Administrator Dynloth Napisano 7 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Czasami życie stawia nas w ciężkiej sytuacji i trzeba wybrać to co jest ważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Powodzenia w tych rannych treningach , ja bym nie dał rady chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ahh... Dzisiaj tylko rowerek ok 15 km, bo pracy szukałem. Jak na razie nic, muszę się zarejestrować w jakiś agencjach pracy, bo tylko stamtąd biorą nieletnich. Trening ogólnie odpuściłem. Praktycznie całe ciało mam po treningu "obolałe", więc dzisiaj dałem sobie regen. jutro dorobię partie, które jeszcze dają radę + rowerek. Czuję już ten progres po ostatnich treningach :D. Z tym wstawaniem rano zaczekam, aż znajdę pracę i kupię sobie komórkę, bo tak to budzika nie mam xP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ahh... Dzisiaj tylko rowerek ok 15 km, bo pracy szukałem. Jak na razie nic, muszę się zarejestrować w jakiś agencjach pracy, bo tylko stamtąd biorą nieletnich. Trening dzisiaj odpuściłem. Praktycznie całe ciało mam po treningu "obolałe", więc dzisiaj dałem sobie regen. jutro dorobię partie, które jeszcze dają radę + rowerek. Czuję już ten progres po ostatnich treningach :D. Z tym wstawaniem rano zaczekam, aż znajdę pracę i kupię sobie komórkę, bo tak to budzika nie mam xP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Trening od razu poszkole... zaliczony :D Jak na niego szedłem to niebyt mi się chciało ćwiczyć, ale jak już zacząłem to kopa dostałem :PP. Trening: rozgrzewka, kilka pompek podciągnięć i przysiadów -2 MU, 10 Dipów (z nachyleniem, do klatki), 10 podciągnięć -- 3 serie (krótkie przerwy) .... (połowy treningu zapomniałem xD, bo był na freestylu) ... -10 z przeskokiem 5 podciągnięć <- wąskim + szeroki nachwytem --- 3 serie -ok. 40 wzniosów łydek -ok 30-40 wzniosów łydek na jednej nodze -ok 5-10 powtórze? wzniosów łydek na jednej nodze --- faza ekscentryczna i koncentryczna po 10 sec + faza negatywna w max spięciu 5 sec <--- x 2 serie Po tym to łydki wybuchały :P Na dopompowanie ok 70-100 wzniosów łydek Pó?niej przejście na poręcze- dipy schodkowe: 2/4/6/8/10/8/6/4/2 bez schodzenia z poręczy Miałem robić do 12, ale tak to lepiej z grupą bo motywują, a jak się czeka na nich po czasami minuty, to na poręczach barki odpadają. Na koniec przejście przez poręcze spiderem. Na przystanek szedłem przysiadami z wykrokiem ok 150m... Masakra była uda wybuchały jak szalone. Trening był ogólnie lekki i niezbyt wymagający, bo ciągle mam te "zakwasy". Myślałem, że nie zrobię nawet MU, ale z czasem jakoś mięśnie się przekonały i odpuściły symulowanie :PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Dzisiaj regen. powoli mięśnie wracają do poprawnego stanu rzeczy. Jutro zrobię trening pod jakieś techniki, prawdopodobnie MU, HS i FL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Wczoraj zbyt bardzo skupiłem się na nauce, zapomniałem zjeść cokolwiek i totalnie nie miałem siły na trening. Skupię się na HS, FL, BL. Jeżeli zamierzacie zrobić trening... NIGDY NIE ZAPOMINAJCIE O JEDZENIU. Bez tego trening nie ma sensu. (chyba że rano) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 13 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 To chyba wiadome xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Tak wiem xD Trening... bardziej pod Parkour, nie ma pompy, ale skille nie?le wchodziły Myślę że za w następnym tygodniu przeskoczę ten cholerny drążek. Było dużo MU i pracy nóg. Pó?niej 30 km rowerkiem, prawie mnie deszcz złapał :P A za chwilę, idę wcinać 2 tależe z: makaron spaghetti, jajka, kiełbaska, cebulka, kostka warzywna i przyprawy. Mniommmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 13 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 30km na rowerze urwaloby mi tylek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Ja tam uwielbiam jazdę na rowerze :D. No pierwsze razy na rowerze po zimie to dupa boli nie?le, jeszcze gorzej jak mam takie wąskie siodełko, ale już wyrobione... xDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 EEEE... komputer poszedł... No i będę rzadko wpadał, może jeszcze więcej czasu spędzę na treningach jak w internetach. Komp w naprawie. Jutro potrenuję... co mi wpadnie do łba, wszystko będzie opisane , ale pó?niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 No i jestem po 5 dniach . Treningi były i to z kopyta. Trochę wczoraj chyba za dużo zrobiłem. Rano cały Core i nogi. Pó?niej 5 godzin regeneracji i odpoczynku. O 18 zapierniczałem na 2 godzinny trening z Ghetto i powiem, że było ostro. Dzisiaj? Dosłownie całe ciało dostało w kość, ale dobrze, muszę znów zacząć systematycznie i konkretnie zapierniczać. Dużo jeść i dać się zregenerować organizmowi . O opis treningów trochę trudno. Dzisiaj odpuszczę siłownie, popracuję nad bardziej lekkimi technikami, może trochę brzuch i parkour. Pozdrówka dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Jednak odpoczynek mięśnie dostały za swoje, jem dość sporo teraz. Jutro 2 wielkanocne śniadanka :PP I może jak ekipa się zbierze to niedzielny trening się zrobi :P. Wszystkiego co potrzebne do szczęśliwego życia, życzę wszystkim Street Workouterom :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Za niedługo będę miał urządzenie, które pozwoli mi na uwiecznianie mojego progresu, więc będzie o czym pisać :D Ostatnio wracając do domu na słupie, zrobiłem prawie konkretnego Human Flaga :D. Back Lever okazało się, że wchodzi ładnie na jedną nogę, ale przy dostawianiu 2 lekko się opuszcza. Przeskakiwanie drążka, prawie.. trudno mi przejść przez tą barierę strachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 20 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 To czekam na materiały z treningów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Osz... dzisiaj 3,5h treningu!!! Zacząłem wcześniej, bo dojazd zajął prawie godzinę mniej xD Progres poleciał! -Muscle Over (MU z przeskoczeniem drążka)- już pięknie wychodzi na niskich drążkach!!!, ale przeskoczenie normalnego zostawię, aż będę mógł nagrać :D, albo będzie to wielkie zwycięstwo, albo porażka :P -Human Flag- zauważyłem znaczą poprawę, jak się konkretnie już zabiorę z flagę, to myślę, że wytrzymam w pełni ok 3 sekundy :D -Przeskoczenie z drążka na drążek prostopadły do niego - i przeskoczenie z drążka na drążek równoległy (ok 3 m odległości) To co powyżej, dzisiaj pierwszy raz próbowałem i udało się :D#małpa Trening dzisiaj pod Muscle Upa, Front leVeR Mocna siłówka dzisiaj była. ---Polecam dipsy do brody--- Jestem prze zadowolony z dzisiejszego treningu, nie mam już siły :PP + kilka kilometrów rowerkiem. Mokre pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 no troche zes pocwiczyl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 21 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Ważne że pokonałeś strach. :D Małymi kroczkami i śmigaj dalej. Gratulacje. ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 : O po wczorajszym treningu... regen, nie sądziłem, że aż tak da w kość #mięśnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Przedwczoraj, wczoraj dzisiaj jutro... po 30 km na rowerku było i jeszcze będzie :P Prócz tego trening HS, MU Over, i jeszcze wariacje tego. Np przeskakiwanie z drążka na drążek. Naskórek jeszcze się nie zregenerował i bolało :P. Prócz tego zrobiłem sobie małe kuku, przy HS, bo zacząłem robić pompki w HS ale niestety byłem jak pół okrąg. Ale po chwili się zorientowałem i przez resztę treningu skupiłem się na byciu idealnie prostym. I tak... nie był to rekord, ale udało mi się utrzymać perfekcyjnie ponad 5 sekund w HS XDD. Próbowałem dzisiaj jeszcze nogi zrobić, ale jednak nie ten dzie?. Przysiady bolały, przeskakiwało cóś, więc raczej jutro zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Uwaga uwaga!!! Zapomniałem dodać, drugie kuku co sobie zrobiłem to trenując parkour, jak by skakałem z rurki na rurkę i nie trafiłem odpowiednio :P. A PRóCZ TEGO ZROBIłEM PONAD ----SEKUNDOWEGO HUMAN FLAG!--- Zauważyłem, że już barki i technikę mam obcykaną, wystarczy jeszcze trochę wzmocnić skośne i ogólnie CORE. Będzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Dzisiaj był trening z grupą, prowadzący nie?le nam pocisnął :P Ostatnio próbowałęm Front Levera, kurde... jest o wiele lepiej, jeszcze ze 4 porządne treningi tylnego aktona barku i będzie zabawaaa. Jak przyjdzie mi ten telefon to będę wszystko dokumentował :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Wczoraj trening był, bez większych trudności. Akurat poprowadził go gość tak by wszyscy zrobili, jednak czuję siłę :PP. Na koniec robiliśmy nogi. i po jednym secie się już zmęczyłem xP Jednak 30 km dziennie rowerkiem robi swoje!!! Jestem pod wrażeniem i cieszę się za razem. Zrobiłem sernik z kuchni lidla, limonkowy :D. Dobryy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 2 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Gdzie Ty takie treningi z gruba masz? I jak to wygląda niby? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi