Tiger Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Żaden znajomy nie chce ze mną iść na siłkę xD cóż ja mogę xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 @Tigerznam to, u mnie nikomu nic się nie chce ze znajomych którzy blisko mieszkają wolą inne "rozrywki" 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Kurde @Bern zobacz jak my mamy dobrze ze sobą ? @Tiger to lepiej ćwicz flagę bo nie znasz dnia ani godziny kiedy się spotkamy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 @Maverick no i to jest właśnie problem, bo samemu czasem brakuje motywacji ? @Dynloth no no jeszcze tylko dwa miesiące masy i potem ostro katuje flagę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Do jakiej wagi chcesz dobić? No samemu się słabo ćwiczy, no ale czasami inaczej się nie da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 A nie mam jakiejś konkretnej granicy ? Ile się uda wbić tyle będzie git ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Do 100 Ci dużo brakuje aktualnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Ja to już nie mogę się doczekać jakieś naszego Zlotu żebyśmy pocwiczyli wszyscy :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 No w tym roku na pewno zorganizujemy i nie będzie przebacz. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Dominik do setki to jeszcze daleko xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 @Tigerno właśnie ta motywacja najgorzej jak jej brak @Bern@Dynlothna zlot się piszę w 100% w czerwcu jadę na zlot Daewoo i jeszcze mam 31 dni urlopu który nie wiem kiedy wykorzystać więc można coś ogarnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Ja bym Tigerowi zrobił zdjęcie jak robi flage no ale za daleko jestem. Ale w myślach widzę jak ją robi. Ze 3 minuty wytrzymał. Tak było, nie zmyślam ??? To jak z Dominikiem na U-T gdzie wrzucił poprawną technike pompek. Dziesięc minut patrzyłem i nawet tempa nie zmienił sprawdzam po 2 h a ten dalej ta sama seria ??? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Hahahahah xD No widzisz @Dynloth @Gralu może wszystko potwierdzić, a Ty dalej niedowiarek ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 17 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Błogosławieni co nie widzieli a uwierzyli ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Haha, na zlocie każdy mi pokazuje flagę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 A może być konfederatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 W jakim sensie? Późno już jest i nie łapię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 21 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Nic, nic ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 No i dobra ? Tiger opowiadaj jak po kursie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 21 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 @Dynloth dopiero pierwsze dwa dni więc nie będę jeszcze oceniał ? Ale jak na razie jest super ? Spora dawka wiedzy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Ja miałem to samo ciężko wszystko ogarnąć i zakodować odrazu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 20 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Siema wzywanie dla nas wszystkich, nowy rok już niedługo więc jak tradycja nakazuje trzeba wyznaczyć postanowienia na kolejny rok. Może być kilka, więc czekam na wasze postanowienia i trzymam kciuki za ich realizację 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Początkujący 1985 Napisano 20 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Napewno L-sit,muscle up, handstand plus chodzenie na rękach .Troche jest ale myślę że się uda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Listopada 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Mój cel to Full planch i hefasto z elementów natomiast drugi cel to waga 100kg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 20 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 No i super, wyznaczony cel jest teraz realizacja Moje cele to wymyk dynamiczny, podciaganie na jednej ręce i pompki w staniu na rękach oby się udało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi