ApeXxX Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Obexnie to czekam aż @Dynloth zmodyfikuje mi plan bo chyba zapomniał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Grudnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Dziś mam wolny wieczór i zaglądam do dzienników, więc cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Grudnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Aktualizacja planu PONIEDZIAŁEK: (KLATKA+TRICEPS) Pompki z rękoma szeroko 10/10/12 Pompki diamentowe 8/10/12 Pompki z nogami na podwyższeniu 8/8/10 Dipsy 4/4/4 Pompki na kostkach 8/10/12 WTOREK: (UDA+ŁYDKI+ABS) Przysiad z wykrokiem 16/16/18 Kaczy chód 40s/45s/50s Przysiady na jednej nodze (może być z asystą) 8/8/10 Wspięcia na palce 18/18/20 Przysiad z wyskokiem 12/14/14 Mountain Climbers 50/50/50 Podciąganie zgiętych nóg do klatki piersiowej 10/10/12 Mostek(plank) 40s/45s/45s Brzuszki do pozycji V 10/12/14 Brzuszki z nogami 90 stopni 16/16/18 CZWARTEK: (PLECY+BICEPS) Podciąganie nachwytem szeroko 4/4/5 Podciąganie podchwytem na szerokość barków 4/5/5 Podciąganie podchwytem zamkniętym 4/5/5 Podciąganie nachwytem na szerokość barków 4/5/5 Podciąganie chwytem młotkowym 4/4/4 SOBOTA: (BARKI+PRZEDRAMIĘ) Pompki Wojskowe 8/10/12 Podciąganie samymi barkami w zwisie 10/10/12 Podciąganie na ręcznikach 4/4/4 Hindu PushUps 10/12/12 Podciąganie za głowę 4/4/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 3 Grudnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Będzie moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 4 Grudnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 No ten już jest dużo lepszy, idzie mi lepiej niż na poprzednim planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Grudnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Ja nie mogę stwierdzić czy jest dobry bo nie piszesz ile powtórzeń zrobiłes w jakiej serii i w którym ćwiczeniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Grudnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Ważne żę dla niego jest dobry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Jest dobry, nie pisze ze wzgledu na dużo problemow prywatnych ktore musze ogarnac. Cwicze ale nie wchodze na forum bo nie mam czasu na to teraz. Wybaczcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Grudnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Nadrobisz, a wtedy będę mógł Ci lepiej pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Dawaj aktualizacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Mogę jakieś maxy wypisać, tylko niech no mi się nadgarstek wyleczy bo kontuzjowany ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin PD Napisano 25 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Czym zepsułeś? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Nie tym czym myślisz haha. W pracy , coś strzeliło, mówię dobra tam boli ale na drugi dzień przejdzie. A na drugi dzień jeszcze gorzej, no to na pogotowie na prześwietlenie. Lekarz L4 dał na 3 dni. Bo dłużej nie chciałem bo myślałem że przejdzie. Poszedłem do pracy po tych 3 dniach ale jest gorzej. Żałuję że nie przedłużyłem hah. Ale w środę jadę na kontrolę także może spowrotem pójdę ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 A w którym miejscu? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Prawa ręka, od zewnętrznej strony jak ta kość masz to cały czas mnie boli. Już 10 dzień i nic nie przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Przy zgięciu czy pośrodku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Podaj FB to Ci pokażę dokładnie w którym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Jestem wolnym człowiekiem i nie mam fb. ? Dawaj tu na forum ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Uuuu lipaaa będzie ciężko z regeneracja bo nadgarstek jest ciągle uzywany o ile jesteś praworęczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 No jestem praworęczny. Głupio zrobiłem bo w tamtym tygodniu byłem 3 dni na L4. I mogłem pociągnąć do końca tygodnia to by mi już przeszło. A w czwartek już poszedłem.normalnie do pracy i tylko gorzej się robi spowrotem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Właśnie o to chodzi że nawet jak przestanie boleć to łatwo można znów naruszyć. Tym bardziej przy kalistenice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Dokładnie. Ale jak już przejdzie to zaczynam od nowa wzmacnianie i.lecimy znowu z tematem. Trzeba się w końcu wziąć w garść ? jezsli chcecie to powiedz jakie maxy mam podać to po powrocie do zdrowia i sił sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 26 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 A dipsy pompki i podciąganie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 27 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Dziennik Treningowy na 2 strony do czytania a żadnego wpisu z treningu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi