Quake Napisano 20 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Jeszcze będzie okazja na jakiś zlot to i ja chętnie wpadnę. :) Mów jak treningi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Powiem wam szczerze że ciężko mi się zwlec rano na trening tym bardziej że pracuję do 1 w nocy, a później niż po 9 nie da się trenować taki upał Ale jakoś się zwlekam i robię treningi Nie są one takie jak bym chciał bo w tym upale ciężko się skupić ale ważne że są a później dobijam mięśnie pływaniem więc myślę że jakoś strasznie może z formy nie spadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Takie tam na Minorce xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 13 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Ten to się bawi xD Zdjęcie na inscie widziałem :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 13 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 No ładnie tak na drzewie i w z ładnym widokiem :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Rodzinko kto poleci jakieś fajne sety na wytrzymałość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 18 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 A w jakim sensie wytrzymałość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Już sobie coś sam ogarnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Co by tu napisać ciekawego Za dwa tygodnie będę sobie rozpisywał nowy plan na masę to coś więcej napiszę, a tymczasem powiem tylko tyle: masa masa masa xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Jak aktualnie stoisz z wagą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Jakieś 78,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Tiger w końcu masa podstawą xD O panie... Ważyłem tyle co Ty w 3 gim- 1 LO ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Wooo kurczaki. A ważyłeś 73, bo kiedyś tak w profilu podałeś. To ja ważę 10 kg więcej. :C I z taką wagą Ty mi wmawiasz, że flagi nie możesz ogarnąć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Przecież to dużo przy moich 177 cm wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Ej, ej, bez żadnych wymówek mi tu Nygusie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Byś widział moją oponkę to zmieniłbyś zdanie xD Hah dobra no zrobię tą flagę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Ale mi też się robi Bardziej boczki xD Ale trzeba cardio zacząc robic i się powinno poprawic. Chyba musimy zrobic challenge miesiąc dzień w dzień trening. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Ooooo to jest genialny pomysł Ale to dopiero w lutym bo na zimę opona się przyda xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 xD Ale zimą łatwiej jest spalic tkankę tłuszczową, więc iwesz możemy to wykorzystac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Ale bez tłuszczyku będziemy marznąć :c 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Ale za to jaki grzejnik będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Oj tam xD Ja jeszcze 3 miechy masy a potem możemy napierniczać nawet pół roku treningu bez przerwy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 najpierw masa, potem masa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Dokładnie tak Chociaż Zamer mnie rozumie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 xD Pewnie jest w podobnej sytuacji a nie xd Dobra niech Wam będzie ale mi jest źle z czuciem tłuszczu na brzuchu xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi