MerDano Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ja mam normalnie ułożone, po przeskoku odrywam rękę, a druga jak się nie oderwie sama, to obraca się wokół własnej osi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Tak jak obiecałem już dawno temu, zdjęcie było przygotowane od kilku tygodni :P. Wracając, wczoraj miałem trening, grill ze znajomymi i następny trening :P taki dzieñ z rodzinką GWP (ludzie, którzy systematycznie trenują z nami) Nie mam dzisiaj siły :>. Weszły wczoraj ze 3 skille, ale ujawnię je jak już będę pewny :P, między innymi skille które sobie obrałem za cel :P. (Nie umiem tutaj wstawiać zdjęć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Udało Ci się dodać foto, więc umiesz. Co do zdjęcie, to pięknie Ci wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Dzięki, mam jeszcze kilka asów, ale chcę zdobyć lepsze ujęcie. Gdybym miał na sobie koszulkę to na Face-a można by wstawić :P. Teraz trudno zdobyć podobne ujęcie, mój photograf ostatnio nie przychodzi na treningi x]. Dodatkowo od razu bym wysłał do filmiku promującego :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Mi się marzy fota jak stoję na rękach a za mną zachod sloñca haha :D Coś takiego: https://www.nwf.org/~/media/Content/National%20Wildlife%20Magazine%20Layouts/2006/2006-Photo-Award-Winners-Gallery/10818.ashx?w=500&h=363&as=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Spokojnie da się zrobić, tylko wyjechać gdzieś, by złapać piękny zachód i już :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 ScyTher Twoje foto pojawi się na FP, jeśli wyrazisz zgodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Trzeba jeszcze oficjalnie :P. Wyrażam zgodę na przetwarzanie i przesyłanie mojego pięknego zdjęcia w ramach marketingu i reklamowania :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Dobra, dziękuje. Tego potrzebowałem. :> Teraz zarobie na Tobie miliony. :3 10% dla Ciebie jak zysk będzie dobry! EDIT I fajny placyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Super, więc pewnie się pojawi jeszcze dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Nicee, ale wolałbym przynajmniej 15% :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 To nie koncert życzeñ! xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Dobra poczekam na spadającą gwiazdę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Okej. Tylko nagraj żebym miał dowód. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 ScyTher a dziś jak z treningiem? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Szczerze, to czuję, że praktycznie wszystkie mięśnie (nawet pośladkowe) są wykoñczone po wczoraj. Jutro rano zrobię trening brzucha, jak nogi będą wypoczęte, to i nogi, a ok 18 trening z grupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Poranny trening zaliczony. 1. Wznosy nóg do drążka 2. V wznosy 3. Plank 4. Wycieraczki 5. Side Plank 6. Side Ups To cały set, 3 serie, jedno po drugim, powtórzenia i sekundy zwiększały się co serię. ¦niadanie właśnie zjadłem, umyłem okna odkurzyłem, pó¼niej umyć podłogę i na następny trening :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 1 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Zrobiłeś już tyle rzeczy a moją pierwszą czynnością jest dopiero owsianka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 1 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Lepiej Ci się tak ćwiczy jak dzielisz tak trening? nie lepiej zrobić jeden porządny trening ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Kalistenika pobudza mnie do życia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Poszedł następny trening, czysta siła, pełne powolne powtórzenia. A w treninguuu: -podciągnięcia, nachwytem podchwytem -dipy na poręczach i drążku -wymyki -Muscle Upy -hold adv. Front Lever -pompki -barkopompki -wznosy nóg do drążka -wznosy kolan na drążku -francuskie wyciskanie na drążku pionowym (zaaaajebiste na triceps) Darowałem sobie dzisiaj techniki, 2 treningi wystarczą :>. Mam dzisiaj ogromną rozkminę na temat życia, przez co czuję się odłączony od świata :]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Ponownie zmasakrowany przez perfekcyjną technikę przy powtórzeniach :D. Coraz lepiej i lepiej, dzisiaj było: -hold adv. tuck front lever -wyciskanie do fronta -powolne opuszczanie fronta -hold tuck front level -stanie na rękach przez ok 20 min -trening z GWP, męczyliśmy ramiona +po treningu skille i inne Całkiem spoko dzisiaj było. Nie wiem jak jutro wyjdzie, ale zamierza robić: -Trening do Flagi, brzuch, nogi, HS i jak starczy sił to Back Lever, do tego dojdzie jakiś set na drążku na wybuchanie przedramion :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Lipca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Elegancko. Tylko żeby Ci tych przedramion za bardzo nie rozwaliło. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Dobra wczoraj okazało się był trening: Flagi, HS, BL i trochę skilli. A dzisiaj otwarcie Alei Sportów Miejskich na Bemowie, za niedługo będą fotki, to tutaj wstawię ;>. Jest tam o tyle fajnie, że drążki są z gołej stali bez farby i trochę cieñsze, można tam skakać jak małpy :D. Ogólnie to zrobili to mocno pod parkour i freerun ale jest super ;>. To może jakaś fotka z pobytu: http://screenshooter.net/9087513/imdymgk Placyk jest po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi