje klatkę piersiową. Wystarczy spróbować i podzielić się opinią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Jeżeli po tych ćwiczeniach będę miał klatę jak na tym zdjęciu to dobra robię ten trening 3x dziennie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 7 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Ktoś już sprawdzał bo ciekawie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Listopada 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Ja miałem wczoraj, ale się nie wyrobiłem. Dziś na pewno przetestuje i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 I jak testował ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Listopada 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Tak klatka mocno jest zaangażowana w tym treningu i daje ładnie w palnik więc polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Ja też spróbowałem i plan ciężki ale na klatkę skuteczny jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Ja też się dołączam do grona osób które przetestowały plan i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi